Vanavond is het Halloween en Samhain

Magische Midwinter Momenten op 17 december 2021

Vanavond is het Halloween, we kennen het als een volksfeest waarbij de kinderen langs de deuren gaan om te griezelen en snoep te verzamelen. Oorspronkelijk komt de kreet van All hallows's eve en Halloween is een verbastering daarvan. De term All Hallow's even is weer een kerkelijke kreet die het oorspronkelijke Samhain moest vervangen toen de kerk begon met de paganisten in te lijven. Het is het feest waarbij de overledenen geëerd  worden en het Keltisch Nieuwsjaar gevierd wordt. Het markeert ook het begin van de dondere helft van het jaar. 


Magische Midwinter Momenten in Capelle

We hebben begin oktober een leuke dag gehad in de Canaalstaete en als vanouds een leuke engelencursus beleefd. Nu is het tijd om de Magische Midwinter Momenten aan te kondigen die we ook weer op deze lokatie houden. De Engelen hebben me al de structuur en details gegeven voor deze mooie dag. We richten ons weer smaen met de Engelen op het afsluiten van 2022 met wat magisch werk en daarna gaan we aan de slag voor 2023. We werken met kaarten, horen wat de Engelen on te vertellen hebben en gaan ook energetisch aan het werk. Het energiewerk doen we alvast vooruit in groepsverband of een op een, zodat je van 2023 een optimaal jaar kan maken. Meld je snel aan want er zijn een beperkte hoeveelheid plekken.

 

TIjdelijk minder vaak een nieuwsbrief

Momenteel ben ik met een studie bezig en druk tot eind januari. Dit betekent dat ik voor nu even minder vaak een nieuwsbrief uitstuur. De Engelen dagkaartjes en social media posts blijven wel komen. Wanneer ik tussendoor tijd heb, zoals nu, doe ik mijn best om je weer ee nieuwsbrief te sturen.± 30% Korting op consulten

30% korting op consulten tot eind 2022 bij Annelies Hoornik

We zien het overal


De prijzen stijgen de pan uit, maar we willen natuurlijk nog wel spiritueel bezig blijven. Om iedereen tegemoet te komen heb ik de consultprijzen voor alle consulten met ongeveer 30% verminderd vanaf nu tot eind december.


Wil je een Engelen Jaar Reading, een heling, channeling of mentorsessie?

Ze zijn allemaal in prijs verlaagd.


Wil je precies weten wat de prijs is van een consult? klik dan hier voor een overzicht van consulten.


Zo, dat was een heleboel informatie en als afsluiter wil ik je er nog even op wijzen dat je nog steeds een dagkaartje kan trekken op Engelencursus.


Engelen groetjes,

Annelies