De positieve energie van deze nieuwe maan

Op 7 december is het ’s morgens om 8:21 weer nieuwe maan en is van een positieve energie. Deze maan nodigt je uit om jezelf doelen te stellen en over je persoonlijke filosofie over het leven na te denken. Je wilt graag dat gevoel van verbondenheid hebben en een doel. Dit zorgt ervoor dat je je optimistisch voelt over de toekomst en je daar ook voor wilt inzetten, zelfs als je niet helemaal duidelijk hebt hoe dat te doen en waar het naar leidt. Een mooie energie om de laatste maand van 2018 mee in te gaan. Een jaar waarin we vooral ook polariteit mee gemaakt hebbenen dan is het altijd fijn om met een positief gevoel af te kunnen sluiten. De kaartlegging deze week ondersteunt de positieve energie van deze nieuwe maan.
Engelencursus nieuwsbrief

 

Is jouw midwinter Magisch?

De laatste maand van het jaar is begonnen en de gebruikelijke drukte van alle gezelligheid begint weer. Dat levert veel fijne momenten, maar ook stress op bij veel mensen. Het beste kan je ergens een zorgmoment voor jezelf inplannen. Een traditie die wij sinds 21-12-2012 elk jaar in stand houden is de Magische Midwinter Momenten dag. Echt een dag om helemaal tot rust te komen, met elkaar van de sfeer en engelenenergie genieten en meteen goed voorbereid het komende jaar in te gaan. We hebben een klein ritueel om het oude jaar af te sluiten en onze wensen aan de engelen te geven. Deze dag staat helemaal in het teken van de energie van volgend jaar en die gaat helemaal over jouw persoonlijke geluk. Bereid jij je voor?

  

Gratis online Engelen kaartlegging Engelencursus Nieuwsbrief
  

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen eind 2018 begin 2019 engelencursus

  

Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


De positieve kant legging

Deze maan nodigt je uit om jezelf doelen te stellen of over je persoonlijke filosofie over het leven na te denken. Je wilt graag dat gevoel van verbondenheid hebben en een doel. Dit zorgt ervoor dat je je optimistisch voelt over de toekomst. Daar is deze legging speciaal voor gemaakt. Deze legging kan zowel met engelen orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.


Nodig dit keer als je wilt je beschermengelen, je gidsen en aartsengel Jofiël uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is.  Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe vind je jouw persoonlijke filosofie?

  2. Welk doel is nu belangrijk voor je?

  3. Wat is je eerste actiestap om dat doel te bereiken?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online positieve kantlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Ik ga even van de zon genieten op mijn vakantieadres en ik wens je veel plezier met de kaartreading. ik kijk ondertussen ook uit naar de Magische Midwinter Momenten want het belooft weer een mooie en heel speciale dag te worden.

 

Tot de volgende nieuwsbrief, 

Annelies