Emoties en een Overwinning

Deze week staat in het teken van volwassen met je emoties omgaan. Ik zie het veel; mensen die vastlopen en vluchten voor hun emoties. Soms zo erg dat ze er zelfs niet meer mee in contact staan. Deze week helpen je beschermengelen en Aartsengel Jeremiël je om in contact te komen of je contact met je emoties te verdiepen zodat je eindelijk oud zeer los kan laten. Dat zal als een overwinning voelen en hoe langer je alles al onderdrukt hebt hoe groter dit gevoel van overwinning zal zijn.

Dit zorgt er dan ook meteen voor dat het gevoel van vast te zitten stopt en je weer in de flow komt, alles gaat dan soepeler en voelt lichter. Om je hierbij te helpen heb ik een kaartlegging gemaakt die je verderop kan vinden.Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandagavonden.
De engelen geven informatie over wat er aan energie speelt, een engelenkaartlegging en een visualisatie.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 


Twee voor de prijs van 1

Mijn boeken zijn al een tijd klassiekers op de Nederlands boekenmarkt op het gebied van engelen. Deze prachtige hardcover boeken met fraaie illustraties zijn normaal elk 19.95 maar nu en de maand september zal ik ze aanbieden voor € 19,99 omdat beide boeken enorm helpen bij ziekten en verlies van geliefden. In deze tijd waarbij er zoveel extra stress en verdriet is zijn ze van onschatbare waarde. Voor meer informatie over ENGELEN HELEN en ENGELEN EN DE ZIEL kan je op de link klikken.


Engelen boeken van Annelies Hoornik met korting

Leren bij Engelencursus 

Vandaag rond ik weer een leuk Aquarius Angels Healing weekend af en ik verheug me alweer op komend weekend waarin ik je leer om in 2 dagen de Tarot te lezen. Je kent dan alle kaarten en kan diverse leggingen doen. De workshop bouwt de kennis geleidelijk op en zo komt het gemakkelijk bij je binnen. Tot nu toe is deze workshop steeds een groot succes geweest. Wil je meer weten kijk dan op de cursuspagina voor de Leer de Tarot Lezen workshop. Verder komen er natuurlijk weer heel leuke workshops aan dus kijk zeker even wat er voor je bij zit.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik

  

Thuisstudie 

Met de thuisstudie Engelen in je dagelijkse leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden, wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen.

 

Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn.


Van beginner tot gevorderde kun je in deze thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan. 

 

Engelen in je Dagelijkse Leven online cursus

Tarot Tip: De 4 van Zwaarden

Deze Kleine Arcana kaart waar je iemand ziet liggen onder 3 zwaarden, met nog een zwaard horizontaal eronder wordt vaak gezien als een enge kaart. Mensen denken meteen aan zo'n ouderwetse doodskist waar een beeld van de overledene op ligt. Dat is niet waar deze kaart voor staat. De kaart heeft een haast niet opvallende tip over waar dit wel om draait. In het glas in lood raam boven het hoofd van de vrouw staan in haar gele halo de lettters p a x  wat vrij vertaald betekent: wat je vrede brengt. De persoon die je ziet liggen is aan het mediteren. Herinner je je nog dat de zwaarden gaan over mentale activiteit? Niet over moord en doodslag? Deze kaart vraagt de persoon om een stapje terug te doen, te mediteren en na te denken over wat voor hen goed voelt. Dat is waar de zwaarden 4 voor staat.


Tarot Tip   uitvergroot zwaarden 4

 

Emotie Helen legging

Dit keer is de kaartlegging speciaal gemaakt om emoties te helen. Emoties kunnen je er op allerlei manieren van weerhouden om een gelukkig en succesvol leven te leiden maar je kan er ook iets aan doen. Simpelweg door te kijken naar wat er speelt en daar iets mee doen. Deze legging stuurt je in de goede richting en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot. Wil je extra diepgang. Leg dan eerst de engelenkaarten en leg op elke kaart nog eens een Tarotkaart. Lees dan de engelenkaart voor het spirituele advies en de Tarot om te zien hoe je hier het beste praktisch mee om kan gaan.


Nodig dit keer Jeremiël en je Beschermengelen uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe beïnvloeden opgekropte emoties mijn dagelijkse leven?

  2. Wat zijn de emoties die dat veroorzaken?

  3. Wat kan er geheeld worden?

  4. Hoe kan dit geheeld worden?

  5. Wat is de eerste stap in deze heling?

  6. Hoe zal dat mijn leven positief beïnvloeden?

  7. Een aanvullende boodschap van Jeremiël

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Emoties Helen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Dat is het alweer voor deze nieuwsbrief. Maak gebruik van de energie van deze week en ik hoop je bij een van de live Zoom workshops te zien of voor een online consult. 

 

Annelies