Een bevrijdend groeiproces

Zomer!!! Dat is dit jaar echt wel te merken, het is in jaren niet zulk weer geweest. Het doet me denken aan de zomers toen ik jong was waarin ik elke dag dat het kon naar het zwembad ging zodra het opende en pas naar huis ging wanneer het etenstijd was. Toen ik eenmaal naar de middelbare school ging veranderde dat en verdwenen de zwemzomers naar de achtergrond. Met kantoorbaantjes en daarna een drukke eigen praktijk is sporten er voor een groot deel bij ingeschoten en de dingen die ik deed om voor mijn conditie te zorgen maakten me niet echt blij.


Op een avond heb ik de engelen gevraagd om er voor te zorgen dat ik een bezigheid vind die ik leuk vind en die ook goed is voor mijn conditie. en 2 dagen later zegt Rob tegen me: "Je vindt tijdens vakanties zwemmen toch zo leuk, waarom ga je niet naar het zwembad hier vlakbij, daar hebben ze aquafitness en dergelijke. Dat sloeg in als bliksem en ik wist niet hoe snel ik mijn spullen in moest pakken om naar het zwembad te gaan. Dit was een paar weken geleden en ik ga nu 4 keer per week zwemmen. Wel korter in blokken van anderhalf uur. Maar toch ik heb dat goede zomergevoel uit mijn jeugd weer en ik doe iets aan mijn conditie en voor mijn spieren. Al met al voor mezelf een bevrijdend groeiproces. Energetisch speelt dat ook de komende week.Engelencursus nieuwsbrief


De afgelopen weken heb je mogelijk naar nieuwe manieren gezocht om bepaalde dingen uit te voeren. Dit is een leer en groeiproces. De engelen adviseren je dan ook om door te gaan op het ingeslagen pad en je meer te verdiepen in de materie. Want wanneer je dit eenmaal meer begrijpt en voor je gevoel onder controle hebt, dan brengt dit veel nieuwe mogelijkheden op financieel en werk gerelateerd vlak. De Super Nieuwe Maan heeft vrijdag de deur open gezet voor een periode van 4 weken waarin er nieuwe inzichten en veranderingen komen.


Dit zal uiteindelijk ook leiden tot een heel andere manier van denken. Het zal je bevrijden van oude beperkende gedachten die je ervan weerhouden om succesvol verder te gaan. De engelen hebben het hier over iets dat je al lang het gevoel geeft dat je geen echte mogelijkheden hebt, maar dat laat je nu dan ook achter de rug. Dat maak het zeker waard om je te blijven verdieping in deze nieuwe richting.

  

Engelencursus Nieuwsbrief
  

Waarom heb je plannen en voer je die niet uit?

Wanneer je plannen hebt zoals ik al die jaren om te sporten maar het komt er maar niet van, dan zit er vaak een negatieve associatie aan die je niet verwerkt hebt.

Hardlopen bijvoorbeeld heeft me altijd moeite gekost, vooral het ademhalen, daardoor was het nooit leuk, wel nuttig. Fietsen deed ik vroeger veel maar ik heb er ook een ongeluk mee gehad, een negatieve associatie. De sportschool waar ik vroeger dagelijks voor fitness en bodybuilding kwam was ineens voorbij na een sportief ongeluk. Al deze dingen wilde ik in de laatste 10 jaar weer doen maar kon er maar niet gemotiveerd voor raken. Samen met Rob was het nog wel te doen, maar alleen was elk excuus goed genoeg om het achterwege te laten.


Ook met zwemmen heb ik een ongelukje gehad en een nekwervel beschadigd, maar ik zwem wel heel graag. Dat zette me aan het denken en ineens realiseerde ik me wat het was. Voor het zwemmen heb ik een Innerlijk Kind Heling gedaan en daarmee de negatieve associatie weggenomen, dat maakte de weg weer vrij om enthousiast naar het zwembad te gaan. Ik verheug me nu al op het feit dat ik morgen weer kan gaan zwemmen. 


Wil jij ook leren hoe je met je Innerlijke Kind dit soort dingen achter je kan laten zodat je weer vrij bent om te genieten van alles wat het leven je te bieden heeft? Dat kan! Ik geef 28 juli een Innerlijk Kind Heling workshop waarin je dit leert voor jezelf, maar ook om anderen te helpen.


Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen in juli en augustus bij engelencursus

  

Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.


Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Wat verandert er kaartlegging?

Deze kaartlegging richt zich op veranderend gedachtengoed doordat je je in iets nieuws verdiept en hoe dat je leven in je dagelijkse leven beïnvloedt. Deze verandering heeft een positieve invloed op je leven. Hoe dat precies uitpakt zie je in deze kaartlegging. Deze legging kan zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is.  Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat brengt deze nieuwe vaardigheid me?

  2. Hoe verandert dit mijn kijk op zaken?

  3. Waarop heeft die een positieve invloed?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart verandering legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Hopelijk heb je een fantastische zomer en zomervakantie. Veel plezier deze week en tot de volgende nieuwsbrief. 


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief