Glastonbury en Stonehenge - 2010

De workshop was dit keer ongeveer een maand later dan de eerdere twee jaren, gewoon om eens te kijken hoe dat was. Het voordeel is dat het weer beter was, we hebben prachtig weer gehad. Uitgezonderd ons bezoek aan Stonehenge, dat was wat nat, maar daar kom ik zo nog wel op terug.

 

 

Zelf ga ik altijd wat vroeger naar Glastonbury zodat ik ter plekke nog alles eens langs kan gaan en overleggen zodat alles optimaal in orde is voor de workshop. Dit jaar ben ik op woensdag vertrokken zodat men in de Goddess Temple wist dat er mogelijk meer mensen dan verwacht voor de Nieuwe Maan healing zouden komen. Dat was maar goed ook want er zou maar een Melissa (tempel verzorg(st)er) aanwezig zijn om eventueel healingen te geven.

Toen ze hoorden dat er wel een flinke groep verwacht kon worden is de Goddess tempel voor ons met meer mensen bemand zodat zij die wilden een mooie en diepgaande healing konden ontvangen. Persoonlijk probeer ik altijd zo te plannen dat ik tijdens mijn bezoek zo'n healing kan laten doen want ze zijn heel bijzonder om te ervaren en zeker de donatie die er tegenover staat waard.

 

Zoals je kan zien was het weer al prachtig terwijl we vanuit Nederland wel wat geluiden over slecht weer hoorden.

 

 Glastonbury workshop 2010 met Engelen inwijding in Stonehenge

 

Na het bezoek 'smiddags aan de tempel, had ik 's avonds met iedereen afgesproken om op het dorsplein bij elkaar te komen. Dit doe ik altijd even, dan kunnen we kennis maken en meteen kan bevestigd worden dat alles door gaat zoals gepland. We lopen dan kort even door het schema van de workshop en het Stonehenge bezoek zodat iedereen weet wat er gepland is. Verder kan men nog vragen stellen en kan iedereen even met elkaar praten over de reis naar Glastonbury en de diverse lokaties waar men overnacht.

 

glastonbury stonehenge workshop met Annelies Hoornik

Zondag ochtend zijn we begonnen met de Engelen workshop die in het teken stond van helen. Het hele weekend hebben we mensen in koppels verdeeld door een klein spelletje waardoor je een partner krijgt die je nog niet kent. Dit werkt beter voor het helings proces.

 

De Engelen hadden aangegeven dat ze met fysieke heling wilden beginnen en dat hebben we dan ook gedaan. We zijn begonnen met een engelen hartlink en vervolgens gewoon de handen leggen op de plek die door de partner was bepaald. De klacht moest dus van fysieke aard zijn. De Engelen werden hierbij uitgenodigd om hun energie door de gever te sturen naar de ontvanger en dit gaf bijzondere moment.

 

Voor we er goed en wel erg in hadden was het al weer tijd voor de lunch, die heel goed verzorgd was door Hawthorns. Het was een warm en koud lunch buffet, waarbij aan alle dieetwensen van de gasten was voldaan.

 

Uit ervaring weet ik dat de tijd vliegt als je het naar je zin hebt, dus ik heb geprobeerd om tijdens de lunch wat extra ruimte te geven zodat men ook nog even naar de winkeltjes kon om daar te snuffelen. Je moet het echt gezien hebben om het volledig te kunnen waarderen. Het is echt fantastisch, een new age winkel Walhalla.

 

's Middags zijn we aan de slag gegaan met Karmische heling, persoonlijk dacht ik dat de volgorde zou oplopen van fysiek naar emotioneel dan naar mentaal en karmisch. Maar bleek me later al waarom de volgorde gewijzigd was.

 

Tijdens de Karmische heling waarin men terug kon gaan voor inzichten naar een ander leven dat nu nog nadelige effecten had op dit leven, bleek dat er toch al veel mensen iets in Stonehenge hadden gedaan. Voor de een was dit leuker dan voor de ander.

 

Wat ook wel goed te merken was, was dat er een flink percentage een black-out heeft over de periode tijdens de geleide visualisatie van precies dat stukje leven. Men is het kwijt zodra men er binnen stapt en "wordt weer wakker" wanneer men in dit leven terug stapt. Dit is een verschijnsel dat ik vanuit de IET ken als healing without feeling. Je wordt dan even geparkeerd op een wolk zodat je denkt dat je geslapen hebt, maar worden dan juist zaken geheeld die anders nog te pijnlijk zijn om aan te gaan.

 

We hebben nog een kort astraal bezoek gebracht aan Stonehenge voordat we bij de Hundred Monkeys een erg lekker diner kregen. Daarna was het tijd voor de bus naar Stonehenge.

 Regenboog onderweg naar Stonehenge met Annelies Hoornik

 

Zoals je op de foto kan zien, was het inmiddels flink betrokken en er viel al regen, het leverde wel een prachtige regenboog op die in zijn geheel van links naar rechts te zien was. Tegen dat we bij Stonehenge waren aangekomen regende het flink. De inwijding was dan ook een ware waterdoop. Ondanks dat was het er warm en de inwijding voelde heel sereen. Normaal gesproken kom ik er elk jaar weer verkleumd vandaan en dat was nu niet het geval. Nat maar warm. Op zich hadden maar weinig mensen moeite met het water. Door velen werd het ervaren als een regenbui die alvast bezig was allerlei emoties weg te spoelen zodat we klaar zijn voor de volgende dag.

 

Ik weet dat er veel foto's gemaakt zijn bij Stonehenge met orbs er op. Maar ik heb gekozen er straks een van de Tor te laten zien van een van de deelneemsters met prachtige orbs.

 

Op maandag ochtend was emotionele heling aan de beurt en het was opvallend hoe iedereen iets geheel anders verstond toen ik na de uitleg zei: "we gaan weer in groepjes van twee zitten en nu met de emotionele heling aan de gang". Binnen enkele seconden was de helft naar buiten verdwenen om het toilet te bezoeken of te roken en de andere helft had blijkbaar gehoord dat het koffiepauze was. Dit is typisch vlucht gedrag voor een onderdeel waar men onbewust spanning voor heeft. Daarom heb ik iedereen ook gevraagd om toch direct weer terug te komen en eerst te beginnen met de emotionele heling, gevolgd door de Engelenringen. Tussen de twee sessies, want er werd natuurlijk gewisseld hebben we de pauze voor iedereen ingevoegd.

 

Ook nu was de lunch weer bij Hawthorns en net als vorig jaar was het een curry buffet, zij staan er om bekend dat ze daar heel goed in zijn. Simon heeft er ook prijzen mee gewonnen. Het was weer erg lekker. Het keukenpersoneel had hun best gedaan om het aan onze smaakpapillen aan te passen en het "mild" te maken. Voor engelse maatstaven was het dat ook, voor ons Nederlanders was het nog best pittig hier en daar.

 

Goddess Temple bezoektijdens de Glastonbury Stonehenge workshop met Annelies Hoornik 

's Middags hebben we mentale healing aangepakt en dit was met name gericht op het vergevings proces, met behulp van de  Engelen natuurlijk en hiervoor had iedereen een eigen plekje gezocht.

Dat bleek toch wel wat weerstand en moeite op te roepen bij een aantal mensen die daarna toch wel tot het punt kwamen dat het wilde lukken. Al met al een flinke opruiming in de lijst van nog te vergeven mensen en situaties, die voor een behoorlijke opluchting zorgde.


Hiermee hadden we het hele programma afgehandeld en is iedereen verder zelf nog in Glastonbury en omgeving aan het rondkijken en wandelen gegaan.

 

Dinsdag middag hadden we nog een bezoek aan de Goddess Temple gepland staan. Hoge Priesteres Georgina heeft uitleg gegeven over de Priesteressen en Priesters van Avalon en het Wheel of Ana. Ze heeft ons door een prachtige visualisatie geleid voor een bezoek aan de Lady of Avalon voor een healing. Ook hier heeft men bijzondere ervaringen gehad.

 

Na de workshop heeft iedereen ook dit jaar een certificaat van deelname ontvangen, deze zijn naar huis gestuurd zodat ze niet twee keer in de bagage mee gedragen hoefden te worden. Die was over het algemeen toch al flink meer dan op de heenweg, door alle boeken en ander fraais dat men in de leuke winkeltjes gevonden had.

 

Veel mensen zijn zelf naar de Chalice Well gegaan en hebben daar tijd doorgebracht in de mooie meditatie tuin met de rode bron, net buiten de tuinen ligt ook de witte bron. Samen vertegenwoordigen ze het mannelijke en het vrouwelijke. Vanuit de Chalice Well is het even de bocht om en daar kan je direct al omhoog lopen de Glastonbury Tor op. Waar je met mooi weer een fantastisch uitzicht hebt over de hele omgeving.

 

Het is hier dag en nacht druk met mensen die er hun eigen persoonlijke bezoekje brengen, vaak met speciale betekenis. Met name op nachten van volle maan is het er druk, mensen doen daar hun rituelen en handfastings worden er ook gehouden.

 

De Michael tower die boven op de Tor staat is echt een plek waar je even wilt voelen hoe de energie is. Ook hier worden veel mooie foto's gemaakt en zoals je kan zien zijn de orbs hier ook goed te fotograferen. Dat is trouwens in heel Glastonbury wel goed te doen. 

 

Zelf ben ik nog een weekje gebleven om lekker bij te tanken en tijd te nemen voor mijn eigen spirituele groei en de nodige inzichten te verzamelen.

 

Wil je volgend jaar mee kijk voor de laatste informatie op de stonehenge pagina

 Glastonbury Thor met Orbs

 

 

Chalice Well gardens  

 

Hoe de studenten het vonden 

 

Hoi Annelies,

 

Dank je wel voor de ontzettende mooie dagen en de mooie cursus. Vond het heftig, maar ook geweldig. Nu thuis kan ik wel huilen omdat ik weg ben uit Glastonbury, mis het vooral de energie want in Amsterdam aangekomen was het even een chaos in mijn lijf qua stress e.d. van iedereen.

