Nieuwe plannen uitwerken

Tijd vliegt en de eerste paasdag is ook al weer voorbij. Veel mensen gaan tegenwoordig op tweede paasdag naar buiten als het weer het toestaat of bezoeken de grotere winkelcentra en meubelzaken om maar iets te doen te hebben. Maar dat kan ook anders. Je zal het misschien gemerkt hebben… er zijn nogal wat ideeën die omhoog borrelen en je voelt ook de behoefte daar iets mee te doen.


Engelencursus Nieuwsbrief nieuwe ideeën uitwerken


Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus


De energie voor deze week is echter een gemengde. We hebben de behoefte vanuit Jupiter retrograde om ons te verdiepen en spiritueel te groeien en daarvoor ideeën en tegelijkertijd is er de Mercurius retrograde die dat enigszins tegenwerkt. Tegelijkertijd hebben we net de blauwe maan gehad en zijn deze week onze zintuigen en daarmee ook onze heldere kanalen extra gevoelig. Het kan dus aanvoelen alsof er druk op de ketel staat die nog niet weg kan. Voor nu kun je jouw beschermengelen vragen om je te steunen wanneer dit zo voelt. Natuurlijk heb ik ook een kaartreading gemaakt om je hierbij te helpen.


Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

  

Engelencursus workshops in april en mei 2018

Aquarius Angels®

De Aquarius Angels zijn helende engelen die onder leiding van Aartsengel Rafaël met ons werken. Ze zijn er speciaal voor om ons uit de lagere trilling van het al voorbije Vissentijdperk te halen en volledig in de energie van het Aquariustijdperk te brengen.


Deze overgang van tijdperk naar een volgende gaan op de kalender in één dag. In de werkelijkheid duurt het energetisch veel langer. De Wereld veranderd langzaam van energie en de mensen ook. Dit zorgt ook voor de vele conflicten en extreme natuurverschijnselen die we in de decennia rond zo'n wisseling zien. 


Het Aquariustijdperk is al even onderweg en wij als mens zijn bezig ons aan te passen. Dit levert over enige jaren dan het nieuwe gouden tijdperk op. Daarin zal alles veel transparanter zijn en de aura van de Wereld en de mensen is dan overheersend goudkleurig.


De taak van de Aquarius Angels is ons in deze nieuwe energie te brengen. De Aquarius Angels workshops zijn daar stuk voor stuk op gericht.


Ben je nieuwsgierig geworden kom dan ook eens naar een Aquarius Angels workshop zoals de Maak kennis met de Aquarius Angels of de Aquarius Angels Healing. .  Lees er hier meer over en meld je aan... 
Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudieWicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel en persoonlijk groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.


De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed.


Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.


Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergonden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt. 


Lees er hier meer over en meld je aan...

  Hoe je idee uit te werken kaartlegging

Je kunt ondanks de planetaire invloeden nog wel aan je idee werken. De onderstaande legging helpt je om er wat mee te doen, zodat de druk die je ervaart losgelaten kan worden. Zo kun je toch constructief bezig zijn. Deze legging werkt uitstekend met de Tarot en je kan deze legging ook doen met de engelenkaarten, maar lees dan ook de 2e kaart echt als een verzwakking. Denk daar goed over na. 


Neem even een moment om je idee aan de engelen voor te leggen en schud dan je kaarten. Leg vervolgens de kaarten zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven. Let even goed op de onderste rij. De eerste kaart ligt in het midden.

Engelen kaartlegging engelencursus nieuwsbrief

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.


De kaartbetekenis per positie

  1. Je nieuwe idee

  2. De invloed van Mercurius die je plan kan verzwakken

  3. De invloed van Jupiter en hoe dit je kan helpen

  4. Hoe voorbij de invloed van Mercurius te komen

  5. Hoe Jupiter ’s invloed te versterken, dit werkt in jouw voordeel

  6. Hoe je idee zal uitpakken


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart je idee uitwerken legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Meer inzicht in je leven brengen?

Wil je zelf ook leren om de engelen kaarten thuis te leggen? Dat kan met deze cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je kaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Klik dan hier!Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Voor zover deze nieuwsbrief. Veel plezier met de kaartlegging en ik hoop dat je jouw idee goed weet uit te werken en er iets moois van kan maken. Wie weet tot ziens bij een consult of een van de komende workshops!


Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief