Bestel en levering informatie

 

Email bevestiging

Direct nadat de bestelling geplaatst is ontvangt u een email met daarin de informatie over de bestelling en betaal informatie. Bij sommige email providers zoals Hotmail kan het wat langer duren of helemaal niet aankomen. Wij raden dan ook aan om contact op te nemen met ons indien de email bevestiging niet binnen een uur na de bestelling ontvangen is. In alle gevallen is de bestelling geplaatst dus ook als u de bevestiging niet heeft ontvangen.

 

Contact opnemen over een bestelling kan via 010-2840619 of via  annelies@engelencursus.nl

 

 

Facturering

Electronische facturen worden beschouwd als officiële facturen. Dit betekent dat we vanaf nu de facturen electronisch zullen aanbieden, met name omdat dit beter is voor het millieu. Zij die de factuur nodig hebben voor de adminstratie kunnen die dan printen. Daarmee kunnen we weer een stukje millieuvriendelijker zijn.

 

De factuur wordt bij elke bestelling als bijlage in PDF formaat meegestuurd.

 

 

Betaling

Het betalen van een bestelling kan tijdens het bestel proces aangegeven worden, de mogelijk opties zijn

 

- Overschrijving

- iDeal

- Paypal of CreditCard (via Paypal)

 

Bij overschrijving houden wij de bestelling 2 weken open, indien dan nog geen betaling door ons is ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.

Het is ook mogelijk achteraf via iDeal te betalen, gebruik hiervoor het factuur nummer wat in de email staat die ontvangen is na de bestelling.

 

Alle prijzen zijn vermeld inclusief BTW.

 

 

Verzend kosten

De verzendkosten zijn gebaseerd op de standaard tarieven van TNT post, maar wij gebruiken altijd de goedkoopste mogelijkheid. In enkele gevallen kan dit betekenen dat de bestelling in twee enveloppen bezorgd wordt. We hebben gemerkt dat bij twee enveloppen TNT deze niet altijd samen bezorgd maar het kan zijn dat deze aankomen op verschillende dagen.

 

 

Annuleren, wijzigen of klachten over bestelling

Indien u de bestelling wilt wijzigen of annuleren kan dat binnen 14 dagen, bij een retour zending van de bestelde artikelen zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Klachten over de bestelde artikelen of bezorging van de artikelen kunt u binnen 2 maanden aanmelden per email, brief of telefoon.

 

Engelenkaartje bij je post gevonden

Bij elk poststuk dat bij ons de deur uitgaat wordt een Engelenkaart gestoken. Er staat een mand met daarin gemiddeld zo'n 5 Engelen kaartensets die gereinigd zijn en door de Engelen ingezegend om met de post mee te gaan. De intentie die daarbij gegeven wordt is dat zodra je de kaart vastpakt of ziet datgene waar het over gaat door je hoofd schiet. Dit wordt als extra zegening mee gegeven.

 

Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing op alle bestellingen