Aquarius Heling Activaties Cursus in Capelle aan den IJssel

Aquarius Heling Activaties 8 oktober in Capelle aan den IJsselHet is even stil geweest omdat ik druk was met een nieuwe cursus. Een aantal van mijn studenten wist dit al omdat ze eens in de maand bij de Aquarius Lichttempel aanwezig zijn. Nu is het moment dat ik dit met jullie kan delen. De cursus is op zaterdag 8 oktober in de bekende lokatie de Canaalstaete. Er is beperkt ruimte in de zaal dus op tijd aanmelden is van belang.


Een nieuwe therapievorm

De Aquarius Heling Activaties is een nieuwe therapievorm die ons door de Aquarius Angels gegeven is. Zij vroegen me om dit te ontwikkelen met hun aanwijzingen zodat er een gemakkelijke manier van engelenheling is die al op de Aquarius frequentie van het nieuwe gouden tijdperk werkt. De activaties werken in paren die voor spirituele bewustwording en heling zorgen.  


Wanneer het aan de Aquarius Angels ligt kan iedereen zo snel mogelijk werken met de Aquarius frequentie. Zij zien ook dat een andere manier van heling benaderen heel nuttig kan zijn. Door bewustwording te brengen in de spirituele laag van de aura wordt deze schoon. Daarna kan vanuit de ziel direct aan de andere Lichtlichamen en het fysieke lichaam energie gegeven worden. Dit structureert alle fysieke en energetische DNA strengen. Dat maakt dat energetische weerstand voor heling opgelost wordt. De Heling Activatie structureert het water in het lichaam zodat het als een vloeibaar kristal werkt.


Dit zorgt ervoor dat heling extra sterk aankomt op de plek waar het nodig is en het lichaam kan zo ook geprogrammeerd worden voor herstel, een goede gezondheid. Wanneer het lichaam eenmaal geprogrammeerd is, werkt dit meteen door naar de emotionele en mentale lagen. Daardoor ben je dan ook gemotiveerd om gezonde keuzes te maken. Alles is erop gericht een zo gezond mogelijke sfeer in de lichtlichamen te creëren zodat het lichaam zichzelf zo snel mogelijk herstelt.


Wat je krijgt in deze cursus

  • Uitleg over de Aquarius Heling Activaties

  • Demonstratie van de Aquarius Heling Activaties

  • Oefensessies

  • Lesmap

  • Complete set Aquarius Heling Activaties Sheets

  • Certificaat

Ik zie je graag in de Canaalstaete op 8 oktober


Wil je meer weten en je aanmelden ga dan naar de cursuspagina


Het lijkt me leuk om je in de lesruimte in de Canaalstaete te kunnen begroeten en weer eens een dag gezellig samen door te brengen in de fantastische energie van de Aquarius Angels. Ik wordt zo blij van deze nieuwe energie en kijk er naar uit deze met je te delen.Engelen groetjes,

Annelies

Een legging voor spirituele groei


Spirituele legging Deze online gratis engelen kaartlegging kan je doen voor spirituele groei en om inzichten in jezelf te krijgen. Klik op de link en volg de instructies.