Heerlijk dat Lenteweer

Het is echt heerlijk de laatste dagen en zoals het er nu uit ziet zal het ook volgende week lekker weer zijn. Ik verheug me er echt op om meer buiten te zijn en te genieten van de natuur en het voorjaar. Onze jaarkaarten voor Park de Hoge Veluwe gaan weer volop gebruikt worden.Ik hoop dat jij ook naar buiten gaat.


De laatste tijd is er zoveel inspiratie dat ik meer dan een A4 aan ideeën heb liggen om uit te werken. Later dit jaar hoop ik ook weer in een zaaltje een leuke engelencursus te geven, maar voor nu ben ik even druk met andere dingen.


Ik heb wel een vraag aan jou: Wanneer ik een cursus geef hier in de buurt, wat zou je dan het liefst willen? Een dag zoals de magische midzomer momenten die in gaat op de energie van dit moment en de komende maanden of heb je liever een specifiek onderwerp? Engelencursus Nieuwsbrief 2022

 

Tarot: Het Keltisch Kruis


Zaterdag 19 maart geef ik de cursus Tarot: Het Keltisch Kruis. In een dag leer je deze legging echt te doorgronden zodat je er een goede reading mee kan geven. Het Keltisch Kruis wordt in stukjes en delen besproken en gelezen. Je zal merken dat met uitleg en een langzame opbouw het allemaal volledig duidelijk wordt. Ben je er ook bij?

 

Tarot Het Keltisch Kruis leer deze legging goed te doen in 1 dag


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

En dan lees ik… Ben je er nog??


Ja ik ben er nog, ik had het in de laatste nieuwsbrieven al even gemeld. De nieuwe website om thuisstudie te vervangen is in de maak. Daar zijn 2 redenen voor.

  1. De Thuisstudie site heeft vanaf het begin problemen gehad en ik had de tijd niet om dat op te lossen.

  2. Nu neem ik die tijd en ik ben samen met Victoria al sinds augustus bezig om er iets moois van te maken. Dat betekent dat ik minder tijd aan andere dingen besteed.

Gelukkig nadert dat werk nu zijn eind. Begin april ontvang je hier de eerste email over en 2 mei gaat de website live. Dat betekent dat het even rustig is en ik geen lange nieuwsbrieven schrijf. 


Tarot Tip van Engelencursus

 

Een nieuwe Cursus

Wel heb ik een nieuwe cursus geschreven die Chakra’s in je Dagelijkse Leven heet. Deze zal ook op Spiritual Courses Online te vinden zijn. Het is een cursus die je bijpraat over de 7 hoofdchakra’s en de Oorchakra. Ook zit er een Chakra Check-in bij. Deze pdf geeft je de mogelijkheid om bij te houden hoe het met je chakra’s is, wat je gedaan hebt om het te balanceren en natuurlijk hoe je je voelt. 


Chakra's in je Dagelijkse LevenLente Check-in legging    

Dit keer een meer algemene 3-kaart legging Gewoon even een check-in als het ware voor dit moment. Deze legging kan je er altijd weer bij pakken wanneer je je afvraagt wat er gaande is en wat je het beste kan doen op dit moment. Je kan deze legging met de Engelenkaarten doen of met de Tarot. 


Nodig dit keer je Beschermengelen uit voor deze legginggratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.

De betekenis van de positie

  1. Wat laat ik los?

  2. Wat leer ik de komende tijd?

  3. Wat kan ik nu het beste doen?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Gratisc Online kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. 

  

Dat was het voor deze korte nieuwsbrief. Ik ben er niet zeker van of ik voor 2 april nog een nieuwsbrief schrijf, maar dat zien we wel. Je bent van harte welkom bij de Keltisch Kruis workshop, of je kan een consult boeken wanneer je informatie of heling van de Engelen wilt ontvangen.


Annelies