De Ziel brengt inspiratie

Heb je het deze week ook gevoeld? Je wil dingen doen, maar het lijkt wel alsof er stroop aan je voeten zit, je komt haast niet vooruit. Daar wordt je onrustig van en ineens is het voorbij en voel je de energie weer stromen en kun je verder. De kosmos stuurt ons weer fijne energieën en dat merken we. Onze Ziel wordt aangewakkerd om zich te uiten met inspiratie en vooral ook om daarop actie te gaan ondernemen. Daarvoor vind je verderop een leuke kaartlegging.


Engelencursus Nieuwsbrief 19 januari 2018Ik verheug me ook op de komende week, eerst dit weekend een Derde Oog dag en dan de zeer nuttige Aardgebonden Geesten en Entiteiten Loslaten workshop… en vervolgens weer zo’n gezellige Zentangle Basis avond op dinsdag en een Engelenkring op woensdag. Allemaal leuke workshops en voor mij als kers op de taart volgend weekend de tweedaagse Tarot workshop. Daar wordt ik erg blij van. Voor mij brengt het nieuwe jaar duidelijk nieuwe inspiratie en nieuwe ideeën, maar daarover meer in een latere nieuwsbrief.

  


engelencursus leer de Tarot Lezen workshop

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

Thuisstudie

Ben jij toe aan een stevige spirituele verdieping? Wil je de regie over je leven weer in handen hebben? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met je Hoger Zelf, de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Te gaan begrijpen en bewust te ervaren hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij, de omgeving met jouw energie beïnvloed. Je leert wat magisch werk is en hoe je met de goddelijke arcehtypen omgaat. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je spiritualiteit een groeispurt kan maken. Dat wordt ook ondersteund door de oefeningen die je doet. Er wordt natuurlijk alleen met witte magie gewerkt. 


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Ziele-inspiratie manifesteren kaartlegging

Je Ziel heeft een nieuwe inspiratie losgemaakt uit je blauwdruk en om die te verwezenlijken is het nodig dat je energie aangepast wordt. Deze kaartlegging is daarvoor ontworpen. Je kunt deze legging met het Engelen Orakel doen of je kan met de Tarotkaarten werken. In beide gevallen krijg je een goede reading. Wanneer je met de Tarot werkt kun je er bij de tweede kaart voor kiezen om alleen de grote Arcana te gebruiken, maar het hoeft niet.

Terwijl je de kaarten schudt vraag je: "Hoe manifesteer ik mijn huidige Ziele-inspiratie?" Daarna trek je drie kaarten die je  van links haar rechts neerlegt.Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursusHoud je hoofd koel legging

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Waar je nu energetisch bent

  2. De inspiratie van je Ziel die nu actief is

  3. Wat te doen om dit te manifesteren


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Ziele-inspiratie kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

Wil je thuis ook met dezelfde kaarten werken en leren hoe je een Engelenkaartreading geeft dan kan dat met het ENGELEN ORAKEL.Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week.Veel plezier met de kaartlegging en laat je Ziel spreken. Volgende week ben ik weer terug met een nieuwsbrief en een kaartlegging. 

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief