ik wil in de klas leren ik wil in Zoom leren

quarius Heling Activaties cursus Overzicht


Aquarius Heling Activaties cursus

Aquarius Heling Activaties


De Aquarius Heling Activaties is een nieuwe therapievorm van de Aquarius Angels. Deze cursus is voor iedereen die denkt dat ze niet kunnen helen, of denken dat je dat moet kunnen voelen of weten. De engelen hebben een systeem gegeven dat gemakkelijk in gebruik is en heel effectief. Werk je al langer met engelen dan is dit een prachtige aanvulling op je werk.


Er is geen voorkennis nodig om mee te kunnen doen.

De Aquarius Heling activaties werken ook voor dieren.


Aanmelden voor de Zoom les kan tot en met maandag 3 oktober in verband met het verzenden van lesmateriaal. Verzending vindt plaats na ontvangst van het lesgeld.


Aquarius Heling Activaties leren

   

Aquarius Heling Activaties

   

 

 

Wanneer het aan de Aquarius Angels ligt kan iedereen zo snel mogelijk werken met de Aquarius frequentie. Zij zien ook dat een andere manier van heling benaderen heel nuttig kan zijn. Door bewustwording te brengen in de spirituele laag van de aura wordt deze schoon. Hiervoor gebruik je de Bewustwordingsactivatie. Daarna kan vanuit de ziel direct aan de andere Lichtlichamen en het fysieke lichaam energie gegeven worden. Dit structureert alle fysieke en energetische DNA strengen. Dat maakt dat energetische weerstand voor heling opgelost wordt. De heling structureert het water in het lichaam zodat het als een vloeibaar kristal werkt met de Helingsactivatie. 


Dit zorgt ervoor dat heling extra sterk aankomt op de plek waar het nodig is en het lichaam kan zo ook geprogrammeerd worden voor herstel, een goede gezondheid en wanneer het lichaam eenmaal geprogrammeerd is, werkt dit meteen door naar de emotionele en mentale lagen. Daardoor ben je dan ook gemotiveerd om gezonde keuzes te maken. Alles is erop gericht een zo gezond mogelijke sfeer in de lichtlichamen te creëren zodat het lichaam zichzelf zo snel mogelijk herstelt.


Werken met de activatie-sets 

Het lichaam heeft verschillende functies, bijvoorbeeld het spijsverteringskanaal of de bloedsomloop. Dit zijn lichaamssystemen die samenwerken om ons te laten functioneren. Per lichaamssysteem is er een activatie-set van Bewustwording en Heling. Het gebruik van de Activaties is heel flexibel waardoor iedereen er mee kan werken.


Wat je krijgt in deze cursus

Aquarius Heling Activaties cursus
  • Uitleg over de Aquarius Heling Activaties
  • Demonstratie van de Aquarius Heling Activaties
  • Oefensessies
  • Lesmap
  • Complete set Aquarius Heling Activaties Sheets
  • Certificaat

 

 

  Aquarius Heling Activaties voor jezelf en anderen
 

Deze cursus heb ik ontwikkeld omdat de Aquarius Angels mij de informatie hebben gegeven over het afgelopen jaar. De informatie intrigeerde me vooral omdat het in kleine stukjes bij me kwam die ik nog niet echt bij elkaar kon brengen. Op een gegeven moment kwamen de Aquarius Angels ook met beelden van gelaagde symbolen die energetisch van alles doen. Toen ik dat eenmaal zag viel alles op zijn plek.


Ik ben er direct mee aan de slag gegaan om de symbolen zo te verwerken en daarmee werden de Aquarius Heling Activaties een feit. De paren werken heel bijzonder samen. Zelf heb ik direct het paar voor de ademhaling getest en merk dat er het nodige in gang is gezet. Er verandert van alles in mijn luchtwegen, en op een heel positieve manier.


Ik merk dat ik gemakkelijker en dieper adem, dat mijn neus en holtes vrij zijn en ik gemakkelijk door mijn neus kan ademen. Ik kan me niet eens meer herinneren dat dit voor me gewerkt heeft. Bij elke activiteit merkte ik dat er een constante vermoeidheid in mijn benen was door zuurstofgebrek in mijn lichaam. Dat is ook al een tijdje weg, Ik raad het iedereen aan.

 

 

 

  Leer met Aquarius Heling Activaties te werken bij Annelies

  

    

Aquarius Heling Activaties wat je allemaal krijgt

Aquarius Heling Activaties 

 Wanneer

Zaterdag 8 oktober 2022

  

Waar 

Canaalstaete, Kanaalweg 33, 2903LR Capelle aan den IJssel
Parkeren is gratis


Prijs

€ 144,00


Tijd

Van 10:30 tot 17:00 - de deuren gaan om 10:00 open 


Catering

Wij zorgen voor thee, koffie en water en een koekje.

Neem a.u.b. zelf je lunch mee


Ja ik wil Aquarius Heling Activaties leren