Dutch Angel Day, 8 September 2007

 

Ik zal hier mijn ervaringen van de dag neerzetten en onderaan staan stukjes van het team en van de gasten over hoe zij het beleefd hebben. Verder heb ik € 1200,00 kunnen overmaken naar st. Doe een Wens namens Angelo en de Lichttempel naar aanleiding van Dutch Angel Day 2007.

 

Toen Doreen Virtue vorig jaar december de datum voor International Angel Day bekend maakte heb ik geen seconde getwijfeld en haar laten weten dat ik mee doe en een workshop te organiseren in Nederland. Doreen vroeg net als in 2006 of de ATP®'s wereldwijd workshops wilden organiseren om zo een golf van licht en liefde en engelen energie de wereld in te sturen.

 

Dit betekende ook bijna meteen dat ik er slapeloze nachten van had... in januari al. Ik heb de engelen gevraagd om me dit keer wel duidelijk te maken wat de inhoud van de workshop moest zijn omdat me dat in 2006 veel stress had bezorgd. Diezelfde nacht werd ik om 3 uur wakker met een volledig beeld van Dutch Angel Day 2007. Wat de focus van de workshop zou zijn en ook het kaartensetje zoals iedereen het mee gekregen heeft. Ik ben toen ook meteen mijn bed uitgesprongen en aan het werk gegaan en om 5 uur was er een indeling voor de dag en een overzicht voor het geheel waardoor ik dit jaar geen slapeloze nachten heb gehad over de inhoud en vormgeving.

 

We hebben de Angelstar importeur voor Nederland benaderd en die dacht dat Lucia Pontier wel paste bij onze visie voor Dutch Angel Day en daarom hadden we haar ook benaderd om met deze mooie beeldjes aanwezig te zijn. Vrijdag avond hebben we dan ook samen de zaal ingericht en even bij gekletst.

 

Annelies en Lucia Pontier


Dit jaar liep het organiseren van mijn standpunt uit gezien al een stuk soepeler omdat het niet meer de eerste keer was, voor mij was het met name een uitdaging om aan anderen duidelijk te maken hoe ik het zag en door had gekregen van de engelen. Ze hadden me ook gezegd me te richten op 150. Eerst dacht ik 150 mensen maar naarmate de tijd vorderde begreep ik dat om te doen wat ik gezien had en de zaal in twee delen op te splitsen, met een workshop stuk en een engelen speelplaats er een zaal voor 150 nodig was om het perfect te kunnen regelen voor een groep van 80. Echt geweldig hoe de puzzelstukjes dan in elkaar vallen.

 

 

Gelukkig heb ik hulp gehad van geweldige mensen die me bijzonder gesteund hebben en Dutch Angel Day 2007 tot een geslaagde dag gemaakt hebben, met name ook door te helpen met alle voorbereidingen. Naast het inrichten van de zaal heeft ook bijna iedereen van het team op zijn of haar eigen wijze vooruit energie werk gedaan om de dag optimaal te laten verlopen. Met name Nancy die tijdens de pauzes achter de boekenstand stond om mensen te adviseren heeft ook veel energiewerk gedaan om de dag te ondersteunen.


Voor mij was het met name belangrijk ok iedereen iets mee te geven aan engelen kennis waar je thuis ook weer mee aan de slag kan. Gewoon thuis in je dagelijkse leven. Heel praktisch en niet te ingewikkeld waardoor het toch niet gedaan wordt. De aartsengelen zijn er om ons te helpen en niet om het ons moeilijk te maken met ingewikkelde eisen over hoe je ze aanspreekt of met veel regels over wat wel en niet kan. Ik denk dat dit doel wel bereikt is.

Het was een uitdaging voor me om voor een grotere groep mensen te staan en ik kan eerlijk zeggen dat toen ik 1 minuut voor 10 de zaal in keek ik bij mezelf dacht: "waarom doe ik dit ook alweer?" en meteen er achter aan dacht ik "ik doe dit volgend jaar zeker niet weer"  Gelukkig is dat een stukje ego dat niet van verandering houdt en dat ik herken als zodanig, dus ik heb aartsengel Michael gevraagd me uit dat ego te halen en aartsengel Jophiël om mijn gedachten te verfraaien en direct werd ik al wat kalmer. De engelen namen het gelukkig van me over op het moment dat ik begin te praten. Het is tenslotten hun dag, niet de mijne.

 

dutch angel day 2007 engelen workshop

 

Na het welkom en de visualisatie waarin we samen met de engelen, en andere International Angel Day groepen, helende energie naar de wereld gestuurd hadden zijn we dan ook meteen begonnen met de aartsengelen en hoe je praktisch met ze kan werken. Wat voor mij leuk was, was het moment dat Rob achterin de zaal een teken gaf dat de koffie klaar stond en, op mijn melding hiervan, iemand vroeg of de engelen dit zeiden....

Dat was erg verleidelijk maar ik kon me inhouden en heb eerlijk geantwoord dat het Rob was. Rob was de hele dag op de achtergrond bezig er voor te zorgen dat alles soepel liep en ook mij op de hoogte te houden zodat ik op tijd weer stopte voor pauzes. Rob's moeder heeft ook een geweldige taak gedaan door de catering de hele dag in de gaten te houden zodat alles soepel is verlopen. Ik heb gehoord dat de lunch ook erg goed was.

 

Voor mij zijn de momenten dat Eva gitaar speelt en zingt bijzonder, haar stem is erg warm en haar spel en zang paste ook prima in de sfeer van de dag. Ondanks dat ik tijdens de pauzes niet bij de groep was en van die sfeer niet veel heb kunnen proeven merkte ik wel bij terug komst dat het erg gezellig was. Ik begrijp ook uit de reacties dat de readings en healings goed ontvangen zijn en dat ook de Angel Guidance Boards uitgeprobeerd zijn. Daarvoor ook mijn dank aan Saskia, Gertrud, Elianne en Ernestine die zich daar voor ingezet hebben.

 

eva van nieuwburg speelt tijdens dutch angel day

 

Het tweede workshop blok over de aartsengelen Michael, Raphael, Azrael en Gabriel liep bijna uit omdat Michael erg welbespraakt is en meer wilde zeggen dan ik verwachtte, hij nam omgeveer dubbel de tijd die ik er voor ingeplanned had. Gelukkig kwam dat wel weer goed voordat we door de tijd heen waren. De andere aartsengelen schikken dan vanzelf weer wat in. Gelukkig zijn het egoloze lichtwezens.

 

Na de lunch hebben we samen een engelen hartlink gemaakt en door gelinkt naar het hele altaar en daar de engelen energie de voorwerpen die iedereen er op had gelegd opgeladen. Dit werd de hele dag door al extra geladen door de engelen hartstralen die er neer gezet waren. Dit zijn permanente verankeringen van engelen energie die het trillingsniveau verhogen van alles en iedereen die zich daar in bevind.

 

Ik had voor de meeste oefeningen ook specifiek bij de aartsengel horende muziek uitgezocht maar de installatie die de avond ervoor nog fantastische muziek produceerde was overdag erg slecht en de technische dienst kon het ook niet oplossen. Dat heeft voor een kleine verandering in het programma gezorgd. 

 

Het viel me ook op iedereen veel notities maakte, zelfs toen de kaartensetjes al uitgedeeld waren. Het was voor mij ook leuk om te zien want dan weet ik dat het niet oude informatie is en iedereen zich zit te vervelen. De onverwachte extra oefening met de koorden vond ik ook erg leuk. We hebben dan wel de korte versie gedaan en niet alle soorten koorden besproken, ik heb wel mijn best gedaan ze zoveel mogelijk te noemen. De uitwisseling van wat men ervaren had tijdens deze korte actie was wel grappig, het was haast een explosie van geluid zo kort na zo'n heel stille zaal die aan het werk was.

