Praktiserend Engelen Expert

Praktiserend Engelen Expert®


Engelencursus biedt deze mogelijkheid tot certificering om een goed kwaliteitsniveau op het gebied van engelenwerk in Nederland aan te kunnen bieden. Voor zowel de therapeut die op zoek is naar goede informatie en technieken om mee te werken als de klant die op zoek is naar een gedegen therapeut. Certificering mag, maar alle workshops zijn ook zo te bezoeken. Soms vragen we voor een cursus wel voorkennis, dat staat dan in de cursusomschrijving zelf aangegeven.


De certificering bestaat uit twee niveau's die je bereikt door een aantal workshops en een aantal extra opdrachten te vervullen. Je kunt je voor deze workshops gewoon opgeven door er één te kiezen uit de beschikbare data. Wanneer je bij een van de cursussen aangeeft dat je de Praktiserend Engelen Expert® Certificering wilt doen dan kun je de opdrachten aanvragen nadat je Engelen Kaart Reading en Helen met Engelen workshops gevolgd hebt.


Voor Praktiserend Engelen Expert® certificering heb je een jaar de tijd om het traject volledig af te maken na het volgen van de Engelen Basis Kennis. Dit betekent dat de opdrachten voor het verstrijken van één jaar ingeleverd dienen te worden. De opdrachten bestaan uit 4 healingen en 4 readingen, de exacte omschrijving van de opdrachten volgt wanneer deze aangevraagd worden.

 

Voor het eerste niveau zorgen de workshops gecombineerd met de opdrachten voor een balans tussen theorie, praktijk en persoonlijke groei waardoor de Praktiserend Engelen Expert® volledig intuïtief met de engelen aan het werk gaat. De Praktiserend Engelen Expert® zal in alle gevallen de adviezen en healing van de engelen aanbieden en de eigen mening niet mee laten tellen. De sessie wordt altijd in een door Engelen beschermde omgeving gegeven.


Meer informatie kan je vinden op de pagina veel gestelde vragen


Gevorderd Praktiserend Engelen Expert®


Het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® niveau biedt meer diepgang met betrekking tot healing, voor consulten waarbij berichten direct vanaf de beschermengelen of aartsengelen gechanneled worden en ook verdere diepgang met betrekking tot de kaartreadingen. Ook hier worden weer een aantal opdrachten uitgevoerd die voor een balans tussen theorie, praktijk en persoonlijke groei zorgen. Voor deze workshops vragen we voorkennis, die staat in de omschrijving per workshop aangegeven. ook hier geldt dat je deze workshops kunt volgen los van certificering.

 

Na het volgen van één van de workshops kun je direct al de opdrachten aanvragen voor je Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® certificering. Zo kun je rustig doorwerken aan dit niveau. Op dit niveau is er geen tijdslimiet voor het inleveren, alleen de kwaliteit van de sessies is van belang.Praktiserend Engelen Expert ®

Prijs

Duur

 

Engelen Basis Kennis

aanmelden

Manifesteren met Engelen

aanmelden

Helen met Engelen

aanmelden

Engelen Kaart Readings

aanmeldenPraktiserend Engelen Expert® Trainer


Om Praktiserend Engelen Expert® Trainer te worden zijn er diverse vereisten. Allereerst wordt verwacht dat men Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® is, dat men ingeschreven is bij de kamer van koophandel als bedrijf en al een goed lopende praktijk heeft waarin men ook les geeft. Verder wordt verwacht dat je lifestyle de spirituele waarden die voor het trainerschap van belang zijn reflecteert. Zelfonderzoek en heling zijn daarbij van groot belang. De Engelen leiden Annelies altijd naar de geschikte persoon om Praktiserend Engelen Expert® Trainer te worden. 


Het is niet toegestaan de termen Praktiserend Engelen Expert®, Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® of het Praktiserend Engelen Expert® logo te gebruiken zonder certificatie en toestemming van Annelies Hoornik.


Bekijk de huidige Praktiserend Engelen Expert® therapeuten lijst.

  

 

Volg mijn website met Bloglovin