Zentangle

Zentangle workshops Annelies Hoornik CZTDe Zentangle® methode is een manier van ontspannen op een creatieve manier. Door het werken met simpele patronen in een vlakverdeling ontstaat er een leuk creatief werkje en is het tegelijkertijd een manier om de ontspanning van meditatie te ervaren.


Vaak hoor ik mensen die mijn Zentangles zien zeggen, dat kan ik niet, dat is veel te ingewikkeld. Maar dat is juist zo mooi aan deze manier van ontspannen. Wanneer je kan schrijven dan kun je ook Zentangles maken. Simpelweg omdat het opgebouwd is uit een aantal simpele tekens zoals de c, s, o en i.


Persoonlijk beleef ik al jaren veel plezier aan het "tanglen" en kijk er nu als Certified Zentangle Teacher (CZT) naar uit om jou te helpen ook leuke creatieve tegeltjes te maken en je bekend te maken met deze methode die zo bijzonder ontspannend en helend is.


Ben je nieuwsgierig naar wat er zoal gemaakt wordt tijdens een workshop? Dat kun je hier zien op de foto's.


Workshops

Zentangle - De basis


Zentangle - Wat meer diepgang


Zendala - lekker ontspannen en gezellig samen op een ronde tegel een Zentangle makenCZT Annelies Hoornik Certified Zentangle Teacher Capelle aan den IJssel