 

Koorden snijden met aartsengel Michael

 

Als ik even terug denk aan 2006 dan herinner ik me dat ik tot een kwartier voor het eind echt helemaal op was van de zenuwen. Dat was dit jaar al een stuk beter, ik voelde me nu rond kwart voor 4 al redelijk ontspannen. Voor mij is dat goed nieuws, ik denk dat het volgend jaar wel goed komt. Ik kan natuurlijk ook denken dat het me te ongemakkelijk is en er maar vanaf zien maar dan denk ik aan Neale Donald Walsh tijdens een lezing waar ik was. Hij zei dat wanneer we alleen maar binnen onze comfort zône blijven, we nooit iets nieuws zullen doen en dat wanneer we juist wel die stap zetten en durven ongemakkelijk te zijn terwijl we er voor gaan, er bijzondere en altijd goede dingen gebeuren. Hij vindt dat je dagelijks toch het beste een keer of 6 buiten je comfort zône kan stappen. Dat vind ik wel wat enthousiast maar ik deel zijn visie wel.

 

Voor mij was Dutch Angel Day een succes en volgend jaar organiseren we er weer één. Doreen Virtue had de datum voor volgend jaar, zondag 7 september 2008, alvast in haar bedank mailtje gezet. De engelen hebben me ook al stukjes en beetjes laten zien voor volgend jaar, dus met frisse moed beginnen we weer aan de voorbereidingen. Ik wil iedereen die de moeite genomen heeft te komen ook hartlijk bedanken, want de sfeer was geweldig en dat heeft het ook tot zo'n mooie dag gemaakt.

 

Wat betreft de foto's heeft Rob zijn best gedaan, maar hij had het zo druk dat er op een aantal momenten geen foto's genomen zijn. Ik stel het ook erg op prijs als je ons foto's wilt emailen wanneer je die gemaakt heb tijdens de pauzes, maar ook van het volle altaar, want daar hebben we geen plaatje van terwijl het er zo mooi uitzag.

 

Hieronder vind je bevindingen van de diverse mensen, zowel van het team als van gasten die berichtjes gestuurd hebben. Lees vooral door, het is de moeite waard. Wanneer er meer binnen komen worden ze er weer bij geplaatst.

 


Hallo Annelies, 

 

Al een beetje bijgekomen van afgelopen zaterdag?

Ik wil je nog hartelijk bedanken voor de zeer geslaagde dag.

Het heeft mij weer veel nieuwe inzichten gegeven en me weer verder geholpen.

Ik heb weer veel nieuwe energie ervaren en sta weer open voor nieuwe ervaringen. 

Ik bel je binnenkort.  

 

Met vriendelijke groet,

AK


Hoi Annelies en Rob,

 

Mijn complimenten voor de geweldig mooie dag! Wat hebben jullie dit goed georganiseerd. (En wat een heerlijke lunch)

Ik heb genoten van de Aartsengelen, en natuurlijk ook alle andere info.

En ik verheug me al op de Angel Day 2008.

Ik weet zeker dat er dan nog meer deelnemers zullen zijn….

 

Fijn weekend.

 

Groetjes,

M


Goedemiddag Annelies,
 
Ik heb erg veel plezier en genoegen beleefd aan de dutch angel day van gisteren!
Ik wil jou en het team medewerkers die je om je heen had heel hartelijk bedanken daarvoor.
Ik heb weer meer inzichten en positieve energie gekregen, mede dankzij de engelen.
Mooi is ook het certificaat en de engelenkaarten die ik mee heb gekregen.
Ik vind dat je de workshop heel plezierig en duidelijk hebt gegeven.
Nogmaals bedankt en de vriendelijke groeten van,
 
MB

 


 

Lieve annelies,

 

Ik ben de engelen en jou zeer dankbaar dat ik heb mogen helpen bij Dutch Angel Day. Ik vond het een ontspannen, inspirerende dag. De sfeer was engelachtig. Jouw uitleg en opdrachten waren duidelijk en krachtig. Na 23 readingen, waarbij de engelen onophoudelijk boodschappen bleven geven en mij bleven steunen, is mijn readingangst tot 0 gereduceerd. HEERLIJK!!!!

Volgend jaar wil ik er graag weer bij zijn.

 

Engelengroet,

Saskia


 

Ha die Annelies!

 

Wou maar even zeggen dat ik 't een fantastische dag vond gisteren! Ben d'r nog stil van. Heb vandaag dus alleen maar wat gesudderd! Is ook wel eens lekker!

 

Dankjewel en tot ziens!

 

Liefs,

T


 

Hallo Annelies,
 
Ten eerste wil ik je graag bedanken voor de geweldige dag zaterdag. De Dutch angel day was echt fantastisch en heeft weer wat puzzelstukjes laten passen en me weer nieuwe handvaten gegeven waar ik mee verder kan.
 
Liefde en Licht

KvV


 

Lieve Annelies, Rob en alle andere medewerkers van de Dutch Angel Day.

 

Vereerd was ik, toen ik gevraagd werd om met de collectie engelen op de Dutch Angel Day te komen. Geen idee waar het precies over ging, maar het voelde goed en ik heb dan ook meteen ja gezegd. En gelukkig maar, wat een enorm mooie dag heb ik zaterdag meegemaakt!

 

Vrijdagavond al ben ik naar Utrecht gereden en daar maakte eigenlijk voor het eerst persoonlijk kennis met Annelies en Rob. Voor mij voelde het alsof we elkaar al jaren kende, zo vertrouwd en gezellig. Het werd een latertje, maar alles zag er perfect uit de volgende dag.

 

Zaterdag merkte ik al gauw dat deze dag tot in de puntjes verzorgd was, de mensen druppelden binnen en de sfeer was gelijk al enorm goed.

Die dag maakte ik ook kennis met de andere medewerksters, wat ook al voelde als een warm bad.  De zaal raakte vol en de mensen waren gelijk al enthousiast over de beelden die ik bij mij had. Ik had een selectie aan beelden meegenomen, want het was voor mij de eerste keer en moest even aftasten waar de interesse naar uit ging. Helaas voor mij, ze vonden alles leuk ! :-)

 

Dus een keuze maken voor de volgende keer zal weer een enorme klus worden, maar dat heb ik er graag voor over. De workshop vond ik heel bijzonder, al moet ik eerlijk zeggen dat ik er niet alles van mee heb gekregen, omdat ik toch ook met mijn verkoopstandje bezig was. Annelies heeft een prachtige stem en iedereen zat dan ook met één en al oor aan haar gekluisterd.

 

Leuk vond ik dat er tijdens de workshop voldoende ruimte was voor het stellen van vragen en Annelies nam ook uitgebreid de tijd om de vragen te

beantwoorden. Er waren genoeg pauzes ingelast om even wat te drinken ed., ook de biologische lunch zag er prima uit en ik geloof dat iedereen heerlijk gegeten heeft.

 

Ik vond de Dutch Angel Day een heel bijzondere dag, zeker ook als je weet dat over de hele wereld, op dezelfde dag, zo’n dag gehouden wordt. Ik wil

Annelies mijn complimenten maken voor de zeer goede organisatie, haar rust en liefdevolle uitstraling.

 

Verder wil ik nog de mensen bedanken die bij mij gekocht hebben en ik hoop dat jullie van jullie aankoop zullen genieten.

Ik vond de dag geweldig en ik maak maar zelden mee dat ik in zulke mooi energie mijn werk mag doen!

 

In licht en liefde,

Lucia


 

Hoi Annelies,

 

Ik wil je even heel hartelijk bedanken voor de prachtige engelen dag. Het heeft veel impact, en dat is fijn om te merken.

