Energiewerk


De engelenpoort in jouw lichaam


De engelen doen elke dag hun best om ons te adviseren, steunen en te helpen. Ze geven ons tekens en hopen dat we dit alles begrijpen en zo ons leven beter kunnen inrichten. Daarvoor is het echter wel nodig dat een van de belangrijkste engelenpoorten open is en klaar om te werken. Dit is je hartchakra waardoor de engelenenergie die we ontvangen gebruikt kan worden in ons lichaam of onze aura.


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

De engelen hebben hier energiewerk voor gegeven dat ik uit zal leggen. Het is heel simpel. zorg dat je ongeveer 15 minuten ongestoord energiewerk kunt doen in een rustige ruimte.


Ga rustig zitten, sluit je ogen en adem een paar keer diep in, controleer of je spieren ontspannen zijn en beweeg ze zo nodig nog even om beter te ontspannen. Wanneer gemakkelijk en ontspannen zit nodig je jouw beschermengelen uit om de kamer waar je bent te vullen met  hun energie. Dit zorgt ervoor dat het energiewerk extra ondersteuning krijgt via je aura en dat maakt dat alles sneller voor je werkt.


Nodig Aartsengelen Michael en Rafaël uit om bij je zijn om aan je hartchakra te werken. Het kan zijn dat je merkt dat de temperatuur en luchtdruk om je heen veranderd. Dit is een duidelijk teken dat de Aartsengelen er zijn.


Kijk vervolgens met je innerlijke oog naar je hartchakra om blokkades te vinden.


Wanneer je derde oog goed werkt zie je waarschijnlijk iets, voor de meeste mensen is het zo dat je andere heldere kanalen onmiddelijk overnemen op het moment dat je de intentie hebt om ergens spiritueel naar te kijken en deze kanalen zullen via indrukken, gedachten en gevoelens aan jou duidelijk maken hoe je hartchakra er aan toe is. Neem de informatie gewoon zoals deze komt.


Vraag vervolgens aan Aartsengel Michael om blokkades en ophopingen van negatieve energie te verwijderen. Sta de energie van de Aartsengel toe om binnen te komen. Het kan zijn dat je ineens snel en diep inademt. Dit gebeurt op het moment dat een blokkade loskomt. Daarna stroomt de engelenenergie vrijelijk door de chakra en via de chakra naar je aura en lichaam.

Dit is het moment om Aartsengel Rafaël te vragen om zijn mooie energie. Vraag de engel om je hartchakra te optimaliseren om met hen te werken. Sta ook deze energie toe om binnen te komen en neem gewoon waar wat er gebeurd. Wacht tot de energie ophoudt en bedank de Aartsengelen vervolgens.

Nu ga je uitproberen wat er veranderd is door je beschermengelen uit te nodigen om je energie te geven. Houd je handen open op schoot en van elkaar af en voel wat er in de hartchakra gebeurt, maar tegelijk ook wat er met je handen gebeurt. Je kunt waarschijnlijk een energiestroom vanuit je hart door je lichaam naar je handen voelen gaan. Dit is hoe je beschermengelen nu door je hartchakra heen werken. Deze energie kun je goed gebruiken wanneer je een pijnlijke plek in je lichaam hebt. Leg dan je handen daar neer en wacht tot de energie stopt met stromen. Je kunt je handen ook op of tegen je hoofd leggen wanneer je merkt dat je druk bent in je hoofd om rust te creëren.


De engelen geven aan dat ze altijd voor je klaar staan en dat je ze op elk moment kunt vragen om je energie te geven, die jij dan kunt gebruiken waar het nodig is. Ze raden je vooral aan om daarmee ook te experimenteren op jezelf.


Ik wens je veel plezier en baat  van de verbeterde engelenpoort in je lichaam en van het energiewerk dat je daarmee kunt doen.Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus