Intuïtieve Engelen workshops

Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen, of wil je je juist meer verdiepen in de engelen en je energiewerk? Dan kan je tussen de onderstaande cursussen vast wel iets vinden dat bij je past.

 

Deze workshops zijn voor een deel gebaseerd op de Angel Therapy Practitioner® trainingen die Annelies Hoornik bij Doreen Virtue in Amerika gevolgd heeft maar vooral op haar eigen ervaringen die ze in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Annelies biedt gespecialiseerde engelen cursussen voor beginners en gevorderden waarin je aangemoedigd wordt om je open te stellen voor het werk met deze bijzondere lichtwezens. Annelies geeft ook thema workshops, deze zijn eenmalig of maximaal een maal per jaar, mis ze niet.   

 

Kijk hoe je een gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert® kan worden, ook zonder je te willen certificeren kan je alle workshops volgen! Lees voor meer informatie de veelgestelde vragen.

 

 

 


Engelen Basis Kennis

Eerst volgende cursus datum 30-05-2015

De Engelen Basis Kennis is een workshop waarin je nader kennis maakt met de engelen en is bijzonder geschikt voor mensen die nog nooit iets met engelen of energiewerk gedaan hebben.

Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen dan is workshop ook echt iets voor jou. We zullen op een aantal van de 15 aartsengelen dieper ingaan. Dit is een prima begin om daarna één van de andere intuïtieve workshops te volgen en je verder te verdiepen in het onderwerp dat je interesseert.
Manifesteren met Engelen

Eerst volgende cursus datum 12-06-2015

Tijdens deze workshop gaan we in op de principes van manifesteren. Annelies leeft al sinds 2000 op deze manier en weet dat wanneer je je zieledoel naleeft en dat pad bewandelt, alles wat je in je leven nodig hebt ook op je pad krijgt. The Secret geeft eigenlijk de basis aan van het manifestatie proces en is een goed begin.... maar er komt meer bij kijken.

Tijdens deze workshop zal je de valkuilen leren herkennen en ook de fasen in het manifestatie proces leren kennen en gebruiken.

Helen met Engelen

Eerst volgende cursus datum 13-06-2015

Deze engelen workshop richt zich op het geven van een engelen healing. Tijdens deze engelen workshop kijken we naar de mogelijkheden om de Engelen bij ons leven te betrekken om lichamelijk, emotioneel en mentaal ongemak te verhelpen. Verder bespreken we hoe je een aantal zaken ook kan voorkomen door regelmatig al een healing voor jezelf of anderen te doen.
Engelen Kaart Readings

Eerst volgende cursus datum 31-05-2015

Deze workshop is de verdieping op de basis Engelen Kaart Reading workshop waarin we dieper ingaan op de ethiek van berichten doorgeven. Je kanalen optimaliseren en we zullen de speciale energie van verschillende kaartensets bespreken. Verder leer je nieuwe soorten Readings geven die praktische adviezen geven voor het oplossen van vraagstukken.

Geavanceerde Healing Technieken

Eerst volgende cursus datum 12-09-2015

De geavanceerde technieken gaan verder waar de Helen met Engelen ophoudt en is onderdeel van het Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® traject.

We behandelen meerdere manieren om met aardgebonden geesten en entiteiten om te gaan. We bekijken het vergevings proces en hoe je klanten daar door kan leiden op diverse manieren. Verder gaan we dieper in op het koorden proces en wat er verder gebeurt nadat deze gesneden zijn.
Medium Reading

Eerst volgende cursus datum 13-09-2015

Mensen kunnen een diepe behoefte hebben contact te maken met dierbaren die overgegaan zijn om verdriet te helen of onafgemaakte zaken los te laten. Tijdens deze workshop leer je hoe op een goede, veilige en zuivere manier contact te maken met de dierbaren aan de andere kant voor het geven van liefdevolle berichten

PEE Oefendag

Eerst volgende cursus datum 26-09-2015

Deze dag is speciaal in het leven geroepen om samen met andere Aspirant Praktiserend Engelen Experts® en Praktiserend Engelen Experts® ervaringen uit te wisselen. Het kan zijn dat je dingen mee hebt gemaakt die je wilt delen.