De terugkeer van de Engelen

Het is een tijd stil geweest rond de engel, men praatte er niet over omdat men beschaamd was om te laten weten een engel gezien te hebben of een ervaring te hebben gehad waarbij ze hulp van een engel hadden. Veelal omdat onze nuchtere maatschappij reacties oproept die als kwetsend of neerbuigend ervaren worden. De laatste jaren echter hoor je steeds meer over engelen ervaringen. Er is in Amerika een onderzoek gehouden onder grote groepen van de bevolking waaruit bleek dat 80% van de mensen gelooft dat engelen bestaan en op de een of andere manier wel bewustzijn is bij die mensen die een engel ontmoet hadden of zelf een engel gezien hadden. Vaak wel op crisis momenten in hun leven. Omdat de wereld nu toe werkt naar een algehele verlichting en de mensen steeds bewuster worden van de energie om hen heen en van hun eigen spiritualiteit, krijgen de engelen ook weer meer kans om te communiceren en de mensen te helpen. Veel mensen willen ook wel meer contact met hun beschermengelen maar weten niet hoe dit te doen.

 

Wanneer heb je voor het laatst met je Engelen gesproken?

 

Neem nou jezelf als voorbeeld. Wanneer heb je voor het laatst bewust een goed gesprek gehad met je engelen? Afgezien van een losse vraag misschien over het hoe en waarom van dingen die mensen overkomen, blijft het vaak een wat eenzijdig gesprek. Vooral omdat we niet goed weten hoe de informatie te begrijpen die de engelen ons weer terug geven wanneer we ze iets gevraagd hebben. Ook speelt het gevoel dat we engelen niet lastig mogen vallen met onzin vaak een rol die ons er van weerhoudt om hun hulp echt te vragen en te accepteren. Een veel gehoorde klacht bij mensen die wel eens iets aan hun engelen vragen is dat ze niet krijgen wat ze willen. Dat klopt dan ook wel omdat ze kregen wat ze gevraagd hadden dit kan anders zijn dan wat ze wilden doordat we over het algemeen liever een hint geven dan werkelijk zeggen wat we willen, dit is dus simpelweg een communicatie probleem met de engelen. Het is zaak duidelijk aan je engelen te laten weten wat je echt wilt.

 

Hoe je Engel beter te begrijpen

 

Hoe doe je dat dan zal je je afvragen. Er zijn veel mogelijkheden om boodschappen van je engelen te ontvangen. De engelen proberen op allerlei manieren berichten aan ons door te geven. Een bekende manier is door cijfer combinaties zoals 111, 444 en andere cijfer combinaties die je herhaaldelijk ziet. Een andere manier waarop de engelen communiceren is door je telkens de zelfde teksten vanuit verschillende bronnen te laten horen. Soms laten de engelen je alleen weten dat ze er zijn om je te steunen en dan vind je ineens een witte veer ergens waar je het totaal niet zou verwachten of ruik je een bloemengeur op een plek waar dat niet logisch is. De wat concretere manier om berichten van je engelen te ontvangen is door Engelen Orakel kaarten. Door een Engelen Reading te doen of laten doen door iemand die daar ervaring mee heeft geef je de engelen een prima mogelijkheid om je berichten te geven die voor jou van belang zijn. Je kan dan ook specifieke vragen stellen aan de engelen waar je meteen een antwoord op krijgt.

 

Waar kan je je Engelen mee laten helpen?

 

Je engelen helpen je graag met alles waar je mee zit. Van een eenzaam moment tot het vinden van voorwerpen. Ook zijn ze erg goed als je problemen hebt die maar blijven terugkeren. Dit heeft over het algemeen te maken met gedachten patronen en overtuigingen die je als kind opgedaan hebt. Een andere reden voor herhalende problemen of waarom dingen maar niet lukken zijn ervaringen uit vorige levens waar nog een energetische verbinding mee bestaat. Engelen zijn bijzonder geschikt om je te helpen deze zaken lost te laten. Sommige mensen werken hun hele leven hard en blijven maar geld problemen houden, dit is meestal een combinatie van zaken zoals overtuigingen en een gelofte van armoede uit een vorig leven. Je blijft in dit leven dan nog gebonden aan die gelofte en dat weerhoudt je er ondanks alle moeite van om ook maar een klein beetje geld te kunnen sparen. Engelen kunnen helpen bij het genezen van klachten op allerlei gebied, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

 

Een grootheid op Engelen gebied

 

Momenteel zijn er weer veel energie workshops en mogelijkheden om je bewust te verdiepen in je contact met de engelen. Een bijzondere vrouw die zich al jaren bezig houdt met engelen energie is Dr. Doreen Virtue. In Nederland is ze aan bekendheid aan het winnen maar ze is wereldwijd al bekend als een engelen kenner. Haar ervaringen met engelen begonnen toen ze door een stem gewaarschuwd werd om het dak van haar auto te laten zakken omdat ze anders in de problemen zou komen. Ze negeerde de duidelijke boodschap van een engel en kwam binnen enkele minuten in een gevaarlijke situatie omdat er een man bij haar in de auto sprong en haar onder dwang weg wilde laten rijden. De stem gaf haar advies hoe te handelen en dit keer luisterde ze naar de informatie van deze engel en handelde er ook naar. Dit heeft haar toen gered. Als we dan even denken aan het feit dat engelen alleen mogen ingrijpen als het levensbedreigend is kunnen we er vanuit gaan dat ze veel geluk heeft gehad. Ze is toen steeds meer in contact gekomen met engelen en heeft haar leven nu aan engelen gewijd.

 

 

Doreen geeft wereldwijd les aan grote groepen mensen en leert ze met engelen communiceren en werken. Om de energie puur te houden en er voor te zorgen dat haar studenten, die ook door haar vermeld worden op haar website, echt serieus met de engelen werken en hun eigen ego niet mee laten spreken heeft ze een certificatie programma opgezet waar elke Angel Therapy Practioner® aan moet voldoen. Doreen schrijft en publiceert met regelmaat boeken over engelen, maakt Engelen orakel kaartensets en heeft bij Hayhouse Radio een wekelijks internet radio programma dat door mensen wereldwijd beluisterd wordt.

 

Ik heb mijn opleiding tot Angel Therapy Practioner®  van Doreen gehad in Amerika en ben er erg blij mee, dit was één van de betere keuzes in mijn leven. Momenteel zijn een groot deel van mijn workshops gebaseerd op wat ik bij Doreen geleerd heb en het is voor mij erg prettig te zien hoe blij de mensen zijn met een Angel Therapy® sessie of een Engelen Reading. Ook de boeken, kaarten en andere zaken van Doreen die ik in de webwinkel verkoop zijn energetisch erg zuiver. Het is werkelijk een plezier om met haar materiaal te werken. Het is allemaal erg duidelijk en makkelijk te begrijpen of je nu net nieuw bent op engelen gebied of er al jaren mee bezig bent.

 

Laat de engelen energie weer toe in je leven en verdiep je eens in deze liefdevolle wezens.