Een nieuwe week en mooie kansen

Wat is het lekker zonnig hè?

 

Engelencursus nieuwsbrief kaartleggingHoe is het gegaan met de tips om zelf met de engelen aan de slag te gaan vorige week tijdens de Super Nieuwe Maan? Ongetwijfeld hebben ze je mooie antwoorden gegeven. Ik kreeg ineens van de engelen de informatie voor wat een bijzondere Aquarius Angels Day belooft te worden. Deze zal zondag 24 september weer gehouden worden. De vaste bezoekers weten ook dat deze snel vol kan lopen dus ik raad je aan om alvast je plekje te boeken.


Aquarius Angels Day 24 september 2017Daarnaast was de Zentangle inspiratie ook groot en de eerste twee Zentangle avonden zijn gepland voor juli en augustus zodat ik de in Amerika geleerde Zentangle technieken meteen met jullie kan delen als nieuwe CZT® (Certified Zentangle Teacher).


creatieve meditatieve workshop bij Certified Zentangle Teacher Annelies Hoornik
 

Vergeet niet dat aankomend weekend je eerste en enige kans is om met grote korting het Tarot Leren Leggen weekend te volgen. Het is de eerste keer dat ik deze geef en om het materiaal en de workshop te testen op grondigheid geef ik deze eenmalige korting. Waar de engelen zich vooral richten op abstracte adviezen die zich richten op je spirituele kant, zijn de Tarotkaarten veel praktischer met hun positieve adviezen. Ze helpen je echt vooruit met zowel je dagelijkse leven als de grote levenslessen die we allemaal op ons pad tegenkomen.


Leer de Tarot lezen workshop weekend bij Annelies Hoornik cursus


Deze week brengt de kans om te groeien, een speciale mei maand af te sluiten en juni met nieuwe dromen en verbeterde plannen te starten. Ik heb er zin in. Daarom kunnen we deze week aan de slag met een leuke legging om de maand af te sluiten en de volgende te starten.

Het is goed mogelijk dat je “nieuwe droom of verbeterde plan” zich pas over een paar dagen kenbaar maakt, ondanks dat kun je de legging wel alvast doen.

Voor mij voelt zo’n overgang van maand naar maand alsof je door een deur stapt, weer een nieuw stukje toekomst tegemoet. Daarom vandaag de Open de Deur legging: Open deur legging maand afsluiten volgende starten tarot orakel kaarten


  1. Welke mentale uitdaging had je afgelopen maand?

  2. Hoe heb je dit opgelost of los je dit alsnog op?

  3. Wat geeft je vertrouwen?

  4. Wat heb je deze maand geleerd?

  5. Welk potentieel heeft mijn verbeterde plan / nieuwe droom?

  6. Welke actiestap kan ik nu het beste ondernemen m.b.t. kaart 5?

Ontspan voordat je de kaarten schudt en haal een paar keer diep adem om je energetisch open te stellen voor de antwoorden. Schud dan de kaarten met in gedachten dat je antwoorden wilt op de vragen die hierboven staan. Leg in een keer alle kaarten uit en open, zodat je direct al het geheel kan overzien. Laat het binnenkomen en richt je vervolgens op de kaarten in de volgorde zoals ze genummerd en gelegd zijn.


Ik wens je weer veel plezier en inzichten met deze legging. Voel je vrij om even te reageren en me te laten weten hoe het gegaan is.

Hier meteen ook even een overzictje van de workshops die we deze zomer aanbieden, wie weet zie ik je bij een van deze leuke dagen of avonden.

  


 

Wil je niet alleen online kaarten trekken maar zelf thuis leren hoe je een degelijke en liefdevolle legging doet voor jezelf, of voor een ander. Dan kan dat met het ENGELEN ORAKEL. Een engelenkaartenset met lesboek, prachtig vormgegeven zoals je bij de online gratis leggingen al hebt kunnen zien en ook te zien is op de pagina waar de afbeelding naar linkt.


ENGELEN ORAKEL Lesboek en kaartenset leer zelf engelenberichten door te geven 

 


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief