De Vorsten


De Vorsten - Engelen uit de Derde Triade


De Vorsten ook wel Vorstendommen of de Prinsen genoemd zijn vooral bij de wereldleiders en geestelijke leiders hier op Aarde aanwezig. Ze doen hun werk heel onopvallend op de achtergrond. Hun werk bestaat uit het beschermen van deze leiders en ze geven hen de inzichten en intuïtieve kennis om rechtvaardig en met wijsheid leiding te geven, hiervoor is het nodig dat deze leiders ook hun verantwoordelijkheid erkennen voor de taak die ze uitvoeren. De Vorsten beschermen ook naties, wereldorganisaties, provincies gemeenten en gebouwen omdat deze een duidelijke verhouding hebben met de geestelijke- en wereldleiders en hun regelgeving.


De Vorsten hebben grote en diepgaande kennis van ideologieën en de factoren die bijdragen aan het aanpassen van leefgewoonten met betrekking tot het gebied waar de persoon die ze begeleiden over heerst. Het is natuurlijk altijd zo dat de Vorsten, net als alle andere engelen, alleen maar kunnen adviseren en helpen wanneer dat in overeenstemming is met de vrije wil van de geestelijke of wereldleider die ze onder hun hoede hebben.

De Vorstendommen, engelencursus nieuwsbrief de derde triade

Ze onderscheiden zich qua uiterlijk van de andere engelen doordat ze een tiara dragen met een kruis erop en een "scepter" bij zich dragen. Of iets dat de vorm daarvan heeft, zoals op deze foto hiernaast.


Mijn ervaring met de Vorsten:

Ik nodig de Vorsten uit om zich aan me voor te stellen zodat ik in deze nieuwsbrief over ze kan schrijven. Het beeld dat ik krijg is er een van een grote engel met lang golvend wit haar waar inderdaad een tiara in zit met een kruis erop. Een kruis met gelijke armen, simpel en van een lichtend kristal. Deze engel heeft een waardige uitstraling en draagt een mantel die tot aan de grond hangt. In zijn hand heeft hij een scepter met een kleine wereldbol met weer zo'n lichtend kruis erop.


Op mijn vraag wat hij mij en de lezers wil laten weten krijg ik dit antwoord:

Wij zijn altijd bij de leiders op jullie planeet aanwezig, dit zijn niet alleen de wereld leiders en de kerkelijke vorsten zoals vaak gedacht wordt, maar wij zijn bij alle mensen aanwezig die leiding geven en een voorbeeld taak vervullen. Dit is in de laatste decennia uitgebreid van enkele begeleiders van wereldleiders naar ontelbaar veel Vorsten die wereldwijd bij elke leidinggevende aanwezig zijn. Vooral omdat in deze cruciale tijd op jullie planeet de leraren en professoren in scholen en managers in bedrijven veel invloed uitoefenen. De Wereld dreigt onder te gaan aan geldingsdrang, jacht op macht en behoefte aan meer geld.


Dit zet deze mensen erg onder druk en wij zijn er om ze te begeleiden zodat er keuzes gemaakt worden die de planeet kunnen redden en haar bevolking de mogelijkheid bieden om eindelijk spiritueel volledig te ontplooien. Dit vraagt ook van deze mensen dat ze hun verantwoordelijkheid erkennen en nemen, dat ze de druk vanuit hun werkgebied om te presteren weerstaan en verstandige keuzes maken. Wij zijn hier dag en nacht mee bezig, want de vrije wil speelt duidelijk ook mee.


Als mens kunnen jullie ook je stem laten gelden naar de corporaties toe door vooral duidelijk aan te geven wat niet langer gewenst is en wat wel. Dat is de verantwoordelijkheid van elke mens. Het gedachteloos consumeren is al enige tijd gaande, maar begint nu duidelijk een tol te eisen van de planeet. Wanneer je de wens hebt dat je kinderen en hun kinderen nog een gezonde planeet hebben om op te leven, dan wordt nu ook van jou verwacht dat je daar over nadenkt en naar handelt.

Engelenbasis kennis online cursus 

Wil je meer weten over engelen en aartsengelen volg dan onze engelen basis kennis cursus die nu online via video les gegeven wordt, te volgen vanuit je eigen huis met een PC/Laptop/iPad/Tablet of smartphone!Hemelse hierarchie