De kosmische zon in jouw hart en een kaartreading

Momenteel is er een energetische verschuiving gaande. Er zijn een vijftal planeten bezig zich uit te lijnen. Dit beïnvloedt onze heldere kanalen. Je derde oog zal actiever worden en dat kan wat vreemd aanvoelen. Je ogen kunnen tijdelijk wat wazig zijn met kijken en het kan voelen alsof er in je hoofd iets anders aangesloten wordt dan normaal. Ook is het mogelijk dat je in de komende dagen af en toe een hartslag overslaat. Het hoort bij de energie van dit moment.


Engelencursus Nieuwsbrief de zon jouw hart engelen kaartlegging


Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus


De effecten hiervan zijn dat je meer ideeën en inspiratie hebt. Deze zullen in hoog tempo binnenkomen. Schrijf deze dan ook op anders raak je het overzicht kwijt, want dit komt wel vanuit je zielester chakra naar voren. Het zijn zaken waar je ziel graag aan wil werken omdat het bij jou past op dit moment. Durf zeker ook op je intuïtie te vertrouwen. Het is nu ook goed om naar buiten te gaan en heel bewust de zon bij je binnen te laten komen en je op te laten laden. Voor wat er zoals speelt heb ik natuurlijk ook een legging gemaakt.


Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

  

Engelencursus workshops in april en mei 2018

    

Hoe je hersens in balans te houden kaartlegging

De verhoogde helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid en helderwetendheid maakt dat alles razendsnel verandert in je systeem. Dit kan onrust geven en je wilt nu juist in balans zijn. Je kan deze legging doen met Engelen Orakel kaarten en de Tarot. Beide zijn even geschikt hiervoor.


Schud de kaarten. Leg vervolgens de kaarten zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven.


Engelen kaartlegging engelencursus nieuwsbrief

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Je rechter hersenhelft heeft baat bij dankbaarheid voor ……

  2. Je linkerhersenhelft raakt uit balans van …..

  3. Hoe kun je het beste jouw hersenhelften in balans brengen?

  4. Wat brengt deze balans je?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart balans in je hersens legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

Meer inzicht in je leven brengen?

Wil je zelf ook leren om de engelen kaarten thuis te leggen? Dat kan met deze cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je kaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel en persoonlijk groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.


De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed.


Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.


Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt. 


Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Dat was het weer voor deze nieuwsbrief. Veel plezier met de kaartlegging en ik hoop dat je in balans blijft en je inspiraties noteert. Wie weet tot ziens bij een consult of een van de komende workshops!


Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief