Je bent er bijna en een nieuwe thuis-cursus

Voel je de omslag ook, 2 februari was het Imbolc, of voor een aantal mensen heet dat Maria Lichtmis. Een feest dat viert dat de dagen langer worden, de eerste bloempjes de bladeren boven de grond uitsteken en de eerste lammetjes worden geboren. Ineens voelde ik de energie anders worden. De diepe rust die sinds midwinter over ons ligt en wel ideeën met zich mee brengt maar nog weinig actie anders dan denken is is in beweging gekomen en versnelt. Het is de tijd om de eerste stappen op een nieuwe weg te zetten. Beginnen aan ideeën die je hebt om zo je doelen voor dit jaar te bereiken. Dat vraagt dat je eerlijk naar dingen kijkt en naar aanleiding daarvan je keuzes maakt en acties bepaalt. Dat kan een uitdaging zijn, want wanneer het om jezelf gaat hebben mensen vaak moeite om keuzes objectief te maken. Daarom heb ik een nieuwe thuis-cursus klaar staan en hiervoor een online kaartreading gemaakt.


Engelencursus nieuwsbrief

 

Nieuwe thuis-cursus Engelen Overleg

Terwijl je dit leest kijk je mogelijk al uit naar de volgende kaartlegging die ergens in deze nieuwsbrief staat of heb je die zelfs eerst al gedaan. Ik krijg veel respons op de kaartreadingen en merk dat mensen het moeilijk vinden voor zichzelf te doen. Voor anderen gaat het vaak nog wel, zeker voor de mensen die de Engelen Kaart Reading cursus bij me gedaan hebben. Maar voor zichzelf een kaartreading geven valt toch tegen. Dingen die ik dan hoor als het gaat om zo'n kaartreading zijn: "ik twijfel, ja dat wist ik al, wat moet ik daar nou mee" en simpel "ik heb zo'n blub." Het is mij ook niet vreemd. De kaart leggen voor jezelf is het moeilijkste dat er is.


Gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van een Engelen Overleg. Een thuis-cursus die je precies uitlegt hoe je voor jezelf tijdens zo'n overleg per onderwerp steeds een lijstje met inzichten en actiestappen maakt. Wanneer je die inzichten ook echt in je opneemt en begrijpt en de actiestappen uitvoert dan verandert er vast veel voor je. Lees hier meer over deze nieuwe thuiscursusEngelen Overleg Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

 Het Derde Oog blijft intrigeren en veel mensen willen graag hun helderziendheid verbeteren. Tijdens deze dag leer je alles over het derde oog. Voor de kaart readers onder ons is er op de 17e een eenmalige kans om een Keltschie kaartreading verdieping te doen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

 

E-cursus Wicca Eerste Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren door de oefeningen en het magische werk die bij de lessen gevoegd zijn. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus


 

Stappen ondernemen legging  

Het is de tijd om de eerste stappen op een nieuwe weg te zetten. Beginnen aan ideeën die je hebt om zo je doelen voor dit jaar te bereiken. Dat vraagt dat je eerlijk naar dingen kijkt en naar aanleiding daarvan je keuzes maakt en je acties bepaalt. Dat kan een uitdaging zijn, want wanneer het om jezelf gaat hebben mensen vaak moeite om keuzes objectief te maken. Daarvoor heb ik  een kaartreading gemaakt


Nodig je beschermengelen en Aartsengel Michael uit bij deze kaartreading

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar kan ik nu aan beginnen?

  2. Wat moet ik hierover weten?

  3. Welke eerste stap kan ik nemen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Stappen ondernemen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Voor zover weer de nieuwsbrief. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en als je de nieuwe thuis-cursus probeert wens ik je veel mooie manifestatie momenten. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief