Engelen Kaart Reading Spirituele Leggingen


Deze workshop is een verdieping op de Engelen Kaart Reading workshop. Naast een korte terugblik op de basis richten we ons op de de Readingen die verder ingaan op de spirituele kant van de mensen en hun vragen. Waar de Verdieping A zich richt op praktische benadering van aangedragen vragen, zal bij deze workshop meer gekeken worden naar wat een persoon beweegt op spiritueel gebied en hoe zich dit uit in het alledaagse leven en wat daar van de engelen aan adviezen voor komen.


Dit geeft diepere inzichten in de mentale, spirituele en karmische processen in je leven en hoe daar mee om te gaan.  De readingen zijn intenser en vragen ook meer tijd om in zijn geheel te leggen en door te geven.

 

Dag indeling:


- Korte terugblik op de basis
- Visualisatie om je frequentie te verhogen en alvast in contact te komen met je engelen
- De verschillende kaartensets worden gebruikt om daar ervaring mee op te doen
- De verschillende soorten leggingen voor diepgang, inzicht en oplossing


De leggingen waar we mee bezig gaan zijn: 

  • Karmische Reading: een reading die inzicht geeft in het unieke karma, de grondslag van een situatie of besluit en het karmisch potentieel en de daarbij behorende karmische les.

  • De Situatie Ster Reading geeft je inzichten in hoe je ergens in staat en wat je kan verwachen, je sterke punten en uitdagingen

  • Chakra Reading: je chakra's staan in contact met je hormonen en je emoties deze reading geeft inzichten en mogelijke heling voor het lichaam en de geest

Aan het eind van de dag kan je met deze nieuwe Readings weer veel meer inzichten en oplossingen bieden aan je klanten of kenissen. Vanzelfsprekend zijn deze Readingen ook heel nuttig voor eigen gebruik.


Kijk ook eens in de webwinkel voor boeken en kaarten sets. 

  Engelen Kaart Reading Spirituele Leggingen Verdieping

Je kan alleen dan deelnemen wanneer je Engelen Kaart Reading workshop al gevolgd hebt.

 

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !