Dutch Angel Day, 10 september 2006


De Dutch Angel Day werd in een van de zalen van het NH Hotel in Utrecht gehouden, we hadden deze lokatie gekozen omdat deze mooi centraal gelegen is in Nederland. Terwijl de mensen binnenkwamen konden ze een kopje koffie of thee nemen en werden ze begroet door de mooie ballads van Eva van Nieuwburg.


We zijn begonnen met een meditatie waarin we eerst contact hebben gemaakt met de engelen en daarna aan vrede hebben gewerkt naar aanleiding van de herdenking van de aanslag op 11 september.

Verder werd er afwisselend door Annelies informatie over engelen gegeven en door iedereen oefeningen gedaan om dit ook meteen in de praktijk te ervaren. 

 dutch angel day 2006

Eén van de oefeningen ging over het loslaten van irritaties in relaties, deze werden in een Engelen-Mand afgegeven waar de engelen energetisch voor gezorgd hebben. Iedereen kon kontakt maken met zijn of haar beschermengel en de naam vragen.


De mensen hebben geleerd om samen met de Aartsengel Michael negatieve energieën bij een ander in lichaam, geest en aura op te ruimen en te vervangen met engelenlicht. Verder werd er voor romantische relaties een brief geschreven aan de beschermengel van de (nieuwe) partner met wensen en zorgen. Ook was het mogelijk om een lijstje met wensen los te laten en aan de engelen te overhandingen in de Laat Gaan Laat God mand.


Op het altaar had men kleine voorwerpen gelegd om door de engelen te laten opladen. Voor de lunch heeft Eva weer bijzonder mooie muziek verzorgd waar een aantal mensen zichtbaar door waren geroerd. De lunch werd voor een aantal mensen verzorgd door het hotel en anderen hadden ervoor gekozen zelf hun lunch te regelen.

's Middags zijn we weer vrolijk aan de slag gegaan met de engelen en elkaar. Een aantal van de oefeningen riepen duidelijk emoties op. Waaronder de engelen hartlink en ook het balanceren van de chakra's met de Aartsengel Raphael. Ook in de middag heeft Eva nog voor ons gezongen en gitaar gespeeld.  De dag is in een goede stemming afgesloten rond 5 uur.  Dit was allemaal ook alleen maar mogelijk met de hulp van Rob, Nancy en Avelyne waar ik hen ook hartelijk voor bedank.


De schenking van Angelo is gegaan naar de Doe een Wens stichting. We hebben een mooie donatie van € 250,00 kunnen doen naar aanleiding van de opkomst en enkele losse extra donaties.


Volgend jaar zal de Dutch Angel Day in het weekend van 8 en 9 september gehouden worden. Zodra de datum zeker is zal deze op de website als beschikbare cursus verschijnen. De inhoud blijft nog even een verassing maar zal zeker weer boeiend worden.


We hopen volgend jaar nog veel meer mensen te mogen begroeten  op de Dutch Angel Day


Hieronder een aantal foto's van de Dutch Angel Day:


de zaal  Het altaar

 

 

 

Laat Gaan Laat God mand  ochtend
Boeken stand en Nancy  Even Pauze
 pauze 


Wil je Annelies nog mailen naar aanleiding van de Dutch Angel Day of wil je deze foto's digitaal

ontvangen klik dan op deze link om dat te laten weten

 

terug naar de nieuwsbrief