De Energie van deze week

Deze week hebben we nog te maken met de energie van de Volle Maan van vandaag waar ik het in de vorige nieuwsbrief al even over had. Gelukkig hebben we te maken met een positieve sociale energie in de komende weken. Mocht je de vorige nieuwsbrief gemist hebben dan kan je deze inclusief de legging die erbij hoort hier terugvinden.


Engelencursus Nieuwsbrief 2021


De Spirituele Jaargids voor 2022 is er

De Magische Midwinter Momenten zijn vandaag en de Engelen hebben per maand de Engelen Horoscoop, Engelenpoorten en welke acties je tijdens deze Engelenpoorten kunt ondernemen gegeven. We doen vandaag mooi energiewerk met de Engelen en werken aan heel 2022. Zo wordt het komende jaar een stuk gemakkelijker.


Al die informatie vind je in de Spirituele Jaargids 2022. Het is een 252 pagina’s tellende pdf en heeft naast de 12 Engelen Horoscopen, 15 Engelenpoorten, 24 Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, 12 Quotes. 12 Engelen van de maand en pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken. De Spirituele Jaargids is er in Zen en Butterflies design. Bekijk hier de details en bestel jouw Spirituele Jaargids 2021 zodat je weet wat er speelt en wat ermee te doen. Hieronder een voorbeeld van het Butterflies design van de Spirituele Jaargids.

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2022

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2022


  

Dit was een korte update zodat je op tijd de Spirituele Jaargids kan aanschaffen en dan nog het midwinter ritueeltje van 21 december kan doen voor dit jaar. De volgende Nieuwsbrief is de Kerst nieuwsbrief die net als elk jaar enkel gericht is op energie en kaartlegging. 


Annelies