 

Lees hier het volledige verslag

 

Liefs en dikke kus.

S

 

P.s. hahahahaha moest 70 pond betalen ivm overgewicht, maar geestelijk ben ik kilo's lichter en dat is beter


Lieve Annelies,

 

De reis naar Glastonbury was voor mij geweldig mooi. Het heeft mijn grenzen verlegd.

Het begon al bij het vliegen, dit was voor mij helemaal nieuw, spannend dus, maar wel leuk.

Tegen het engels spreken zag ik behoorlijk op. Dit is achteraf allemaal meegevallen en snapte ik iets niet werd het voor mij vertaald.

 

Op zaterdagmorgen vroeg ben ik samen met Sandra de Tor opgegaan. Om 5 uur genoten we van het opkomen van de zon. Er kwamen bij de beklimming en afdaling beelden bij me naar boven waardoor ik inzichten kreeg in bepaalde situaties die in mijn leven spelen. Dit was een mooie ervaring.

 

De healing in de Goddess Temple was zeer bijzonder. Het was voor mij de eerste keer dat ik de Goddess Temple zag. Het heeft een diepe indruk op mij achter gelaten. Zo mooie serene sfeer die daar hing. Ik ben blij dat ik deze healing meegemaakt heb.

De cursus ging bij mij erg diep. Er kwamen patronen en beelden uit vorige levens die een hoop verklaarden over bepaalde patronen van nu. Ik vond dit behoorlijk heftig, maar wel erg helend en verhelderend.

 

Stonehenge leek mij erg klein toen we aankwamen. Toen ik eenmaal in de cirkel stond was het toch wel groot. De inwijding in de regen vond ik erg gepast. Er mocht een hoop losgelaten worden. Het regende en toch voelde het erg warm en liefdevol aan.

In Glastonbury heb ik mooie mensen ontmoet, die mij veel liefde gaven. (Sandra, Helen en Toos bedankt voor jullie vertrouwen en aanwezigheid). Spontaan kreeg ik diverse kadootjes van diverse mensen, heel bijzonder.

 

De maaltijden waren heerlijk. Ik heb deze dagen dan ook gezond en lekker gegeten.

Het waren voor mij bijzondere dagen. Toen ik thuiskwam had ik heimwee terug naar Glastonbury. Dit heeft enkele dagen geduurd.

Daarna had ik een warme gloed rond mijn hartstreek.

 

Volgend jaar ga ik zeker terug!!

Annelies bedankt voor deze mooie ervaring!

 

Lieve groet,

A

 


    

Hoi Annelies,
 
Ik vond Glastonburry super mooi en heel veel gevoeld. 
 
We zijn naar de 1000 jaar oude eiken geweest met Jan en Erik en Joan. Ik wilde daar foto's maken, maar mijn fototoestel zoemde uit zichzelf in op een bepaalde plek, die gebeurde een drietal maal, geloof ik, Ik denk dat ding gaat stuk, wat vreemd zo'n oud toestel is het nu ook weer niet. Nou ja het zal wel,
 
Hierna zijn we naar de Thor gegaan en ik wilde een foto maken bovenm, het was er super mooi, Met dat ik een foto wilde maken zag ik in op het schermpje van mijn fototoestel een dunne horizontale wit licht met aan de linkerkant een paarse kleur naast het horizontale licht, toen heb ik Erik en Jan erbij geroepen, ik dacht word hier toch niet gek of mijn fototoestel is echt stuk.


Zij zagen het ook, gelukkig en zeiden maak een foto, Erik zal zelfs een soort zwaard in het licht met een gezicht bovenaan. 
Dit heb ik gedaan maar er staat helemaal niets op. Ik vond het heel erg mooi om te zien en was er ook dankbaar voor dat ik dit mocht zien. De volgende dag in the Abbey in the Lady Chapel zag ik een horizontale kolom groen licht ook heel even maar en toen was het ook weer weg, dit is ook niet te zien op de foto.
 
R.V. 

 


 

Hallo Annelies,

 

Bij deze hartelijke dank voor de certifikaten die vandaag binnen kwamen.

 

Verder willen wij jou nog hartelijk danken voor de goede organisatie, verzorging, workshop, het eten in de restaurants, de reis naar Stonehenge , de inwijding daar , het bezoek en healing in de Goddess Temple , etc.

 

Het heeft aan mijn verwachtingen voldaan. We hadden natuurlijk ook prachtig weer. Heb verder genoten van de winkels, vooral de boeken.

Wij merken veranderingen en we hebben ook foto's met orbs!

 

Wij hadden op de terugreis dan ook een probleem, we moesten een tas kopen en een en ander uit de koffer overhevelen!!!

De terug reis was redelijk rustig op het laatste stukje na. Moet zeggen dat ik minder bang was in totaal.

 

Ik hoop dat het aan jouw verwachtingen heeft voldaan en je er met plezier op terug kijkt.

 

We zien elkaar bij de komende cursussen van 3 en 4 juli.

 

Hartelijke groeten en nogmaals dank,

L & R.