Een magisch trio dat je ziel voedt

Deze week is er een energie aanwezig die maakt dat je diep van binnenuit de behoefte hebt aan iets nieuws. Gewoon sommige dingen achter je laten en een nieuwe start maken, dat is natuurlijk rond het eind van het jaar een mooi gevoel. Mogelijk denk je al na over je goede voornemens voor 2019. Bedenk daarbij ook dat het niet alleen om stoppen met een slechte gewoonte gaat, of gewicht verliezen, of je conditie verbeteren (de laatste 2 staan op mijn lijstje trouwens) maar het gaat hier vooral om een energie die zich richt op je spiritualiteit en emoties.

 

Het is dus belangrijk om je daar op te richten om die behoefte te vervullen. Nou vallen dit jaar drie dingen samen rond 23 december. De volle maan (avond van 22 op 23), een Engelenpoort en de Magische Midwinter Momenten. Een drie-eenheid die een heel bijzondere energie schept waar we samen gebruik van kunnen maken.


Tijdens de Magische Midwinter Momenten (er is nog plek dus meld je aan!!) maken we daar optimaal gebruik van en zullen samen met de engelen helen, gechannelde berichten ontvangen, een midwinter ritueel doen en natuurlijk een gezellige dag hebben. Daarme kom je dan in 2019 goed beslagen ten ijs. Je hebt nog tot woensdag om je aan te melden voor deze bijzondere dag. Vanzelfsprekend vind je verderop een legging voor de komende volle maan.


Engelencursus nieuwsbrief

 

 

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen zomer 2018 engelencursus

  

Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Kerst volle maanlegging

Deze volle maan komt net voor de kerst en net als bij kerst gaat het hier om herboren worden. Het christelijke kerstfeest heeft veel gelijkenis met de midwinter mythes en verhalen van allerlei oude stammen en geloven. De god wordt geboren, elk jaar weer, en om dat te kunnen doen moet hij ook ergens in dat jaar sterven. Dit valt samen in de langste nacht van het jaar. De oude zonnekoning sterft - we hebben de kortste dag, met het minste zonlicht – en de nieuwe zonnegod wordt geboren. Het draait hier natuurlijk allemaal om de symboliek van de zon die een cyclus afsluit en weer opnieuw opstart. Vanaf dat moment worden de dagen weer langer en wint de energie weer aan kracht en invloed op ons, daardoor komen we dan uit onze “winterslaap” en gaan weer met nieuwe plannen aan de slag.


Deze legging kan zowel met engelen orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.


Nodig dit keer als je wilt je beschermengelen en de aartsengelenuit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is.  Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welk deel dient me niet langer en sterft af?

  2. Wat maakt dat vrij in mij?

  3. Welk deel van mij wordt hierdoor geboren?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Kerst volle maanlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Ik wens je veel plezier met de kaartreading en natuurlijk hoop ik je te zien bij de Magische Midwinter Momenten!!.

 

Tot de volgende nieuwsbrief,

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief