Energie in jezelf steken

Rob en ik zijn samen een weekje naar Rhodos geweest. Even genieten van een andere omgeving en gewoon het luieren op het strand, het lekkere Griekse eten en de gezellige mensen. Voor mij echt een tijd waarin wij energie in onszelf hebben gestoken. Lekker opladen zodat je er weer een poosje tegen kan.


Nu is het ook echt de tijd om energie in jezelf te steken, gelukkig is het inmiddels vakantietijd en heb je daar waarschijnlijk ook de tijd voor. Laad lekker op door gezelligheid, lekker eten en drinken, een mooie omgeving en vooral ook ontspanning. Dat samen maakt dat de energie van de Bloedmaan die afgelopen vrijdag was. Dit heeft een mooie invloed op je leven zodat jij je op allerlei manieren beter je draai vindt en je prettiger voelt.Engelencursus nieuwsbrief


Dat brengt nog meer ideeën en zal je aansporen om leuke nieuwe dingen te ondernemen. Al met al ga je een leuke tijd tegemoet. Je kan je weer verder ontplooien en dit zorgt ervoor dat je ziel ook gelukkig is en dat brengt weer meer goede dingen in je leven.


Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen zomer 2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: Er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graad
zodat je nog meer gereedschap en spirituele groei tegemoet kan gaan!

 


Je Energetische Zelf Legging

De kaartlegging deze week richt zich op de vernieuwde energie in jezelf. Door alle veranderingen in de laatste tijd kan het zijn dat je het niet helemaal duidelijk hebt wat er speelt - op een positieve dan – en daarvoor is deze kaartlegging en deze kan zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is.  Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe ben ik op energetisch gebied positief veranderd?

  2. Welke nieuwe leuke dingen brengt me dat?

  3. Hoe zorg ik het best voor mijn energetische zelf?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart je energetische zelf legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Ik hoop dat je zover een fijne zomer hebt en geniet van al het mooie weer. Veel plezier weer met de engelen kaartlegging en tot de volgende nieuwsbrief. 


Annelies