Hoe de engelen ons in het nieuwe normaal begeleiden

Langzaam aan raken we gewend aan het nieuwe normaal. We houden fysiek afstand, doen ons best om elkaar te steunen en zijn digitaal sociaal. In de afgelopen weken ben ik op de maandag en woensdag avonden live gegaan op FB (om 19:00) en er ontwikkeld zich een patroon. De engelen vragen me om mensen hun vragen over de situatie te laten stellen - geen persoonlijke vragen, het is geen consult - zodat iedereen baat heeft bij de antwoorden.


Wat me opvalt is dat ze geen definitief antwoord geven over deze crisis, maar dat ze ons en onze zielen 2 keer per week begeleiden in een stukje inzicht (via de kaartreading) en heling (de visualisatie). We hebben als groep en persoonlijk blijkbaar het nodige op te ruimen en te begrijpen om hier goed doorheen te komen en weer volledig op ons zielepad te raken.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus 

Dit weekend geef ik de eerste Aquarius Angels Healing in het nieuwe normaal. We zijn bij elkaar in de virtuele lesruimte en hebben aparte digitale oefenruimtes waar iedereen ongestoord kan oefenen. Net als in de lesruimte kom ik bij de koppels langs om kijken of alles goed gaat en of ik ergens kan helpen of meer uitleg geven.

Het energiewerk is bijzonder - zoals het altijd is met de Aquarius Angels - en de groep is gezellig. Gelukkig is dat aspect van het lesgeven nog steeds hetzelfde.

Later deze maand geef ik de Tarot Verdieping workshop, die open is voor iedereen die met de Tarot werkt en in elk geval een basis begrip heeft van de kaarten.


Volgende maand hebben we weer een ander bijzonder Aquarius weekend: De Aquarius Akasha Reading en Healing cursus. Twee dagen waarin je leert om in de Akasha te lezen voor jezelf en anderen en waarin een nieuwe laag beschikbaar is gekomen waarin de Aquarius Angels hun energie ter beschikking stellen om te helen. Ook dit kan meteen over afstand.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik

  

 

Nieuwe Thuisstudie: Manifesteren met Engelen

We hebben het Manifesteren met Engelen toegevoegd aan de lijst met thuisstudies. De theorie en praktijkvoorbeelden geven je alles in handen om je leven te veranderen en vorm te geven zodat je jouw dromen kan verwezenlijken. Je kan deze workshop gewoon thuis online via thuisstudie.engelencursus.nl doen.

 

Manifesteren met Engelen hoort bij de basis workshops voor het Praktiserend Engelen Expert® traject. Waarvoor we inmiddels besloten hebben dat die ook als thuisstudies beschikbaar zullen komen. Iedereen kan deze lessen doen, maar wil je je certificeren dan zal je daarnaast voor de certificering ook een aantal opdrachten moeten doen. 

Tarot Tip: Ligt de situatie stil of is er beweging

Bij het lezen van de Tarot zijn er allerlei extra aspecten waar je naar kan kijken. Bijvoorbeeld wanneer je een legging hebt, laten we zeggen met 5 kaarten dan kan je de kaarten simpelweg lezen, maar je kan bijvoorbeeld ook kijken naar de getallen. Eerder had ik het al over de specifieke numerieke waarde van een aantal kaarten, maar ik wil het vandaag simpel houden. Hoe zie je of degene waar je voor leest vast is gelopen in de situatie? Dat kan je doen door te kijken naar de even en oneven getallen. Wanneer er meer - of alleen - even getallen zijn, dan is de situatie gestagneerd. Liggen er meer oneven getallen dan is er nog wel beweging in de 


Tarot Tip

 

Transformatie kaartlegging

Op dit moment zitten we samen in een leerproces. Hoe ga je fysiek om met de mensen in het nieuwe normaal. Hoe blijf je daarin gezond en ga je verder met je leven? Dit is zowel een groepsproces als een persoonlijk proces. De engelen geven aan dat dit een langzame transformatie is waarin we allemaal stukje bij beetje onze weg vinden. Daarom ook in elke nieuwsbrief leggingen die daar mee te maken hebben. Deze legging is geschikt voor Engelen Orakel kaarten en zeker voor de Tarot.


Nodig ook dit keer aartsengel Chamuel uit voor je kaartlegging.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe ga ik nu om met deze situatie?

  2. Wat kan ik daaraan verbeteren?

  3. Hoe kan ik dat het beste doen?

  4. Wat brengt me dat in mijn dagelijkse leven?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Transformatie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Dat is het alweer voor deze nieuwsbrief. Zorg goed voor jezelf en leg de kaarten (ook online) wanneer er twijfels of zorgen opkomen. Wie weet zie ik je bij een van de live video workshops of vermaak je je met een online cursus.

 

Annelies