Een keerpunt voor je ziel


De engelen geven aan dat de huidige energie ons geholpen heeft een en ander los te laten. Dat zien zij en ze vertellen ons dat dit een mooi en goed proces is dat zij vanuit hun sferen met interesse volgen. Wij als mens ervaren dit soort processen met gemengde gevoelens. Voor de een is het een emotionele gebeurtenis en voor de ander een constatering om vervolgens weer verder te gaan. 


Dit loslaten zorgt er ook voor dat er ruimte is voor persoonlijke en spirituele groei. Dat is waar de engelen het vandaag over willen hebben. Als ziel ben je in een lichaam aanwezig en probeer je op de achtergrond de mens aan te sturen. Deze mens heeft een leven en naast mooie momenten ook veel gevoelens van stress, onzekerheid, angst en dergelijke. Al deze negatieve emoties zorgen ervoor dat het denk van de mens ook negatief wordt en daardoor is de mens vooral bezig met wat er fout kan gaan, dan met wat er allemaal moet gebeuren, dan met wat ze leuk vinden en vaak als laatste pas met wat de ziel probeert te bereiken.  

De engelen willen je vandaag helpen om een keerpunt te bereiken in je spirituele evolutie, daarvoor vragen ze dat je een simpele kaartlegging doet voor jezelf, maar deze wel heel serieus neemt en er wat mee doet.


De 3-kaart spirituele evolutie legging


Deze legging is er om je te helpen inzicht en advies te krijgen over wat er losgelaten is en wat je nodig heb voor je spirituele evolutie en de activatie van je ziel.


3-kaart legging


1 -  Wat heb je recent losgelaten waardoor de ontwikkeling van je ziel achterbleef?

2 -  Hoe kun je het keerpunt voor je spirituele groei bereiken?

3 -  Wat heb je nodig om als ziel weer volledig in de flow te zijn en bewust je zieledoelen te beleven?


Leg elke kaart apart en overweeg eerst wat dit voor je betekent, maak aantekeningen en leg daarna pas de volgende kaart. Zo krijgt elke kaart de aandacht die het verdient en nodig heeft om de legging volledig te begrijpen en voor jezelf uit te werken. Wanneer je alle drie de kaarten hebt liggen en overwogen is het tijd om aan de engelen te vragen om je de verbanden tussen deze kaarten te laten zien en je te helpen dit volledig in je bewuste en onbewuste op te slaan. Vraag de engelen daarna ook om je te motiveren er naar te handelen. Bedenk dat ze je alleen kunnen motiveren, maar niet dwingen, het blijft jouw verantwoordelijkheid of je er iets mee doet.


Je kan deze legging doen met elke kaartenset waar je normaal ook mee werkt. Kaartensets die over droominterpretatie gaan zijn minder geschikt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de link naar de gratis 3-kaartlegging om de kaarten te trekken. Daar kan je alleen niet steeds tussendoor pauzeren, dus dan moet je echt alleen per kaart werken voordat je de andere echt bekijkt. 


gratis online 3-kaartleggingVeel plezier met deze legging. Voel je vrij om even te reageren en me te laten weten hoe het gegaan is.


Wil je zelf ook leren hoe je de boodschappen van de engelen of de Tarot doorgeeft meld je dan aan voor een van de onderstaande workshops. Je kunt tegenwoordig in één weekend de Engelen Basis Kennis en Kaart Reading workshops combineren met een leuke korting. Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Engelen Basis Kennis Kaart Reading weekendHet is ook mogelijk om in één weekend de basis van het Tarot leggen en lezen te leren. Dit helpt je om jouw onderbewuste spirituele wereld te verkennen en de adviezen van jouw innerlijke wijsheid naar voren te brengen voor jezelf of een ander. De afbeeldingen op de Tarotkaarten hebben diepe symboliek en betekenissen die je antwoorden op levensvragen geven. Ook als je de Tarot eng vindt vanwege een aantal afbeeldingen dan is dit een goede workshop omdat de focus hier ligt op oplossingen in plaats van enkel het zien van problemen. Door de inzichten en adviezen van de Tarot zal je een meer gegrond en daarmee succesvol leven hebben.


Leer de Tarot lezen workshop bij Engelencurus Annelies Hoornik


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief