Intuïtieve Engelen workshops

Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen, of wil je je juist meer verdiepen in de engelen en je energiewerk? Dan kan je tussen de onderstaande cursussen vast wel iets vinden dat bij je past.

 

Deze workshops zijn voor een deel gebaseerd op de Angel Therapy Practitioner® trainingen die Annelies Hoornik bij Doreen Virtue in Amerika gevolgd heeft maar vooral op haar eigen ervaringen die ze in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Annelies biedt gespecialiseerde engelen cursussen voor beginners en gevorderden waarin je aangemoedigd wordt om je open te stellen voor het werk met deze bijzondere lichtwezens. Annelies geeft ook thema workshops, deze zijn eenmalig of maximaal een maal per jaar, mis ze niet.   

 

Kijk hoe je een gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert® kan worden, ook zonder je te willen certificeren kan je alle workshops volgen! Lees voor meer informatie de veelgestelde vragen, heb je twijfels over welke workshop eerst gedaan moet worden? Kijk dan eerst even in dit workshop schema.

 

 Engelen cursus aanbod

 

Engelen Basis Kennis

Eerst volgende cursus datum 07-01-2017

De Engelen Basis Kennis is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen of energiewerk gedaan hebben dus door iedereen en zonder voorkennis te volgen.

Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is workshop ook echt iets voor jou. We zullen op een aantal van de 15 aartsengelen dieper ingaan. Dit is een prima begin om daarna één van de andere intuïtieve workshops te volgen en je verder te verdiepen in het onderwerp dat je interesseert.


Manifesteren met Engelen

Eerst volgende cursus datum 12-11-2016

Tijdens deze workshop gaan we in op de principes van manifesteren. Annelies leeft al sinds 2000 op deze manier en weet dat wanneer je je zieledoel naleeft en dat pad bewandelt, alles wat je in je leven nodig hebt ook op je pad krijgt. The Secret geeft eigenlijk de basis aan van het manifestatie proces en is een goed begin.... maar er komt meer bij kijken.

Tijdens deze workshop zal je de valkuilen leren herkennen en ook de fasen in het manifestatie proces leren kennen en gebruiken. Deze cursus is door iedereen en zonder voorkennis te volgen.
Helen met Engelen

Eerst volgende cursus datum 13-11-2016

Deze engelen workshop richt zich op het geven van een engelen healing. Tijdens deze engelen workshop kijken we naar de mogelijkheden om de Engelen bij ons leven te betrekken om lichamelijk, emotioneel en mentaal ongemak te verhelpen. Verder bespreken we hoe je een aantal zaken ook kan voorkomen door regelmatig al een healing voor jezelf of anderen te doen.


Engelen Kaart Readings

Eerst volgende cursus datum 08-01-2017

Er zijn momenteel veel mooie engelen kaarten sets op de markt, het is voor veel mensen echter een raadsel hoe een goede engelen reading te geven met zo'n orakel. Tijdens deze workshop zul je uitleg ontvangen over hoe de engelen via de kaarten met ons praten. Hoe ze schoon te maken en door de engelen in te laten zegenen. Je leert een veilige omgeving op te zetten waarin het voor de klant en jou veilig is een engelen reading te doen.
Engelen Basis en Kaart Reading weekend

Eerst volgende cursus datum 27-05-2017

De Engelen Basis Kennis op zaterdag is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen of energiewerk gedaan hebben dus door iedereen en zonder voorkennis te volgen.

Tijdens de Engelen Kaart Reading op zondag leer je op een zuivere manier de engelenberichten door te geven. Dit gebeurt in een vertrouwde omgeving en natuurlijk onder begeleiding.

Door beide workshops in 1 weekend te doen kun je boeken met korting en betaal je in plaats van €261.00 maar €249.00


Engelen Kaart Reading Verdieping

Eerst volgende cursus datum 25-03-2017

Deze workshop is de verdieping op de basis Engelen Kaart Reading workshop waarin we dieper ingaan op de ethiek van berichten doorgeven. Je kanalen optimaliseren en we zullen de speciale energie van verschillende kaartensets bespreken. Verder leer je nieuwe soorten Readings geven die praktische adviezen geven voor het oplossen van vraagstukken.
Geavanceerde Healing Technieken

Eerst volgende cursus datum 01-07-2017

De geavanceerde technieken gaan verder waar de Helen met Engelen ophoudt en is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® traject.

We behandelen meerdere manieren om met aardgebonden geesten en entiteiten om te gaan. We bekijken het vergevings proces en hoe je klanten daar door kan leiden op diverse manieren. Verder gaan we dieper in op het koorden proces en wat er verder gebeurt nadat deze gesneden zijn.


Geavanceerde Orakel Technieken

Eerst volgende cursus datum 09-04-2017

Deze workshop maakt deel uit van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® Traject. Verwacht wordt dat de Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Readings gevolgd zijn voordat er aangemeld wordt voor deze workshop.

Diverse onderwerpen komen aan bod die doorgaan op de technieken van het geven van een engelen reading. Daarbij wordt ook aan een stukje chakra healing met de cursisten gewerkt zodat alle kanalen weer op een zuiver niveau open staan.
Medium Reading

Eerst volgende cursus datum 02-07-2017

Mensen kunnen een diepe behoefte hebben contact te maken met dierbaren die overgegaan zijn om verdriet te helen of onafgemaakte zaken los te laten. Tijdens deze workshop leer je hoe op een goede, veilige en zuivere manier contact te maken met de dierbaren aan de andere kant voor het geven van liefdevolle berichten


Engelen Kaart Reading leggingen maken

Leuk en leerzaam engelenwerk dat ook nuttig in de praktijk is

Eerst volgende cursus datum 04-02-2017

De basis kaartleggingen die je leert tijdens een engelen kaart reading workshop zijn niet altijd voldoende. Leer daarom hoe je zelf je eigen leggingen maakt die helemaal toegespitst zijn op de situatie van de klant.
Engelen Jaar Reading geven

Nuttig voor in de praktijk

Eerst volgende cursus datum 08-10-2017

Tijdens deze dag leer je een Engelen Jaar Reading te geven. Een Engelen Jaar Reading wordt typisch gedaan in december om vooruit te kijken naar het komende jaar. Vaak ook wordt deze readig aangevraagd omdat men binnenkort jarig is en van de Engelen wil weten wat er in het verschiet ligt.