Weblog van Annelies Hoornik
  27-09-2013  05:28:53         

Magische Midwinter Momenten op 21 december

Het is duidelijk dat de Aartsengelen een bijzondere dag aan het plannen zijn voor 21 december 2013, we beleven dan samen Magische Midwinter Momenten. De engelen laten me met rgelmaat vroeg opstaan, voordat de hectic van het normale dagelijkse bestaan me roept, dit zijn de magische midernacht momenten waarin ze me de informatie en inzichten geven voor de Magische Midwinter Momenten.

 

De Aartsengelen hebben me net uitgelegd dat het eerste kwartaal in het teken staat van de oude energie van 2013 loslaten en jezelf te hervinden. Hiervoor zal ook een heling gegeven worden door één op één met elkaar handson samen te werken met de Aartsengelen.

 

Ik ben benieuwd wat ze voor de overige kwartalen die ze me nog gaan uitleggen voor de Magische Midwinter Momenten in petto hebben. Ik verheug me er nu al op en hoop deze kortste dag van het jaar, waar je maximaal kunt opladen en inzichten ontvangen met ons meeviert. De energie zal direct daarna een stijgende lijn gaan volgen die het je mogelijk maakt om zo maximaal van de helaing en inzichten en kansen van het komend jaar gebruik te maken. 

 

Magische Midwinter Momenten met de engelen op 21 december 2013


Meld je nu aan voor de workshop Magische Midwinter momenten op 19 December of reserveer nu een Jaar reading voor 2022 !Reacties


10-12-2013    Backx Leen    

Dag Annelies,

wil jij alstublief meer informatie sturen over de plaats en kosten van 21-12-13?

vriendelijke groeten leen backx

10-12-2013    annelies   

Hoi Leen,

Alles staat op de website onder de link in het menu met de naam "Magische Midwinter"

engelen groetjes,
Annelies
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief