Jupiter retrograde, de verbouwing, een gratis kleurboek en een kaartreading

Op 8 maart is Jupiter retrograde gegaan en zal dat blijven tot 10 oktober. Dit betekent dat we over de komende 7 maanden te maken hebben met deze energie. Het is zoals ik wel eens zeg met goddelijke timing dat we ons nu geroepen voelen om ons te verdiepen in onderwerpen die ons helpen om onszelf en anderen in hun persoonlijke kracht te brengen. Jupiter zorgt voor verlichting, groei, overvloed, filosofie en leerprocessen. Engelencursus Nieuwsbrief 11 maart 2018 foto NASARetrograde betekent dit dat we ons bewust zullen worden van die zaken die op deze vlakken niet kloppen. We zullen ons geroepen voelen om daar iets mee te doen. Ook bestaat de kans dat de verlichtende invloed die ons normaal helpt om te begrijpen wat onze taak hier is, ons nu meesleept in grootse luchtkastelen… met ons hoofd zover in de wolken dat we niets meer gedaan krijgen. Het is dus wel verstandig om in gedachten te houden dat we onze inzichten praktisch willen gebruiken. Verderop zal ik een reading geven om hier mee om te gaan.


engelencursus nieuwsbrief luchtkasteel


Als met al een goed moment om je aandacht te richten op wat belangrijk is, je bewust te zijn van waar je tijd in steekt dat helemaal niet zo belangrijk is als jij denkt en je innerlijke motivatie te herkennen zodat je gericht deze belangrijke periode voor je ziel ingaat. Daarvoor vind je verderop een kaartlegging.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

Verbouwing

Engelencursus heeft een kleine verbouwing ondergaan. De lesruimte is een derde kleiner geworden. Dit past beter bij mijn behoefte om back-to-basics te gaan en een van de dingen die daarbij hoort is het reduceren van de lesruimte. Ik verheug me er op om iedereen in deze gezellige en knusse ruimte weer les te geven. Wanneer het nodig is zal er uitgeweken worden naar een gemakkelijk te bereiken hotel vlak naast de snelweg op ongeveer 1,5 km van de leslocatie.


Engelencursus nieuwwbriefl 2018

  

Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en ik breng ze graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.


Engelencursus workshops in maart en april 2018

Thuisstudie

Wil je in de maanden die komen iets voor jezelf doen? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Te gaan begrijpen en bewust te ervaren hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust ,maar als je eenmaal leert hoe ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed. Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke principe omgaat. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je spiritualiteit een groeispurt kan maken. Die wordt ook ondersteund door de oefeningen die je doet. Er wordt natuurlijk alleen met witte magie gewerkt. 


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Jupiter retrograde kaartlegging

De "alles komt goed" planeet gaat retrograde, dit vertraagd de uitvoering van grootse plannen en het roept vragen bij je op die je in de komende maanden beantwoord wilt hebben. Ook wil je dingen die na die antwoorden onbevredigend zijn oplossen. Gelukkig is Jupiter ook retrograde genegen ons daarbij te helpen.

Deze kaartlegging is ervoor gemaakt om je daarbij te helpen en dit kun je met de Engelen Orakelkaarten doen of met de Tarot. Schud de kaarten en leg ze volgens het hieronder getoonde plaatje. Bekijk dan elke kaart en houd daarbij de betekenis per positie in gedachten.Engelen kaartlegging zielefocus engelencursus nieuwsbrief

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Ben ik gelukkig met mijn werk?

  2. Heb ik ruimte voor persoonlijke groei in mijn leven?

  3. Is het nodig om weer te gaan leren?

  4. Zie ik alles nog in het juiste perspectief?

  5. Wat moet nodig opgelost worden?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 5-kaart Jupiter retrograde legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.Meer geluk in je leven brengen?

Lees dan het boek Geluk hebben is een lifestyle van Gert Evers. “Ik heb geluk gehad”, is een zin die we maar al te vaak gebruiken wanneer we niet goed weten waarom het lot ons gunstig gezind is geweest. Alsof geluk hebben slechts een kwestie van puur toeval zou zijn. Volgens Gert Evers is geluk hebben geen een kwestie van toeval, maar is geluk hebben vooral het resultaat van een lifestyle. Met andere woorden, het aantrekken van geluk kan je bevorderen door een bepaalde lifestyle te hanteren in je dagelijks leven. Wil je meer weten of bestellen? Klik dan hier!Geluk hebben is een lifestyle van Gert Evers


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week. Veel plezier met de kaartlegging en de overige informatie. Wie weet tot ziens bij een van de komende workshops!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief