NumerologieAl sinds jaren werkt Annelies met numerologie voor haar eigen inzichten, in de eerste dagen van haar praktijk gebruikte ze bijvoorbeeld de geboorte datum van de klant om al wat inzichten te ontvangen voor het eerste consult. Dit was nuttig omdat niet iedereen het zelfde reageert tijdens een gesprek en op energiewerk en de numerologische informatie hielp daar enorm bij.

inzichten in de mens door numerologie

In deze workshop ontdek je hoe je het levenslesgetal berekent, je krijgt inzichten door het werken met statische en dynamische getallen. Ook leer je wat Karmische getallen en  meestergetallen zijn. Deze geven inzichten in het karakter en denkwijze van de persoon waar je de numerologie van bekijkt. Zo kan je bijvoorbeeld met de geboortedatum van je partner en kinderen de familie dynamiek bekijken. Zien hoe je relatie is tot iemand, hoe je elkaar aanvult en soms ook hoe je elkaars zwakke plekken uitvergroot. Dit zijn allemaal zaken die je helpen oplossingen te vinden voor situaties die je in je dagelijkse leven tegen komt.


Naast de gebruikelijk numerologische inzichten zullen we de engelen getallen ook gebruiken voor numerologische inzichten in de ziel van de persoon. Zo komen er verschillende manieren aan bod voor het benaderen van iemands beweegredenen. Een geboortedatum en naam geven inzicht in je aangeboren talenten en sterke kanten. Het geeft ook inzicht in die kanten van jezelf of een ander die nog ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast is het erg leuk om te zien hoe mensen elkaar numerologisch aanvullen.


Hiervoor heb je van jezelf of van een ander de naam, roepnaam en geboortedatum nodig. Wees a.u.b. discreet in het maken van een keus als het gaat om een ander. Niet iedereen stelt het op prijs wanneer je gaat uitpluizen hoe ze in elkaar zitten. Toestemming vragen is een goed idee.


Schrijf je wel tijdig in voor deze leuke inzichtvolle workshop want het kan snel vol lopen en een thema workshop komt soms maar één keer voor, dus vol is vol en daarmee ook gemist.Cursus data


Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk in onze cursus lijst voor de huidige cursussen.