 

Liefs,
E

 


 

Hoi Annelies en Team,

 

In gedachten heb ik jullie en alle (Aarts)engelen al vaak bedankt, maar soms kan het ook leuk zijn om het gewoon effe te lezen, dus: bedankt!

Ik had de dag ervoor al het gevoel dat ik als kind had als we, eindelijk, op schoolreisje gingen...Eindelijk lekker genieten met zijn allen, na al dat harde werken, zeg maar of zo. En ook een heel feestelijk gevoel.

 

Het is echt 'thuiskomen"  voor mij geweest. Op de dag zelf- de healing aan het eind van de dag was echt "de kers op de taart" zeg maar!

Ik voelde me zo lekker in mijn vel...en had maar een vraag daarna: Waarom heb ik hier zo lang mee gewacht.

 

Het boek dat ik die dag heb kunnen kopen (Care&Feeding of Indigo Children) heeft mij ook erg geholpen; ik ga het zeker aan velen aanraden, ouders, leraren en opvoeders... Het is zo mooi en essentieel voor mijn gevoel, dat ik al besloten heb om het niet uit te lenen. Ik kan hier zo veel mee...

 

Ik wil ook graag cursus volgen, maar...alles op zijn tijd. Gelukkig heb ik ook nog de "ingezegende" voorwerpjes van het altaar, dus kan ik veel geven aan andere mensen. Ook erg prettig.

 

ik heb al veel met het "Aartsengelensetje" gewerkt. Ik ben onder de indruk van hoe praktisch en direct de Aartsengelen mij steunen, beschermen en inspireren...

 

Hartelijk dank dus voor alles,

 

en graag tot ziens!

H


 

Lieve ANNELIES,

 

het was zaterdag een hel leuke dag en best voor herhaling vatbaar.

Ik heb er heel veel aangehad en had toen ik naar huis ging meer energie als toen ik binnen kwam.

Mijn complimenten aan jouw en allemensen die deze dag voor mij tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt.

 

veel liefde en warmte

 

groetjes,

 

I


 

hallo lieverds,

 

Het was voor mij een voorrecht dit jaar te mogen en kunnen helpen bij de voorbereidingen voor DAD.

 

Voor het uivoeren van mijn taak (catering in de gaten houden), moest ik regelmatig de zaal uit en ik heb best wel het één en ander gemist.

Maar dat wat ik wel mee kreeg gaf mij een zeer goed gevoel.

Het was ook een bevestiging dat het het harde werken vooraf alleszins waard was.

De massale hart-link naar het altaar en het doorsnijden van de koorden waren hoogtepunten.

De reactie van de mensen op het krijgen van het certificaat was hartverwarmend.

 

Mijn vraag naar de Aartsengelen is om volgend jaar weer in staat te zijn hieraan mee te werken.

 

Engelen groetjes van

 

moeder WIL


 

Hoi Annelies, 

 

Voor mij was het de eerste keer als vrijwilligster op deze dag. Ik had geen idee hoe het zou voelen. Zoveel mensen bij elkaar met hetzelfde onderwerp als interesse: Engelen. Wat fijn om gelijkgestemden tegen te komen. Spannend ook of alles goed zou gaan lopen.

 

Er is vooraf heel veel werk gedaan om het een mooie dag te laten worden. Voor mij was de taak om bij het Angel Guidance Board mensen wegwijs te maken. Een leuke taak, want het wekt hele verschillende reacties op. Een spel?? Om met Engelen te communiceren?? Hoe werkt dat dan?? Eenmaal bekend met het hoe en waarom, gingen mensen aarzelend aan de slag.

 

Leuk om te zien, dat ook bij het bord de berichten toepasselijk zijn en de spijker op de kop sloegen. De verbazing was van de gezichten af te lezen. Ook de gesprekken met mensen na het gebruiken van het bord waren leuk. Er werd wat verteld over waar ze mee bezig waren en wat de boodschap via het bord voor hun leven betekende. Als vrijwilligster leuk om te ervaren.

