De Herfst brengt grote korting op consulten en 8 oktober kan je ook thuis meedoen

Aquarius Heling Activaties 8 oktober in Capelle aan den IJssel

Ik ben druk met de voorbereidingen voor de Aquarius Heling Activaties dag op 8 okotber aan de gang. Ik kijk uit naar een gezellig weerzien met een aantal studenten en verheug me er enorm op om de nieuwe therapievorm uit te leggen en er samen mee te werken. De cursus is op zaterdag 8 oktober in de bekende lokatie de Canaalstaete. Er is beperkt ruimte in de zaal dus op tijd aanmelden is van belang. Let op bij het aanmelden er zijn knoppen voor les in de klas in Capelle aan den IJssel en knoppen voor les via Zoom. 


Aquarius Heling Activaties op 8 oktober nu ook in Zoom om 2 redenen

  1. Omdat niet iedereen kan/wil reizen om bij de cursus in Capelle aan den IJssel aanwezig te zijn is het nu ook mogelijk om je tot en met maandag 3 oktober aan te melden voor de dag om via Zoom mee te doen. Zo bespaar je op de reiskosten en reistijd.
    Victor zal de Zoom meeting bedienen en ervoor zorgen dat alles technisch goed loopt. Wanneer je vragen hebt kunnen deze via Victor gesteld worden. Ook het oefenen is goed te doen met Zoom dus meld je vooral aan. 

  2. Mocht je in de opkomende Coronagolf ziek worden dan kan je toch vanuit huis nog meedoen. We schakelen je dan over naar Zoom. Het materiaal wordt dan naar je toe gezonden. Als je op donderdag of vrijdag laat weten dat je ziek bent kan ik niet meer garanderen dat het op tijd aankomt, maar daar vinden we wel een oplossing voor.
     

Spiritual Courses Online Blogartikelen

Spiritual Courses Online BLog over Wicca, Tarot, Engelen en SpiritualiteitSpiritual Courses Online heeft weer een aantal nieuwe artikelen. Ik geef je hier even een overzichtje met de links naar de betreffende artikelen. Hopelijk vind je ze interessant genoeg om je ook bij Spiritual Courses Online aan te melden voord e nieuwsbrief (brieven). Meld je je dan wel voor deze even af? Kan op de Engelencursus website maar ook door gewoon even te reageren op deze email.


Wat is een Engelenaffirmatie en hoe gebruik je ze?


We hebben afgelopen vrijdag Mabon gevierd en je kan er hier alles over lezen, met een leuke video om praktisch aan de slag te gaan


De universele wetten komen een voor een aan bod en dit keer ging het over de Universele wet van Correspondentie


Hoe leer je jouw Tarotkaarten beter kennen? Bezoek ze. Hier een verslag van mijn ontmoeting met de Hogepriesteres uit de Grote Arcana± 30% Korting op consulten

30% korting op consulten tot eind 2022 bij Annelies Hoornik

We zien het overal


De prijzen stijgen de pan uit, maar we willen natuurlijk nog wel spiritueel bezig blijven. Om iedereen tegemoet te komen heb ik de consultprijzen voor alle consulten met ongeveer 30% verminderd vanaf nu tot eind december.


Wil je een Engelen Jaar Reading, een heling, channeling of mentorsessie?

Ze zijn allemaal in prijs verlaagd.


Wil je precies weten wat de prijs is van een consult? klik dan hier voor een overzicht van consulten.


Zo, dat was een heleboel informatie en als afsluiter wil ik je er nog even op wijzen dat je nog steeds een dagkaartje kan trekken op Engelencursus.


Engelen groetjes,

Annelies