De Engelenpoort op 6 juni 

Deze maand heeft een energie die kennis en wijsheid aanwakkert. Vind deze maand de balans tussen actie en contemplatie. Neem tijd waarin je rust en nadenkt over je sterke kanten, je mogelijkheden en overweeg hoe je als ziel en mens jezelf nog meer kunt optimaliseren. Neem ook de tijd om meer kennis op te doen over onderwerpen waar je interesses liggen en onderwerpen waar je meer over zou moeten weten om je plannen volledig tot bloei te brengen. Daarnaast is het nodig om actief bezig te zijn, zowel met je plannen als voor ontspanning. Ga wandelen, fietsen, zwemmen of doe iets anders dat balans brengt als tegenhanger voor de tijd die je besteedt aan denken en verdieping want dat is nodig om in de stroom van manifestatie te blijven die dit jaar echt voor je wil werken.


Engelenpoort en wat te doen 6 juni 2017


De Engelenpoort opent op 6 juni om 6:00 uur en zal sluiten om 12:00 ’s middags. Hier is je gelegenheid om samen met de engelen en aartsengelen balans te brengen in je leven. De engelen geven aan dat ze allemaal voor je klaar staan om je te helpen. Als je kennis hebt van wat bepaalde engelen doen, dan kun je specifieke engelen uitnodigen, anders kun je gewoon de tekst “engelen en aartsengelen” gebruiken bij je vraag om balans.


Zorg dat je ongestoord tijd hebt. Je kunt bijvoorbeeld Aartsengel Rafaël vragen om balans in je gezondheid te brengen of aartsengel Muriël om je emoties in balans te brengen. Het helpt om specifieker te zijn over waar je balans zoekt, dan om te vragen aan de engelen om alles in balans te brengen. Dit zou voorbij kunnen gaan aan je vrije wil op bepaalde gebieden in je leven en dat is wat de engelen niet kunnen doen. Ze respecteren altijd je vrije wil. Door duidelijk te zijn over welke delen van je leven je in balans wilt hebben, geef je aan dat je de engelen toestemming geeft zich daarin te mengen. Laar na het vragen om balans te brengen de energie ie van de engelen komt zijn werk doen en wacht rustig af tot dit ophoudt. Daarna zal je merken dat er veranderingen komen. Geef vooral lichamelijke balans de tijd om tot stand te komen, want het lichaam heeft soms een trage responstijd.


Aartsengel Rafael


Nodig de aartsengelen en je beschermengelen uit om bij je te zijn. Terwijl zij dichterbij komen vraag ik je om je lichaam gewoon even te voelen. Heb je het warm of koud, heb je pijntjes, is het druk in je hoofd? Neem gewoon je lichaam waar. Vraag nu de engelen om alle sensaties die je waarneemt even weg te nemen. De bron ervan tijdelijk stil te leggen en je te laten ervaren hoe het is om fysiek in balans te zijn, emotioneel in balans te zijn, mentaal in balans te zijn en in balans te zijn tussen het verleden en de toekomst…. Balans te ervaring in je mannelijke en vrouwelijke energie, balans te ervaren in wensen, willen en zijn.


Ervaar deze balans zodat je weet waar je om vraagt tijdens de engelenpoort en er ook naar kunt streven in je dagelijkse leven deze constant te ervaren.


Een mooie manier om balans in je leven te brengen is te leren te Helen met de Engelen, dan leer je alle negatieve energieën die je tegenkomt in je dagelijkse leven te verwijderen zodat je lichaam, geest en aura schoon blijven, dat voorkomt en heelt ook ziektes.


Wil je weten hoe het is om samen met de engelen je ziel te helen en te vervolmaken en een kijkje te nemen in een toekomstig leven om alvast te leren over dingen waar je nu nog mee worstelt? Dan is de Soul Retrieval en Progressie een goede workshop voor jeSoul Retrieval en Progressie workshop