Weblog van Annelies HoornikBekijk het archiefDinsdag  00-00-0000  00:00:00             reageer  ( 0 Reacties )


Zondag  03-11-2013  07:17:49             reageer  ( 0 Reacties )

Engelen Combi voor PEE

Dit weekend geef ik de Engelen Combi voor PEE. Een vierdaagse workshop waarin de stof die normaal in vier aparte, zeer sterk op één onderwerp gefocuste, dagen gegeven wordt. Omdat we vier dagen lang bij elkaar zijn is het mogelijk de stof afwisselend te geven en het zo een stuk losser te maken. Er is meer ruimte om te oefenen omdat elke kleine overlapping die er nog was aan uitleg nu wegvalt en iedereen lekker aan de slag kan met de engelen.

Het was ook leuk ok mijn boek ENGELEN tijdens de les te gebruiken, dat maakt dat men een aantal zaken zelfstandiger kan doen. Bij de losse workshops voor Praktiserend Engelen Expert® geven we namelijk geen boek kado. Dat hoort niet bij het pakket.

 

Zo ver hebben we nu twee dagen gehad en ik zie dat iedereen erg gemakkelijk in de kaart readingen is gestapt en elkaar prachtige adviezen van de engelen door kan geven. De eerste stukjes heling zijn ook al aan elkaar gegeven en de manifestatie en holistiche praktijk onderwerpen komen tussendoor aan bod, zodat het licht en luchtig blijft.

 

Ik vind het heel leuk en verheug me op de rest van ons lange lesweekend.

 

Annelies


Zondag  27-10-2013  07:07:07             reageer  ( 0 Reacties )

Praktiserend Engelen Expert Trainer Elian

Elian Besselink - Geerlings is vanaf 26 oktober een gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert® Trainer. Ik ben heel blij met haar versterking van het team van Angelo - Engelencursus en hoop dat ze met veel plezier inspirerende engelen workshops zal geven.

 

Praktiserend Engelen Expert Trainer Elian

 


Donderdag  03-10-2013  11:24:06             reageer  ( 0 Reacties )

Een jaar met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels komen momenteel met veel informatie naar voren. Daar ben ik heel blij mee. Ze hebben ook aangegeven dat ze de mensen volgend jaar graag met regelmaat willen begeleiden. Daarom komt er een serie workshops, waarvan er elke maand een gegeven wordt. In deze workshops zullen de Aquarius Angels de informatie channelen die nodig is voor dat moment en stappen en technieken geven om mee te werken tot de volgende Een Jaar met de Aquarius Angels wokrshop.

 

Zo kun je een jaar lang genieten van de nieuwste informatie over de energieën van dat moment en wat er voor jezelf gedaan kan worden om zo goed mogelijk met de uitdagingen van het jaar om te gaan. Ik verheug me daar al op.


Vrijdag  27-09-2013  05:28:53             reageer  ( 2 Reacties )

Magische Midwinter Momenten op 21 december

Het is duidelijk dat de Aartsengelen een bijzondere dag aan het plannen zijn voor 21 december 2013, we beleven dan samen Magische Midwinter Momenten. De engelen laten me met rgelmaat vroeg opstaan, voordat de hectic van het normale dagelijkse bestaan me roept, dit zijn de magische midernacht momenten waarin ze me de informatie en inzichten geven voor de Magische Midwinter Momenten.

 

De Aartsengelen hebben me net uitgelegd dat het eerste kwartaal in het teken staat van de oude energie van 2013 loslaten en jezelf te hervinden. Hiervoor zal ook een heling gegeven worden door één op één met elkaar handson samen te werken met de Aartsengelen.

 

Ik ben benieuwd wat ze voor de overige kwartalen die ze me nog gaan uitleggen voor de Magische Midwinter Momenten in petto hebben. Ik verheug me er nu al op en hoop deze kortste dag van het jaar, waar je maximaal kunt opladen en inzichten ontvangen met ons meeviert. De energie zal direct daarna een stijgende lijn gaan volgen die het je mogelijk maakt om zo maximaal van de helaing en inzichten en kansen van het komend jaar gebruik te maken. 

 

Magische Midwinter Momenten met de engelen op 21 december 2013


Maandag  09-09-2013  09:18:29             reageer  ( 0 Reacties )

Dutch Angel Day 2013

Gisteren hebben we de meeste dingen al ingepakt om mee te nemen naar Partycentrum 't Zand voor ons jaarlijkse feestje van de Engelen voor de mensen. Het wordt zeker een bijzondere dag en ik verheug me erop om samen met het engelenteam weer een mooie energie voor de mensen neer te zetten en samen met de gasten weer een prachtig stukje inzichten te ontvangen door gechannelde informatie en energiewerk dat samen met de Engelen en de gasten gedaan wordt.

