Het Herfst Werkboek en Angel Blessings Day

Ik ben de laatste week druk geweest met het maken van het Herfst Werkboek Leef Bewust, Beleef de Herfst zodat je het Herfstseizoen dat vandaag met de herfstequinox begint spiritueel bewust kan leven. De komende maanden zijn een periode van inkeer en de balans opmaken. Zo kan je op het vlak van spirtiuele groei kijken hoe je als persoon gegroeid bent en waar je nog aan kan werken. Het is ook een tijd van oogst van waar je dit jaar aan gewerkt hebt, zijn je plannen van het voorjaar vruchtbaar gebleken en heb je ze kunnen afmaken? Allemaal dingen om niet alleen vandaag tijdens de equinox naar te kijken maar tot midwinter is dit wat globaal zal spelen. De balans opmaken geeft je ook de ruimte om dingen nog af te maken voordat de diepe stilte en rust van de Winter komt.


Ondersteun jezelf door met het Herfst Werkboek te werken zodat je elke dag even kort stilstaat bij jezelf als mens en waar je mee bezig  bent.


Leef Bewust, Beleef de Herfst werkboek 2021Daarnaast ben ik nog druk met de voorbereidingen voor de Angel Blessings Day die komende zondag is. Al met al is het meteen druk na mijn rustperiode maar het voelt wel als lekker bezig en daar draait het tenslotte om. Dit keer draait de Angel Blessings Day om Transformatie. We zullen verschillende processen met de Aquarius Angels doorlopen om zo o.a. karma los te laten, steun en zegeningen van de engelen ontvangen en een spirituele reis naar een toekomstig leven maken en dit alles om zo volledig vrij en bekrachtigd als ziel verder te gaan.


Angel Blessings Day 2021 TransformatieVolle Maan in Vissen Kaartlegging

De volle maan van 21 september brengt veel en soms heftige emoties met zich mee en vooral in relationele kring. Het is goed te bedenken dat jij niet de enige bent die in deze energie zit, maar de mensen om je heen ook. Een directe benadering kan als teveel worden ervaren. Wees daarom sensitief naar anderen en jezelf toe. Het is nu een mooi moment om situaties af te ronden met tact. Doe deze legging vandaag of morgen, schrijf wat je los wilt laten op een klein stukje papier en verbrand het na je legging.


Nodig dit keer Jofiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartleggingIk vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe creëer ik balans tussen mijn dagdromen en de werkelijkheid?
  2. Waarover is het nodig realistisch te zijn?
  3. Waar moet ik nu echt praktische actie op ondernemen?
  4. Hoe kan ik dat het beste doen?
  5. Hoe blijf ik gegrond in de realiteit terwijl ik wel mijn intuïtie volg?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Veel plezier met de kaartlegging en Tarot Tip van deze week. Ik kijk er naar uit jebij de Angel Blessings Day. Maak er een mooie week van en wees lief voor jezelf en anderen.

 

Annelies