Nieuwe Super Maan op 4 december om 8:44

Deze Nieuwe Super Maan in Boogschutter brengt een totale zonsverduistering om 5:29 met zich mee. Deze zonsverduistering is in Antarctica het beste zichtbaar. Een zonsverduistering brengt vaak oude zaken nog even naar voren. Dit keer zal het ook een goede verandering met zich meebrengen die een permanente invloed heeft want Vrouwe Fortuna is de godin geassocieerd met deze nieuwe maan. Richt je bij deze nieuwe maan vooral op wat je wilt leren, ontspanning, meer lachten, dankbaarheid en hoe je betekenis kan geven aan de komende feestdagen.

  

Engelencursus Nieuwsbrief 2021

  

Engelen en Tarot Jaar Readingen

Dit jaar geef ik ook weer een beperkt aantal Jaar Readingen. Tijdens een Jaar Reading kijken we naar wat er voor jou speelt in 2022. De engelen geven inzichten en adviezen zodat je het jaar optimaal in gaat en er het maximale van kan maken. Deze geef ik met de Engelenkaarten of met de Tarot, of als je dat wilt gecombineerd. Er is keus uit de normale Jaar Reading van 1 uur en de uitgebreide van 2 uur. Dit keer kan je geen datum kiezen, maar zullen we in overleg een datum prikken in december of januari. Wil je meer weten? klik dan hier voor een Engelen Jaar Reading  of hier voor een Tarot Jaar Reading.

Engelen en Tarot Jaar Readingen voor 2022

    

Nieuwe Super Maan in Boogschutter legging    

De Nieuwe Super Maan van 4 december brengt veel energieverschuivingen met zich mee vooral omdat de vele retrogrades van dit jaar nu weer voorbij zijn. We kunnen allemaal weer opgelucht ademhalen omdat de verduistering van deze Nieuwe Super Maan de laatste is die oud zeer op kan rakelen dit jaar.


Nodig dit keer Raguel uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 


  1. Welk oud patroon komt door deze zonsverduistering naar voren?
  2. Hoe kan ik dit permanent doorbreken?
  3. Waar kan ik me het beste op richten voor groei?
  4. Wat heb ik nodig om meer te lachen?
  5. Wat helpt me om meer betekenis te vinden in mijn leven?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je naar de gratis online engelen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Dat is het voor deze nieuwsbrief. Ik wens je een goede week toe en wie weet zie ik je voor een Engelen of Tarot Jaar Reading.

 

Annelies