Volle Maan in Tweelingen

De Volle Maan in Tweelingen en hierbij staat communicatie centraal. Dit keer bestaat de kans dat je verbaal wat onhandiger bent en mensen irriteert. Zorg ervoor dat je goed nadenkt voordat je iets zegt. Verderop in de nieuwsbrief vind je daarvoor een kaartlegging


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

Magische Midwinter Momenten op zondag 19 december

Dit jaar valt de Magische Midwinter Momenten dag tegelijk met de volle maan en een Engelenpoort, een energetisch bijzondere dag. De Aquarius Angels praten je bij voor het hele komende jaar. Zo zorgen de Aquarius Angels ervoor dat we goed voorbereid 2022 in gaan. De maandelijkse Engelenhoroscoop en de Engelenpoorten worden besproken, al het energiewerk dat gedaan kan worden, wordt vooruit al gedaan om je zo maximaal voor te bereiden op komend jaar. Net als we in eerdere jaren gedaan hebben, wordt er ook in groepjes gewerkt, hiervoor hebben we afzonderlijke oefenruimtes in Zoom. 


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen,


 Datum Cursus Locatie
   
 
Magische Midwinter Momenten op 19 december 2021

Engelen en Tarot Jaar Readingen

Dit jaar geef ik een beperkt aantal Jaar Readingen. Tijdens een Jaar Reading kijken we naar wat er voor jou speelt in 2022. De engelen geven inzichten en adviezen zodat je het jaar optimaal in gaat en er het maximale van kan maken. Deze geef ik met de Engelenkaarten of met de Tarot, of als je dat wilt gecombineerd. Er is keus uit de normale Jaar Reading van 1 uur en de uitgebreide van 2 uur. Dit keer kan je geen datum kiezen, maar zullen we in overleg een datum prikken in december of januari. Wil je meer weten? klik dan hier voor een Engelen Jaar Reading  of hier voor een Tarot Jaar Reading.
 

Engelen en Tarot Jaar Readingen voor 2022

    

  

Weet je niet wat aan je spirituele geliefde te geven? Koop een Engelencursus Waardebon

Ook dit jaar hebben we leuke Waardebonnen voor de consulten, zodat je iemand blij kan maken met een sessie. Ze zijn leuk voor de feestdagen, maar ook voor verjaardagen of bij bijzondere momenten van je familie en vrienden. Een mooi kado voor de Kerst!Engelencursus Waardebon leuk voor de kerstVolle Maan in Tweelingen legging

Deze legging heb ik voor je gemaakt om ervoor te zorgen dat het gezellig blijft tijdens de komende drukke dagen. De twee kanten van de Tweeling die momenteel actief zijn, zijn de onbewuste en bewuste Tweeling. Deze legging helpt je om het beste uit deze volle maan te halen.


Je kan deze legging met de Engelenkaarten doen of met de Tarot.  


Nodig dit keer Aartsengel Haniël uit voor deze legging

 

gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

 

De betekenis van de positie:

  1. Wat kan ik doen om de komende tijd zo gezellig mogelijk door te komen?

  2. Wat wil mijn onbewuste-tweeling zeggen?

  3. Wat wil mijn bewuste-tweeling zeggen?

  4. Hoe kan ik die twee met elkaar integreren?

  5. Hoe kan ik die informatie het beste uitdrukken?Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Dat is het weer voor deze nieuwsbrief, ik wens je een fijne week toe en ik hoop je te zien bij de Magische Midwinter Momenten.

Veel plezier met de kaartlegging.


Annelies