Inspiratie en authenticiteit & kaartlegging

De nieuwsbrief vorige week kondigde een primeur aan in de vorm van onze eerste thuisstudie. De Wicca Eerste Graad jaargang en ik wil jullie bedanken voor de vele leuke en spontane reacties die daarop gekomen zijn. Blijkbaar was er ook echt behoefte aan en ik ben blij dat het zoveel voor mensen kan betekenen. Ben je nu nieuwsgierig geworden klik dan op het plaatje om er meer over te lezen.


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij EngelencursusDe komende week staan inspiratie en authenticiteit voorop in ons leven. De invloed van de nieuwe maan is duidelijk aanwezig en zorgt ervoor dat we geïnspireerd zijn. Volg deze inspiratie dan ook en laat je gevoel je hierin leiden. Tegelijkertijd is er een behoefte om dieper in onszelf te kijken en nog authentieker te zijn naar buiten toe. Dit komt ook door een behoefte aan balans. Het is de afgelopen tijd moeilijk geweest om de balans tussen werk en ontspanning te houden, de kosmische energieën hebben daar aan meegewerkt en nu is het nodig daar weer balans in te vinden. Verderop is daar een kaartlegging voor in deze nieuwsbrief.


Magische Midwinter Momenten 17 december 2017


Dit alles weer in voorbereiding van 2018, een jaar dat weer heel bijzonder gaat worden. Het is een jaar met veel potentieel dat ons uit zal dagen op spiritueel vlak en waarin we in onze relaties meer diepgang zoeken.


Als je me al een tijdje volgt dan weet je dat ik elk jaar de energie voor het komende jaar en de bijbehorende engelenpoorten channel rond deze tijd van het jaar. Dit doe ik nu al om zo de Magische Midwinter Momenten - die altijd in december gehouden wordt – voor te kunnen bereiden. De engelen vonden vannacht een goed moment om daar aan te beginnen. Dit jaar vieren we de Magische Midwinter Momenten op 17 december.


Dan nemen we de globale energie van 2018 door. De engelen bespreken de energie per maand en geven de engelenpoorten door voor het komende jaar. Daarbij doen we tijdens de dag al het nodige energiewerk om er zo voor te zorgen dat je in 2018 zo soepel mogelijk door alle uitdagingen glijdt. Ook is er elk jaar een midwinter ritueel waarmee we het oude jaar energetisch afsluiten en ons energetisch voorbereiden op het komende jaar. Zelf heb ik er alweer veel zin in.

  


Magische Midwinter Momenten 17 december 2017

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel


Kaartlegging voor inspiratie en authenticiteit

Deze legging is vooral gericht op jouw inspiratie en authenticiteit die nu meer naar buiten wil komen. Hoe doe je dat het beste en hoe houd je balans in je leven terwijlj je dat doet. Je kunt deze legging uitstekend doen met een engelenorakel kaartenset. Ook met de Tarot kan dit heel goed. Neem dan voor de eerste 3 kaarten alleen de Grote Arcana en voor de laatste kaarten alles wat je hebt, behalve de 3 kaarten die al getrokken zijn.


Stel terwijl je schudt in gedachten de vraag die bij elke positie staat hieronder, trek een kaart en schud voor de volgende kaart. Ga zo door tot je ze alle vier hebt liggen.Engelen kaartlegging voor inpsiratie en authenticiteit

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Hoe kan ik mijn inspiratie het beste uitdrukken?

  2. Welk deel van mijn authentieke zelf wil meer naar buiten komen?

  3. Welk deel van mijn leven is uit balans?

  4. Hoe breng ik de balans weer terug in mijn leven?

Houd bij het bekijken van de kaarten in gedachten waar elke kaart voor staat en koppel de indrukken die je krijgt bij de kaart aan de positiebetekenis.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaartlegging voor inspiratie en authenticiteit gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Authenticiteit is leven zoals je Ziel je aangeeft

Een boek dat prima past bij het thema van deze week is ENGELEN EN DE ZIEL want dit boek bespreekt hoe je ziel ten opzichte van jou als mens aanwezig is. Hoe je er goed mee samen kan werken en bij het boek zitten diverse technieken en downloads die je daarbij helpen. Engelen en de Ziel van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week. Ik wens je een geïnspireerde, creatieve en vooral ook authentieke week toe. Houd het in balans!!!
Annelies