Feestdagen

Ik hoop dat je een leuke Sinterklaas hebt gehad en dat je vooruit kijkt naar de Kerst. Wij zijn nog in het buitenland maar komen over een weekje weer thuis. Vanaf dat moment kunnen we ook de bestellingen weer verzenden. De dagen tussen Sint en Kerst zijn vaak druk en stressvol. Daarom heb ik dit keer een legging gemaakt die zich richt op ontspanning. Deze vind je verderop in deze nieuwsbrief.


engelen kaart legging

 

Magische Midwinter Momenten

Op 22 december is het midwinter een ideaal moment om de Magische Midwinter Momenten workshop te houden. We zullen natuurlijk een klein ritueel doen tijdens de Wintersolstice om het oude jaar goed af te ronden en het energetische nieuwe jaar te starten. Verder kijken we met de Engelen naar wat we kunnen verwachten in 2020. Volgend jaar is het begin van een nieuw decennium en wat we doen zet de toon voor de komende 10 jaar.


De Engelenpoorten worden doorgenomen en er wordt ook duidelijk gekeken naar wat je dan precies kan doen voor de momenten in 2020 die uitdagingen brengen. Samen met de Engelen werken we alvast vooruit zodat je volledig voorbereid bent om van 2020 een groot succes te maken.


magische Midwinter Momenten workshop op 22 december bij Engelencursus


Tarot Tip

Na de 2-kaarten van de vorige nieuwsbrief hebben we het dit keer over de 3-kaarten in de kleine Arcana van de Tarot. De tweeën gingen over keuzes en polariteit. De drieën zijn een stapje verder en de eerste actie is ondernomen. We houden in de gaten hoe dat zich ontwikkelt en kunnen door samenwerking meer bereiken. Er is ook een eerste moment van tevredenheid over wat er zover bereikt is. Dat gecombineerd met de kennis van de elementen, geeft je een aardig beeld van wat de kleine Arcana drieën betekenen.


Tarot Tip symboliek

Online cursus Werken met Verlichte Meesters ook als kado erg leuk.

We behandelen er 14 en per Verlichte Meester krijg je geschiedenis/informatie, een channeling, een overzicht van waar deze Meester bij kan helpen, aanroepingen en een visualisatie/energie werk. Je kan de hele workshop online volgen en als je wilt het bonusmateriaal downloaden en printen om een Verlichte Meesters Journaal en een eigen kaartenset te maken.  


Lees hier meer en meld je nu nog aan . Wanneer je niet met een credit card of Paypal kan betalen maar wel de workshop wilt doen, dan kan je me emailen met de vraag om de betaling gewoon via Angelo te regelen zoals voor alle workshops en consulten. Stuur dan meteen je adresgegevens mee als je nog niet bij ons bekend bent.


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Online cursus Werken met Verlichte Meesters bij Engelencursus

  

 

Anti-stress legging

In deze drukke dagen tussen Sint en Kerst is stress een veel gehoord woord. Door alle drukte en van alles te moeten regelen vergeten we wat we zelf nodig hebben. Deze legging is gemaakt om je te helpen te ontspannen. Je kan deze legging natuurlijk op elk moment doen dat je stress hebt en even niet weet wat je zelf nodig hebt.

Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakel kaarten als de Tarotkaarten doen.

Nodig dit keer je Aartsengel Rafael uit om je te helpen.gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heeft mijn lichaam nodig?

  2. Wat heeft mijn geest nodig?

  3. Wat heeft mijn ziel nodig?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Anti-stress legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief. Ik hoop dat de kaartlegging je geholpen heeft om wat te ontspannen en doe deze vooral vaker als je ondertussen weer stress op voelt komen. Wie weet zie ik je bij de Magische Midwinter Momenten of kom je voor een Engelen Jaar Reading. Ik kijk er naar uit.

 

Annelies