Weblog van Annelies Hoornik
  03-11-2013  07:17:49         

Engelen Combi voor PEE

Dit weekend geef ik de Engelen Combi voor PEE. Een vierdaagse workshop waarin de stof die normaal in vier aparte, zeer sterk op één onderwerp gefocuste, dagen gegeven wordt. Omdat we vier dagen lang bij elkaar zijn is het mogelijk de stof afwisselend te geven en het zo een stuk losser te maken. Er is meer ruimte om te oefenen omdat elke kleine overlapping die er nog was aan uitleg nu wegvalt en iedereen lekker aan de slag kan met de engelen.

Het was ook leuk ok mijn boek ENGELEN tijdens de les te gebruiken, dat maakt dat men een aantal zaken zelfstandiger kan doen. Bij de losse workshops voor Praktiserend Engelen Expert® geven we namelijk geen boek kado. Dat hoort niet bij het pakket.

 

Zo ver hebben we nu twee dagen gehad en ik zie dat iedereen erg gemakkelijk in de kaart readingen is gestapt en elkaar prachtige adviezen van de engelen door kan geven. De eerste stukjes heling zijn ook al aan elkaar gegeven en de manifestatie en holistiche praktijk onderwerpen komen tussendoor aan bod, zodat het licht en luchtig blijft.

 

Ik vind het heel leuk en verheug me op de rest van ons lange lesweekend.

 

Annelies


Meld je nu aan voor de workshop Magische Midwinter momenten op 19 December of reserveer nu een Jaar reading voor 2022 !Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief