Weblog van Annelies Hoornik
  16-01-2007           

Jikiden Reiki leren bij Arjava en les krijgen van Tadao Yamaguchi

Tijdens de korte vakantie tussen kerst en oudjaar heb ik besloten om me in 2 zaken te gaan verdiepen. Dat zijn de Engelen en daarnaast ga ik me verder verdiepen in Reiki, dit heeft als gevolg dat ik naast Shamballa Reiki ik me ook ingeschreven heb om in Düsseldorf Jikiden Reiki te leren.

 

De workshop is bij Arjava maar wordt gegeven door Tadao Yamaguchi. Tadao heeft dit van zijn moeder Chiyoko geleerd. Zij heeft Reiki op haar beurt van Chuyiro Hayashi geleerd. Toen Arjava ernaar vroeg hebben ze hem les gegeven en tijdens deze 5 dagen is er ook veel gepraat. Tadao en Chiyoko begrepen van Arjava dat er in het westen veel verschillende stomingen zijn en dat de meeste tradities nog jong zijn. Daarom hebben ze besloten les te geven in Reiki zoals Hayashi dat ook deed rond 1930. Mevrouw Yamaguchi is enige jaren geleden overleden en haar zoon Tadao geeft nog steeds deze originele Hayashi Reiki lessen.

 

Ik verheug me erop Arjava weer te spreken eind mei wanneer ik de workshop in Düsseldorf ga doen en ik verheug me er in het bijzonder ook op om Tadao Yamaguchi te leren kennen en er les van te krijgen in deze vorm van Reiki.


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief