De volle maan en Halloween


Halloween ligt alweer achter ons en in Nederland wordt het steeds meer gevierd. Het wordt van oudsher All Hallow’s Eve genoemd en Samhain. Het is een tijd waarin de sluier tussen de werelden dun is. Het is gemakkelijk communiceren met de dierbare overledenen. Het is traditioneel ook echt dè tijd voor divinatie en het gebruik van de Tarot en orakel kaarten. Dat maakt dat de kaartlegging van deze nieuwsbrief waarschijnlijk meer prijs zal geven aan je dan anders.Engelencursus Nieuwsbrief 3 november 2017De volle maan van zaterdag 4 november is dit keer vroeg op de dag om 6:24. Deze maan brengt een aantal dingen uit het verleden even naar boven zodat je daar balans in kan brengen. Tegelijkertijd zal je voor snelle beslissingen komen te staan. Met andere woorden wanneer je niet van verandering houdt en eigenlijk gewoon een rustig weekend wil hebben, dan kan dat een pietsje tegenvallen.


Het kan natuurlijk wel vlug een goede verandering in gang zetten voor je naar aanleiding van die haast gedwongen beslissing. Doe je best om flexibel te zijn en mee te gaan op de flow, wees ook bereid om te handelen nadat je besloten hebt. Verderop natuurlijk een legging hiervoor.

  


Innerlijk kind helen via deze workshop bij engelencursus

 

Cursussen die komen


De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de nieuwe wicca thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
24-02-2018Medium ReadingCapelle aan den IJssel
03-03-2018Helen met EngelenCapelle aan den IJssel
04-03-2018Manifesteren met EngelenCapelle aan den IJssel
10-03-2018Manifesteren met EngelenElst
11-03-2018Helen met EngelenElst
17-03-2018Engelen Kaart Reading VerdiepingCapelle aan den IJssel
18-03-2018Soul Retrieval en ProgressieCapelle aan den IJssel
21-03-2018EngelenkringCapelle aan den IJssel
24-03-2018Aquarius Akasha reading en healingCapelle aan den IJssel
27-03-2018ZendalaCapelle aan den IJssel
14-04-2018Engelen Basis KennisCapelle aan den IJssel
15-04-2018Maak kennis met de Aquarius AngelsCapelle aan den IJssel
18-04-2018EngelenkringCapelle aan den IJssel
21-04-2018Aquarius Akasha VerdiepingCapelle aan den IJssel
22-04-2018Karma-Toekomst sessies gevenCapelle aan den IJssel


Volle maan terugblik en beslissingen legging


Deze legging is er voor gemaakt om terug te blikken op wat er dit weekend uit je verleden op je pad komt en ermee om te gaan. Verder helpt het je bij de op handen zijnde beslissing. Deze legging kan zowel met de engelenkaarten gedaan worden als met de Tarot. 


Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg ze neer in het bovenstaande patroon. Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Bekijk de kaarten niet alleen van links naar rechts in twee rijden, maar laat ook de kolommen en hun mogelijke betekenis bij je binnenkomen. Daarnaast kun je ook nog kijken of er diagonaal iets uitspringt. Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursus halloween

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Wat komt er uit het verleden naar boven?

  2. Hoe kan ik daar het beste mee omgaan?

  3. Wat willen jullie me vertellen over de te nemen beslissing?

  4. Wat brengt deze beslissing me? 


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart volle maan terugblik en beslissingen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Divinatie doe je op veel manieren zoals het leggen van runen en kaarten 


Wil je thuis ook leren hoe je engelenkaarten kan leggen? Dan is het Engelen Orakel de thuisstudie voor jou. De mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddelijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven.Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week.Veel plezier met de kaartlegging en blijf flexibel zodat je in de flow kunt blijven en gebruik kan maken van de kansen die deze volle maan met zich meebrengen.

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief