Numerologie

 

Numerologie geeft je inzicht in jezelf, waar je aanleg voor hebt, hoe je met situaties en mensen omgaat en onder andere wat je passies zijn. Naast persoonlijke inzichten die berekend worden met je geboortedatum, kun je dat ook combineren met numerologische informatie die op het huidige of komende jaar gebaseerd is. Je kunt met de geboortedatum van van bijvoorbeeld je partner of kinderen zien wat dit over die persoon vertelt, maar dit kan ook naast jouw informatie gelegd worden zodat jullie relatie tot elkaar veel duidelijker wordt. DIt kan laten zien hoe jullie elkaar kunnen helpen, maar het kan ook laten zien waar jullie samen nog een groeiproces te gaan hebben.

 

Door middel van de diverse berekeningen kun je veel inzichten krijgen in jezelf en anderen. zelfs de numerieke waarden van de letters in je naam kunnen je meer inzichten geven in hoe je in het leven staat en wat je er mee kan doen.

inzichten in jezelf en je relaties door numerologie

In deze workshop ontdek je hoe je het geboortegetal en levenslesgetal berekent. Ook leer je wat Karmische getallen en  meestergetallen zijn. Deze geven inzichten in het karakter en denkwijze van de persoon waar je de numerologie van bekijkt. Zo kan je bijvoorbeeld met de geboortedatum van je partner en kinderen de familie dynamiek bekijken. Dit zijn allemaal zaken die je helpen oplossingen te vinden voor situaties die je in je dagelijkse leven tegen komt.

 

Naast de gebruikelijk numerologische inzichten zullen we de engelen getallen ook gebruiken voor numerologische inzichten in de ziel van de persoon. Zo komen er verschillende manieren aan bod voor het benaderen van iemands beweegredenen. Een geboortedatum en naam geven inzicht in je aangeboren talenten en sterke kanten. Het geeft ook inzicht in die kanten van jezelf of een ander die nog ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast is het erg leuk om te zien hoe mensen elkaar numerologisch aanvullen.

 

Voor de workshop heb je van jezelf of van een ander de naam, roepnaam en geboortedatum nodig. Wees a.u.b. discreet in het maken van een keus als het gaat om een ander. Niet iedereen stelt het op prijs wanneer je gaat uitpluizen hoe ze in elkaar zitten. Toestemming vragen is een goed idee.

 

 

Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !