Vrijdag 11-06-2010

 

Vergeleken met vorig jaar stond ik dit jaar als een klein kind te popelen om naar Glastonbury te gaan. Vooraf kreeg ik al een heleboel inzichten en mooie dromen over het magische Glastonbury. Ik wist al dat daar een hele hoop zou gaan gebeuren, en dat het soms ook heel erg moeilijk kon worden/zijn. Het was tenslotte een cursus gebaseerd op het helen met de engelen maar nu eens voor mijzelf.

 

Eindelijk was het dan zover en 11 juni vertrok ik met het vliegtuig naar Glastonbury. Het was stralend weer en voor mij een teken dat het een prachtige reis ging worden. Aangekomen op schiphol kwam de rust over mij heen ( en dat met al die gestreste mensen om je heen) . Weg van alles en nu eens eindelijk de rust en tijd voor mezelf, heerlijk….. Glastonbury here i come!

 

In Bristol was het heel anders dan vorig jaar. Ik voelde mij er dit jaar thuis, ik was weer thuis en het ontroerde mij. Snel mijn koffer pakken en dan naar buiten toe want daar stond Charlie op mij te wachten. Hihihi… heerlijk om hem weer te knuffelen, oh wat een schat is die man toch. Astrid en Toos zouden ook mee rijden met Charlie, en hij zou ze netjes bij hun verblijf brengen. Dat is Charlie… liefdevol en verzorgend. Even dacht Charlie dat ik naar Glastonbury wilde gaan rijden met de auto omdat ik aan de verkeerde kant instapte en al bijna achter het stuur zat.

 

We namen net als vorig jaar weer een mooie route richting Glastonbury en daar aangekomen eerst Astrid afgezet en daarna Toos. Onderling klikte het gelijk en maar even afgesproken om met zijn drieën een hapje te gaan eten in de stad. En ja toen gingen we naar huis. En ik was ook weer echt thuis, net als vorig jaar voelde ik alsof ik mijn eigen huis weer binnenstapte. De energie is zo rustgevend en liefdevol in zijn huis en ik had mijn eigen kamer weer.

 

Wel moesten we een beetje vaart maken om nog wat eten te kunnen krijgen aangezien we pas in de avond aan zijn gekomen. Dit was geen probleem en we hebben heerlijk gegeten en elkaar ook wat beter leren kennen. Na het eten op tijd naar bed gegaan want Charlie had mij lekker gemaakt om op de Tor de zonsopgang te gaan bekijken en ja dan moet je vroeg je bedje uit.

 

Zaterdag 12-06-2010

Om 04.00 uur ging de wekker maar had er geen problemen mee om uit mijn bed te komen. Wie wil er nou niet de zon op zien komen boven op een hele hoge heuvel met de Tor erop en dan nog hopen dat er mist is. Het was een hele klim naar boven en dit jaar ging ik er lachend op en had dit jaar mooie momenten onderweg vergeleken met vorig jaar.

Glastonbury zonsopkomst

  

 Glastonbury White Well

En ja…. Die zonsopgang was zo ontzettend mooi en indrukwekkend. De energie was heel erg goed te voelen en bij het opkomen van de zon heb ik ook al mijn wensen gemanifesteerd. Op de terugweg zijn we even bij The White Spring langsgegaan, de mannelijke waterbron.

 

Nog even mijn bedje ingedoken omdat ik nog een paar uur op mijn ontbijt moest wachten. Aan het ontbijt met de rest kennis gemaakt, 2 dames uit Duitsland en 1 uit Australië. Gezellig zo al die nationaliteiten bijelkaar.

 

Ben speciaal een dag eerder gekomen om the New Moon healing in the Goddess Temple te ontvangen en om dit jaar ook op mijn gemak nog te kunnen shoppen. Om 14.00 uur was ik bij de Goddess Temple, hierdoor ben ik vorig jaar helemaal in de ban van Glastonbury geraakt. Het was mijn mooiste moment toen wat mij diep ontroerd heeft. In the Goddess Temple was ik thuis, een gevoel van herkenning zo ontzettend mooi.

 

Je kon van tevoren aangeven waarvoor je een healing wilde hebben en daar zou dan aan gewerkt worden. De healing was heel erg bijzonder en ging ontzettend diep, heb gehuild van verdriet en van de beelden die ik zag. Maar ook door wat er tegen mij gezegd werd.

 

Mijn leven zou niet meer zo zijn zoals het geweest is. Heb de twee mensen die mij een healing gaven ook een hele dikke knuffel gegeven. Buiten op de rest gewacht en wat gedronken en gepraat met een aantal. Wat was dit een mooie dag zeg. Samen met Astrid nog even gaan shoppen en wezen eten. Vanavond om 20.00 uur zouden we met de hele groep wat gaan drinken en kennis maken.

 

Het was weer een mooie bijeenkomst, niet alleen cursisten waren er maar ook andere mensen en dat maakt het juist zo mooi. Na het kennismakings gesprek richting huis gegaan en gaan slapen. Morgen is het de eerste dag van de cursus.

Glastonbury workshop 2010 meeting George & Pilgrim

 

Zondag 13-06-2010

 

De eerste cursusdag vandaag die zeer de moeite waard was maar ook heftig. De details hou ik voor mezelf maar moet zeggen dat een stuk wat in The Goddess Temple naar boven kwam hier verder ging om geheeld te worden. Eindelijk zou ik dit stuk achter mij kunnen laten, maar het mooiste was om een stuk familiekarma door te mogen breken. Wat was dat een opluchting en wat viel er een last weer van mij af. Ongelooflijk wat er allemaal met je gebeurd. Ook zijn we deze dag net als vorig jaar weer in een meditatie naar Stonehenge gegaan. Zo mooi als mijn ervaring in mijn meditatie vorig jaar was, zo verschrikkelijk was het dit jaar. Ik mocht nu zien hoe ik als priesteres vermoord werd en dat was heftig. De meditatie dient er ook voor om dit gedeelte af te sluiten zodat je met een goed gevoel naar Stonehenge kan gaan. Bij Stonehenge mochten we de stenen dit jaar niet aanraken en knuffelen werd er gezegd. Het regende en het weer was op dit moment slecht. In de binnencirkel hebben we een hele mooie inwijding van Annelies mogen ontvangen, deze was heel erg indrukwekkend. Ben even bij dezelfde steen als vorig jaar geweest, deze was dit jaar in mijn meditatie ook weer “mijn” steen. Even de energie gevoeld en daarna tussen twee stenen ingestaan. Ik voelde alles wat weg mocht uit mijn lichaam gaan en ik werd helemaal opgevuld met nieuwe zachte energie. De regen spoelde ook veel weg en het was dus niet voor niets dat het regende precies toen we in Stonehenge waren. Heerlijk voelde dit en toen was het voor mij ook genoeg. Ben terug naar de bus gelopen met Truke en Wil. Ik had mijn moment gehad en het was goed zo. Moe maar voldaan na een heftige maar oh zo mooie cursusdag waarin er veel geheeld is.

 

Maandag 14-06-2010

 

Vandaag hebben we op emotioneel en mentaal gebied geheeld. Heel bijzonder was dit ook weer. Maar ook mochten we een sprookje schrijven en moesten we kijken hoe vaak we het woordje niet hadden gebruikt. Dit omdat het woord een negatieve gedachte dus een beperking is. Bij het schrijven van het verslag doe ik mijn uiterste best om het woord te vermijden.

 

Glastonbury workshop 2010

Ja en toen was daar het moment voor vergeving. We mochten allemaal namen opschrijven van mensen die je ooit geïrriteerd hadden. Ik schrok ervan om te zien hoeveel namen er op papier kwamen, gewoon drie vellen vol. Maar het mooiste hiervan was dat deze mensen allemaal vergeven konden worden inclusief mijzelf. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar ook deze dag was heel erg heftig en bijzonder.

 

’s Avonds met Toos, Astrid, Charlie en Anne naar een hele energievolle plek geweest. We hebben daar met een wichelroede rondgelopen, een meditatie gedaan en Anne heeft een reading gegeven met Dragon cards. Heel bijzonder om te voelen dat de Michaël en Mary lijn zich op bepaalde plekken kruisten. Prachtige foto’s gemaakt die avond. De energie onderling was zacht en liefdevol. 

 

Dinsdag 15-06-2010

 

Vanochtend de ochtend heerlijk doorgebracht in The Chalice Well en water meegenomen, ook van The White Spring. De tuin is heel bijzonder en er komen net als vorig jaar veel Egyptische beelden van het priesteres zijn bij mij binnen. Heerlijk in het zonnetje even genieten, kaarsjes branden en een foto maken. Mooi moment om even tot rust te komen en te genieten van de rust.

 

Uit The Chalice Well vandaag zagen we dat The White Spring ook open was en zijn we daar gelijk naar binnen gegaan. Dit was het moment om te zien hoe het er van binnen uitzag. De energie voelde goed en heerlijk op je blote voeten lopend door het water heb ik bij de Godin een kaarsje gebrand.

Glastonbury White Well

 

Glastonbury Goddess Temple

Om 14.00 uur was het weer zover The Goddess Temple. Ik was weer thuis! Georgina gaf ons een hele mooie uitleg over alles en begeleide ons in een mooie en indrukwekkende meditatie. Liggend tussen the morgans was heel liefdevol. Verder mochten we allemaal The Flame of Avalon meenemen.

 

’s Avonds met Annelies nog even gezellige gegeten en tot diep in de nacht met Astrid bij Toos op haar kamer thee gedronken. Hahhahaha wat een scheet is Toos ook. Als afscheidskado kreeg ik een hart van haar. In mijn reis in The Goddess Temple kreeg ik als symbool een gouden hart en Toos heeft een edelstenen hart voor mij gekocht. Echt waanzinnig lief van haar!

 

Tevreden lag ik die nacht in mijn bed, wat een bijzondere cursus/ vakantie is het geweest. Ben een beetje emotioneel om weer naar huis te gaan. Voel me hier thuis en afscheid nemen van Glastonbury en Charlie gaat mij pijn doen. Maar ik weet zeker dat ik hier weer snel terugkom en geen jaar kan wachten.

 

Woensdag 16-06-2010

 

Helaas er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vandaag rijden ook Truke, Linda en Astrid met mij en Charlie mee. Maar ook deze dag is weer bijzonder. Rijden we op een verlaten weg tussen de weilanden, loopt er opeens een koe op de weg. ( nooit geweten trouwens dat die zo sierlijk kunnen lopen, het lijkt wel of ze dansen).

 

Ja en Charlie vond dat we hem weer terug in de wei moesten brengen. Dus je ziet het wel voor je Charlie met zijn angels de koe weer de wei in brengen. Wat hebben we gelachen waren we opeens boerinnetjes…

 

Dit had allemaal wel heel erg veel indruk op Charlie gemaakt omdat hij zoiets raars nog nooit meegemaakt heeft. Later op internet vond ik dat de koe staat voor: Vruchtbaarheid, moeder- of vaderschap, banden met vorige levens en genieten van het leven. De koe is grootmoedig en verzorgend. Ze symboliseert de overvloed van het universum.

 

Degene die met haar energie werken, zullen in hun behoeften worden voorzien. De koe leert je om met open hart te geven en te ontvangen. Aarde, verzorging, de rijkdom van de aarde en de vruchtbaarheidscycli van de maan. Betrouwbaarheid….. Mooier had ik mijn reis niet af kunnen sluiten!

Glastonbury 2010

 

Op het vliegveld met pijn in mijn hart afscheid nemen van Glastonbury en van Charlie. Maar ik kom snel weer terug.

 

Lieve Annelies, dank je wel voor deze ontzettende mooie dagen, die heel bijzonder maar ook heftig waren. Maar dankbaar ervoor dat er weer een heleboel geheeld is. Zonder jou was dit niet zo intens en snel gebeurd. Ben dankbaar voor jou in mijn leven. Love you!

 

Lieve Toos en Astrid bedanken voor de gezellige dagen die we met elkaar gehad hebben.

 

Maar ook Charlie die me weer met open armen ontvangen heeft en mij altijd het gevoel van thuiskomen geeft. Ga er toch eens voor zitten om te kijken wat voor verbinding wij met elkaar hebben. Truke zegt broer en zus.

 

Ook een dankwoord aan de Engelen voor alles waar ze mij mee geholpen hebben en voor de heling.

Ook de Godin Isis ben ik dankbaar voor haar dagelijkse begeleiding en liefde.

 

Liefs en een dikke kus en knuf

S