Angel Party

 

 

Bent u nieuwsgierig naar engelen en wilt u een leuke ochtend, middag of avond organiseren voor uw vrienden en vriendinnen, dan kan dat met een Angel Party. Tijdens een Angel Party hebben we vooral plezier en nodigen de engelen uit om samen met ons wat tijd door te brengen en ons berichten door te geven. Het is een mooie manier om op een informele wijze kennis te maken met engelen.

Een van de studenten van Annelies zal beginnen met algemene informatie over engelen en hoe je de engelen berichten ook makkelijker kan begrijpen tijdens het lezen van de engelen kaarten. Verder legt ze uit hoe de Engelen kaarten schoon en klaar voor gebruik te maken en hoe een engelen reading te geven met Engelen kaarten. Daarna kan iedereen met elkaar oefenen terwijl er korte engelen readingen/healingen aan de aanwezigen gegeven worden, dit wordt gedaan in een aparte ruimte. De boodschappen van de engelen zijn er altijd op gericht om je op je levenspad te helpen en om adviezen te geven waar je het best mee gediend bent. Engelen geven geen slecht nieuws of enge boodschappen, ze zijn enkel gericht op je hoogste goed en heling en hun berichten weerspiegelen dat.

Wil je in jouw centrum, praktijk of thuis ook zo'n avond of weekend organiseren neem dan kontakt op met een van de studenten van Annelies om de prijzen en details van uw Angel Party verder te bespreken.

Engelen