 

Tijdens de workshop was het mooi om te helpen bij het doen van energiewerk. Het gaf een voldaan gevoel om energie te sturen zodat iedereen optimaal van de dag kon genieten en Annelies ondersteund werd bij haar werk. Ook al ben ik al bekend met de Engelen, er kwamen voor mij ook hele leerzame dingen voorbij tijdens de workshop. Dingen waar je na de dag weer verder mee kan.

 

Het snijden van koorden was een leuke spontane actie. Zaten de gasten daarvoor nog netjes op een rijtje, daarna was het een complete mierenhoop. Stoelen die werden verplaatst en mensen die enthousiast ervaringen uitwisselden na de eerste ronde van oefenen. Als vrijwilligster kijk je met verbazing naar de warboel, maar het was zo’n goed idee om mensen te laten voelen hoe het is om koorden te laten snijden.

 

De workshop was vooral gericht op praktische zaken die je met Engelen zou kunnen doen. Dat maakte het een hele waardevolle dag.

Ik hoop dat de bezoekers van de Dutch Angel Day de dag net zo positief hebben ervaren als ik dat heb gedaan, maar daar twijfel ik eigenlijk al lang niet meer aan.

 

Het was een mooie dag!

Ernestine


Hallo Annelies en team,

 

Ik wil jullie complimenteren met de geweldige Dutch Angel Day van afgelopen zaterdag. Ik heb de dag als geweldig en zeer inspirerend ervaren. Heb veel positieve energie mogen ontvangen en ik voelde me echt in mijn element, geweldig om dat te ervaren. Ik werk al met Reiki en weet na zaterdag dat ik dit graag wil gaan combineren met de Engelen energie.

 

Dank je wel ook voor de nazorg voor wat betreft de ingeleverde papiertjes.

 

De dag was ook fantastisch goed georganiseerd, ik ben zelf werkzaam in het bedrijfsleven en vond de organisatie (incl. de communicatie vooraf) zeer goed.

 

Ook de zang en gitaarspel van Eva verdient een groot compliment.

 

Ik vond en vind het echt een verrijking!

 

Een hartelijk dank je wel aan jou en het hele team.

 

Groeten uit Brabant,

C


  

Hallo Annelies,

 

hierlangs wil ik jou nogmaals hartelijk danken voor de mooie leerzame Angel Day afgelopen zaterdag. Ik heb je na afloop niet meer bedankt omdat ik die middag door kreeg dat ik op tijd de trein moest halen en deze ging om 17.08 hierdoor voelde ik dat er wat ging gebeuren en was ik niet helemaal gerust. Ik heb toen aan Michal gevraagd me veilig weer thuis te brengen.

 

Nou ik heb Michael zondag extra bedankt want als wij een trein later geweest waren was het anders verlopen. Er is n.l. op het perron waar wij uitstapte een jongen dood geslagen met een bijl rond dat tijdstip. Dit was voor mij al een bevestiging dat de engelen mij hiervoor waarschuwde.

 

Ik roep de engelen nu al elke dag aan, en voel dat ze sterk aanwezig zijn. Ik kom zeker nog eens naar je toe voor een cursus.

 

Nogmaals Hartelijk Dank en groetjes

SdM


Hallo annelies,

 

Graag wil ik je nog hartelijk bedanken voor de mooie dag afgelopen zaterdag.

 

ik heb inmiddels je site bekeken en weet nu waarom ik geen cursus kon vinden die bij mijn energie aansluiting vond.

Een kleuren therapie opleiding wat niet doorging en mijn man die skeptisch achter bepaalde andere ideetjes stond.

Zondag zei P "waarom ga je niet meer met engelen doen" en dat voelde helemaal goed.

 

ik vertelde hem van de IET en zei gelijk doe dat maar..dus me aangemeld.

ik heb me aangemeld voor de IET cursus van 4 januari en tot die tijd zal ik eerst nog de derde fase magnified healing beoefenaar doen en in november de shamballa.

