Een Engelenpoort, volle maan en harmonie

Deze week hebben we eerst een engelenpoort en daarna een volle maan. De engelenpoort brengt een zachte energie met zich mee die je aanzet om na te denken over hoe je de wereld kunt verbeteren. Deze zachte energie brengt ook harmonie en balans en dat kun je goed gebruiken voor de energie van de volle maan die in de komende twee weken zorgt voor wat interne spanningen met betrekking tot je relaties. Het beste kun je hiermee omgaan door nostalgie aan de kant te schuiven en vooruit te kijken. Kijk elke dag naar wat je kunt doen om de ander een beetje te helpen met zijn/haar dag. Zo ben je niet met je eigen onzekerheden bezig maar met iets goeds te doen. In dit geval op kleine schaal in je directe omgeving en de engelenpoort zet je mogelijk aan tot wat groter werk om de wereld een mooiere plek te maken.


Engelencursus nieuwsbrief

 

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen herfst2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

Eind oktober is het Halloween, de nacht van 31 oktober op 1 november is wanneer de sluier tussen de werelden dun is. Je kan dan gemakkelijk contact maken met je dierbare overledenen. Het is ook de tijd dat officieel de donkere helft van het jaar begint. Dit is de tijd waarin we meer binnen zijn en innerlijk werk doen. Dan is het meteen ook het Wicca nieuwjaar en een ideaal moment om eens na te denken over wat jij nodig hebt. Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan de thuis-cursus Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is inmiddels beschikbaar wanneer je door wilt stromen naar een hoger niveau.

 


Harmonie voor jezelf, de ander en de Wereld

Harmonie is iets moois, het brengt naast balans ook dat prettige gevoel dat alles goed is jouw stukje wereld. Daarom richten we ons dit keer met de engelen kaartlegging op harmonie in je eigen leven, dat van je partner (een goede vriend of vriendin kan ook) en hoe jij aan de wereldharmonie kan bijdragen.

Nodig je beschermengelen en aartsengel Chamuel ook uit voordat je begint en vraag ze om jou duidelijk te maken hoe jij meer harmonie brengt in je leven. Je kan deze legging zowel met de engelen orakelkaarten doen als met Tarotkaarten. Stel eerst de vraag zoals je ze hieronder ziet, schud en leg een kaart, vervolgs stel je de tweede vraag, schud je en leg je 1 kaart ernaast en dat herhaal je nog eens voor de laatste kaart.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heb ik nodig om in harmonie en balans te leven?

  2. Hoe kan ik bijdragen aan harmonie voor mijn partner?

  3. Hoe kan ik op mijn manier harmonie in de wereld brengen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart harmonielegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  

Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen hebben het natuurlijke talent om een mensenleven enorm te verbeteren. Simpelweg door dat jij je meer bewust wordt van hun aanwezigheid en weet hoe je het beste contact met ze kan zoeken. Ze kunnen je dan steunen wanneer je het moeilijk hebt en engelen zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze je bij het maken van keuzes doordat ze je laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.


Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

  

Blijf aan je harmonie werken en wie weet zie ik je bij een van de komende workshops of voor een Engelen Jaar Reading in de komende tijd.


Annelies