Volle Maan in Tweeling, Korting en Waardebonnen 

Maandag 30 november is het Volle Maan en hierbij staat communicatie centraal. Je bent waarschijnlijk net iets spraakzamer en dat kan heel gezellig zijn. Deze energie blijft de komende 2 weken dan ook nog bij je. Zorg er wel voor dat je een beetje filtert wat je zegt, want je woorden hebben ook effect op anderen. Verderop in de nieuwsbrief vind je daarvoor een kaartlegging


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

Leren bij Engelencursus

De Magische Midwinter Momenten op 20 december begint meer vorm te krijgen. De Aquarius Angels hebben nu voor het hele jaar de informatie gegeven en dat is weer bijzonder. Tijdens de Magische Midwinter Momenten werken de Aquarius Angels met ons zodat we goed voorbereid 2021 in gaan. De Engelenpoorten worden besproken, al het energiewerk dat gedaan kan worden, wordt vooruit al gedaan om je zo maximaal voor te bereiden op komend jaar. Net als we in eerdere jaren gedaan hebben, wordt er ook in groepjes gewerkt, hiervoor hebben we afzonderlijke oefenruimtes in Zoom. Dat zorgt er ook voor dat het een gezellige dag wordt.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
26-09-2021Angel Blessings DayLive groepsles via Zoom
02-10-2021Leer de Tarot lezenLive groepsles via Zoom
17-10-2021Engelen Kaart Reading VerdiepingLive groepsles via Zoom
06-11-2021Aquarius Akasha reading en healingLive groepsles via Zoom
13-11-2021Aquarius Angels HealingLive groepsles via Zoom
19-12-2021Magische Midwinter MomentenLive groepsles via Zoom
   
 
Engelen en of Tarot Jaar Reading

  

Tarot Tip: Je tarot bewaren

Veel mensen bewaren hun tarot decks in de verpakking waar deze in gekomen is, maar wanneer je veel met een kaartenset werkt dan wil je deze misschien anders bewaren. Daarvoor zijn Tarot kistjes van bewerkt metaal of hout bijvoorbeeld erg mooi. Ze nemen wel meer ruimte in, maar je kan ook kiezen voor Tarot zakjes. Deze zijn vaak van velours of zijde met een trekkoord waarmee je ze kan sluiten. Deze zakjes kunnen gemakkelijk aan haakjes opgehangen worden, bijvoorbeeld aan de zijkant van een kast. Daarmee bespaar je heel veel ruimte en zo zijn ze toch gemakkelijk te pakken.

 

Tarot Tip van Engelencursus

  
  

Feestdagen korting op producten, consulten, workshops 

Leuker kan ik het niet maken dit jaar met alle corona beperkingen, maar ik kan wel uitpakken met kortingen en leuke waardebonnen om je te helpen met je kadootjes. Daarom kortingen op producten, workshops en ook onze nieuwe waardbonnen met al 10% korting erin verrekend!


ENGELEN met 50% korting. Dat maakt dat dit boek geen € 19,99 meer kost maar nu nog maar  € 9,99.

ENGELEN ORAKEL met 50% korting. Dat maakt dat dit boek met kaartenset in een geschenkdoos nu geen € 39,99 maar € 19,99.


Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops met 10%.

Deze actie was in eerste instantie alleen op Facebook, maar die geldt natuurlijk ook voor jou als nieuwsbrief lezer.
De korting code black-Friday (kleine letters met streepje) dient ingevuld bij het aanmelden voor de workshops.


Jaar Readingen geboekt voor december en januari zijn in mijn ogen Kerst Readingen en daar krijg je daar ook een leuke korting op. Dat kan een Engelen Jaar Reading, een Tarot Jaar Reading of een gemengde Jaar Reading zijn van 60 minuten voor een basis reading maar ook de uitgebreide versie van 2 uur.


Ik heb daar de volgende dagen voor ingepland: 
in december:  21, 22, 28 en 29 

in januari:       12 en 14. 


Nieuw! Waardebonnen

Dit jaar hebben we ook leuke Waardebonnen voor de consulten, zodat je iemand blij kan maken met een sessie. In de prijs is 10% korting inbegrepen. Ze zijn leuk voor de feestdagen, maar ook voor verjaardagen of bij bijzondere momenten van je geliefden.


Wil je ze kado geven dan is nu het moment om ze te bestellen want de bezorgdiensten zijn allemaal erg druk, zeker met Sint en Kerst die binnenkort op de stoep staan!Waardebon voor een engelenconsult bij Annelies Hoornik van EngelencursusVolle Maan in Tweelingen legging

Deze legging heb ik voor je gemaakt om optimaal gebruik te maken van de energie van de Volle Maan in Tweelingen. Hoe gezellig deze tijd met alle sociale aspecten vaak is, dit jaar is het toch anders en zijn we allemaal wat meer gespannen. Vanuit de Tweelingen hebben we dan ook te maken met onze bewuste kant en onze onbewuste kant. Dat kan betekenen dat je af en toe dingen zegt die misschien beter anders gebracht hadden kunnen worden. Deze legging helpt je op het gezellig te houden.


Je kan deze legging met de Engelenkaarten doen of met de Tarot.  


Nodig dit keer Aartsengel Haniël uit voor deze legging

 

gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

 

De betekenis van de positie:

  1. Wat kan ik doen om de komende tijd zo gezellig mogelijk door te komen?

  2. Wat wil mijn onbewuste-tweeling zeggen?

  3. Wat wil mijn bewuste-tweeling zeggen?

  4. Hoe kan ik die twee met elkaar integreren?

  5. Hoe kan ik die informatie het beste uitdrukken?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan inTweelingen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Dat is het weer voor vandaag, ik wens je een fijne zondag toe en wie weet zie ik je binnenkort voor een Engelen of Tarot Jaarreading of bij de Magische Midwinter Momenten in Zoom.


Veel plezier met de kaartlegging.


Annelies