Zentangle Mozaiek

Nadat ik 28 juni 2017 mijn CZT (Certified Zentangle Teacher) gehaald heb, geef ik nu met veel plezier Zentangle workshops. In eerste instantie zullen dat avonden zijn. Mogelijk dat ik dat later uitbreid naar dagen met een speciaal thema.


Na elke workshop worden hier de foto's van de Zentangles geplaatst. Zo kun je zien dat elke workshop ondanks dat er zoals bij de basis altijd hetzelfde gedaan wordt, toch heel unieke Zentangles oplevert.


15 augustus 2017

Mijn tweede Zentangle workshop, dit is de Zentangle - Wat meer diepgang workshop en we hebben weer leuke Zentangles gemaakt. De eerste laat Icanthus en Nzeppel zien en de tweede foto Drawings emt variaties


Icanthus Nzeppel Zentangle workshop wat meer diepgangZentangle 2 Wat meer diepgang Annelies Hoornik Capelle aan den IJssel


12 juli 2017

De allereerste Zentangle - De Basis workshop is geweest met een gezellig groepje en ik was blij verrast met de resultaten.


Zentangle 1 De basis 12 juli 2017


De eerste tangle die gemaakt werd was er een met de standaard technieken om iedereen kennis te laten maken met de Zentangle methode, het Zentangle basis materiaal zoals de Sakura 01 pen en de vierkante tegel (het papier waarp gewerkt wordt).


Zentangle 1 De basis 12 juli 2017


De groep paktje alles snel op en we hebben voor de tweede Zentangle gekozen voor een Z3 tegel


Zentangle 1 De basis 12 juli 2017


Het leuke van deze tegels is dat je ze ook aan elkaar kunt leggen en dan krijg je een heel ander effect:


Zentangle 1 De basis 12 juli 2017


Ik kijk alweer uit naar de volgende Zentangle 1 - De Basis en de Zentangle 2 - Wat meer diepgang avonden.