Engelenworkshops voor beginners en gevorderden

Heb jij iets met engelen maar het is je nog niet helemaal duidelijk wat je daar nou mee kan of ben je bekend met engelen en zoek je meer verdieping?


Engelencursus geeft gezellige maar vooral ook kwalitatief goede Engelenworkshops. Deze zijn over het algemeen opgebouwd uit een deel theorie en een deel praktijk waarin met de engelen energiewerk gedaan wordt. Zo weet je altijd waarom je een bepaalde techniek gebruikt. Energiewerk is de manier waarop engelen via ons mensen hun helende werk doen of boodschappen brengen. De workshops bieden je een mooi spiritueel groeipad en persoonlijke ontwikkeling met energiewerk en contact met mensen die ook meer over engelen willen weten en hun ervaringen willen delen. 


Iedereen is welkom bij onze workshops, of je nu thuis met de engelen wilt werken, gezellig voor jezelf of anderen in je praktijk wilt ondersteunen met engelenenergie en inzichten. Voor deze laatste groep hebben we de mogelijkheid om te certificeren tot Praktiserend Engelen Expert®. DIt wordt gedaan via een lestraject met opdrachten. Je kan je ook meer richten op engelenwerk voor het Aquarius Tijdperk. Hiervoor zijn de Aquarius Angels workshops. Een aantal workshops krijgen ook KTNO accreditatie.


E-cursus

Wanneer je wel wilt maar niet naar een Engelencursus kan komen dan is er de mogelijkheid om thuis te leren. Je kan in ons hoekje Thuis Cursus onder het menu Cursus de workshops vinden waar je zelf mee aan de slag kan. Deze zijn opgebouwd uit E-boeken en mp3 bestanden. Het aanbod wordt ook regelmatig uitgebreid, kijk daarom regelmatig even of er wat nieuws is. Nieuwe Thuis Cursussen worden over het algemeen ook in onze nieuwsbrief aangekondigd.


Consulten

Annelies heeft zich gespecialiseerd in het doorgeven van de boodschappen van de Engelen en het Universum. Ze doet dit met de Engelen Orakelkaarten, de Tarot of via channeling. Daarnaast werkt ze met Engelen Heling en Aquarius Angels Healing voor klachten op elk niveau. 


Hiervoor heeft Annelies gemiddeld 4-6 middagen per maand ingepland, deze data kun je vinden op onderaan de consult paginaWanneer je een consult wilt boeken maar niet precies weet wat je nodig hebt, dan boek je een consult van de tijdsduur die je denkt nodig te hebben en geef je in het opmerkingenveld aan dat je het aan de engelen overlaat welk type consult het wordt. Tijdens de sessie zal dit dan duidelijk worden.Download het e-book over alle Aartsengelen en ontvang de nieuwsbrief

 


Annelies Hoornik over engelen


" Engelen brengen geluk, liefde, gezondheid en plezier in je leven wanneer je ze toestaat je te adviseren, steunen en helpen! "


Annelies schrijft om de maand een column in de Paravisie. Bekijk die en overige artikelen van Annelies in de media of kijk naar Engelencursus op TV


De Engelen Horoscoop
Wat vertellen de engelen over januari. 


De Engelen Horoscoop voor 2018