 

En zo bedenk ik mij dat alles wat ik doe met de violette vlam te maken heeft.

 

Heel hartelijk bedankt en ik hoop nog veel van je te leren.

 

groeten ook namens P.

KG

 


Hoi Rev. Angel,   (zo sta ik onder een aantal van mijn studenten ook bekend)

 

Zaterdag heb ik je al verteld dat ik blij was dat ik naar de Dutch Angel Day gekomen was. Je man en de anderen die je geholpen hebben, hebben samen met jou en de engelen natuurlijk alles heel goed verzorgd.

 

Het begon voor mij niet alleen al voordat ik thuis in de auto stapte dat ik een goed gevoel over de hele dag had. Maar toen ik in Utrecht een plekje voor mijn auto zocht en eerst alleen maar betaald parkeren borden tegenkwam dacht ik dat ik toch ergens in de buurt van het hotel een niet betaald parkeren plekje zou moeten kunnen vinden.

 

Dus kwam ik ergens waar ik een pleintje "zag" van een afstand en daar wel de auto kwijt kon dacht ik. Ik naar dat pleintje rijden en daar bleek dat niet zo te zijn. Verder gereden maar weer... en even later toch weer van een afstand datzelfde pleintje met hetzelfde gevoel: "daar moet het wel zijn".

 

Dus ik weer terug en een paar straten verder kom ik op een plein waar een bord staat "einde betaald parkeren zone". Misschien vijf minuten lopen naar het hotel toe! Toch een plein, dacht ik nog.

 

Toen ik naar huis ging en al bijna bij mij thuis was op de rondweg, reed ik een beetje te hard, 60 i.p.v. 50 en ik "kijk" naar de kilometer aanwijzer en zie bij de 50 een blauw plekje heel duidelijk, zo van: Je mag hier maar 50! Geen toeval toch?? 

 

De kaarten heb ik vandaag aan mijn moeder laten zien en ze heeft ze direct uitgeprobeerd, en toen stopte ze bij AA Gabriel. Ze vertelde me dat ze in gedachten eigenlijk gelijk aan AA Gabriel dacht (herinnering van Bijbelverhalen). Eerst vertelde ze me wel toen ik haar vroeg welke Engel er vandaag bij haar stond dat ik dat was! 

 

De kaart waarbij ze stopte AA Gabriel, zonder haar leesbril kon ze niet de naam lezen van de AA. Ik vertelde het haar en ze was toch verrast dat het de kaart van AA Gabriel was!. Dus  met je kaarten nog iemand die er gisteren niet was even met de engelen kennis laten maken.

 

Groetjes 

L


 

hallo,

 

daar ben ik weer.... Annelies..... 

 

nu je zo ver gekomen bent  zal ik je een kleine blik achter de schermen gunnen.... Tijdens de dag ging er ook nog iets anders mis. Voor mezelf had ik een kamer gehuurd waar ik tijdens de pauzes even rust kon nemen, echter de receptioniste had niet begrepen dat we met twee personen ook graag twee werkende sleutel kaarten wilden hebben. Ze had het zo geregeld dat er steeds maar één werkte. Dus wanneer ik boven bij de kamer kwam stond ik er met een kaart die de deur niet open deed, weer terug met een lift waar net nog een groep mensen in vast gezeten had en die naar willekeurige verdiepingen ging. Dan weer bij de receptie wachten op mijn beurt, opnieuw naar boven en dan eigenlijk nog maar een minuutje hebben om te zitten. Voor Rob die tussendoor ook naar boven ging om bijvoorbeeld de camera te pakken gold dan weer het zelfde. Het was voor ons tussen de bedrijven door net een oude slap-stick film. Heen en weer rennen en in onbetrouwbare liften op en neer, terwijl het eigenlijk gewoon hoorde te werken. Het was zo suf dat het weer grappig was.

 

Engelen groetjes

Annelies