 

Het is altijd veel voorbereidingen maar ook heel bevredigend wanneer je dan aan het eind van de dag er op terugkijkt en weer weet dat het precies zo is geworden als de Engelen heb bedoeld hebben.

 

Wie weet zie ik je aankomende zaterdag ook bij ons Engelenfeestje dat Dutch Angel Day heet :)

 

Annelies

 

Dutch Angel Day 2013 op zaterdag 14 september


Donderdag  07-02-2013  13:21:05             reageer  ( 0 Reacties )

Extra Aquarius Angels Healing in april

Ik heb van de engelen door gekregen dat ik een extra Aquarius Angels® Healing workshop in mag plannen voor april.

 

Deze zal gehouden worden op dinsdagmiddag 23 april, woensdag en donderdag 24 & 25 april 2013.

 

Ik verheug me er op om dan weer een nieuwe groep Aquarius Angels® Healers te begeleiden zodat ze deze prachtige nieuwe healing kunnen aanbieden in hun omgeving.

 

Je zult een ochtend en avond meditatie leren, hoe naar het Goddelijk Bewustzijn te gaan en tijdens een sessie de Aquarius frequentie door te geven. Tevens leer je een Tijd-Ruimte heling te geven en de Goddelijke Correctie... en meer

 

Cursus data

extra Aquarius Angels® Healing workshop in april

 

 

 


Zaterdag  02-02-2013  07:49:04             reageer  ( 0 Reacties )

Een heel speciale chakra technieken workshop

Over het algemeen weten mensen tegenwoordig wel wat de chakras zijn, maar Annelies kan vanuit haar andere mystieke studies inzicht geven in het Peter Binder chakra systeem. Een chakra leer die normaal gesproken alleen in kleine kring bekend is. Het is nu tijd om dit heel gedetailleerde chakra systeem meer bekendheid te geven.

 

We praten over de Sterren, Maan en Zonne chakra systemen in je lichaam en hoe die werken in jou. Welke daarvan onwillekeurig zijn en welke zelf geactiveerd dienen te worden en nog veel meer....

 

http://www.engelencursus.nl/chakra-technieken

 

Heel speciale chakra technieken


Maandag  31-12-2012  13:59:20             reageer  ( 1 Reacties )

Praktiserend Engelen Expert workshops vanaf januari 2013 ook in de Bollenstreek

Ik ben erg blij omdat ik Victor Jirka kan feliciteren met zijn nieuwe praktijkruimte en leslokatie in de Crown Business Center Lisse.

Dit betekent ook dat alle Praktiserend Engelen Expert® workshops vanaf januari 2013 ook in de Bollenstreek aangeboden worden.

Ik wens Victor heel veen succes en prachtig engelenwerk in 2013 op zijn nieuwe werkplek.

Het adres is:

Heereweg 343-345 unit B-3
2161 CA   Lisse
 

 

Victor Jirka geeft Praktiserend Engelen Expert® Lisse


Woensdag  26-12-2012  08:59:49             reageer  ( 0 Reacties )

Diverse nieuwe Doreen Virtue kaartensets beschikbaar

We hebben sinds kort weer nieuwe kaartensets van Doreen Virtue in onze webwinkel:

 

 

Engelen Tarot (NL)

 

De oude tarot heeft een volledig positieve make-over

gehad en bevat alleen nog levensbekrachtigende

illustraties en berichten. Deze Engelen Tarot is door

Doreen Virtue en Radleigh Valentine gemaakt.

 

Lees hier meer over deze kaarten

Engelen Tarot Doreen Virtue

 

 

Engelen en Romantiek orakel kaarten Doreen Virtue

 

 

Engelen en Romantiek orakel kaarten (NL)

 

Deze prachtige kaartenset is ideaal om liefdesvragen

beantwoord te krijgen door de cherubijnen voor jezelf of anderen.

 

Lees hier meer over deze kaarten

 

Mary Queen of Angels (EN)

 

Moeder Maria is geliefd om haar bescherming, zuiverheid en mededogen. Zo zal ze je teder moederlijk advies geven op al je levens vragen.

 

Lees hier meer over deze oracle cards

 

Mary Queen of Angels Oracle cards Doreen Virtue

 

 

Angels Dreams Oracle Cards Doreen Virtue

Angel Dreams Oracle cards (EN)

 

Tijdens je slaap ontvange je boodschappen, waarschuwingen en tekens van je onderbewustzijn, het universum maar ook van je engelen. Deze kaartenset helpt je ze te ontcijferen.

 

Lees hier meer over deze oracle cards

 

Weblog archief