Het grote plaatje


Mei 2017 start met een bijzondere energie die het gemakkelijk maakt om het grote plaatje te zien in zodat je de volgende stap kunt maken voor de groei van je ziel. De energie helpt je om spiritueel te groeien en meer zelfvertrouwen te krijgen in de esoterische kant van je leven. Je merkt waarschijnlijk ook de aandrang om nu dingen aan te pakken, op te ruimen en te veranderen. Dit is een teken van je ziel om aan de slag te gaan, dan komt de goddelijke inspiratie - als die er nog niet was - vanzelf om je te laten weten waarin je je kunt verdiepen en hoe dit een plaats te geven in je dagelijkse leven. Het gaat hier dus ook echt om implementatie. De tijd van ideeën en daar verder over door blijven denk is nu echt over. Het is tijd voor actie! gelukkig blijft dit de hele maand nog actief.

Tijd voor actie


Zelf merk ik dit ook heel sterk en ik ben al dagen bezig met veel meer energiewerk dan gebruikelijk. Wat kun jij doen om dit voor jezelf te ondersteunen? Daar kan ik je wel een paar tips voor geven. Ik heb erg veel aan numerologie, het vertelt me exact wat er op dit moment speelt qua energie - die dag, die week of die maand- en dat in combinatie met mijn eigen persoonlijke numerologie en die van mijn aanstaande. Door dit naast elkaar te leggen krijg ik een heel gedetailleerd inzicht in de situatie en hoe daar het maximale uit te halen. Ook op dagen dat de kosmische energieën minder gunstig zijn is de numerologie juist heel gunstig zoals bij een Mercurius retrograde - dat is nog tot 6 mei - want dan kun je zien hoe je misverstanden kan voorkomen en waar je juist wel op te focussen. Dat brengt ook een grote rust.

Heb je interesse en wil je wel een voorproefje? Dat kan


Gratis numerologie kennismakings ebook

Ik heb gemerkt dat het dagkaartje erg populair is en heb besloten er nog een gratis reading bij te maken, dit is de 3-kaartreading geworden. Deze kun je hier vinden. Volg gewoon de instructies en ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Voel je vrij om op deze email te reageren om me te laten weten hoe het gegaan is.

rugkant van engelen orakel kaarten rugkant van engelen orakel kaarten rugkant van engelen orakel kaarten


Komend weekend geef ik de volgende workshops. Op zaterdag de Numerologie en op zondag de Engelen Wenszegels maken. Het zijn specials die ik voor de verandering weer eens een keer, dus meld je snel aan, want vol is vol!

Engelen Wenszegels maken workshop