Weblog van Annelies Hoornik
  07-11-2006           

Gesprekken met Engelen van Doreen Virtue

 

Doreen Virtue is een wereldwijde bekendheid wanneer het op engelen aan komt. Ze heeft een hele serie praktische boeken geschreven over engelen en ook een grote hoeveelheid aan engelen kaarten sets en andere leuke engelen kits ontwikkeld. 

Nu is eindelijk het boek Angel Therapy van Doreen Virtue uitgegeven in het Nederlands onder de naam Gesprekken met Engelen.

 

Het begint met een korte introductie die uitlegt hoe Doreen aan het engelen werk begonnen is en gaat vervolgens verder met boodschappen van de engelen die alle aspecten van je leven behandelen. Door deze berichten te lezen krijg je bijzondere inzichten die het je een stuk makkelijker kunnen maken. 

 

Deel twee van het boek geeft praktische informatie over hoe met engelen te communiceren en het is zeker de moeite waard om eens een aantal van de voorgestelde technieken te proberen. Zelfs als je niets met engelen te maken hebt.

Doreen Virute 

 

Wat voor sommige mensen misschien even wennen wordt is het gebruik van het woord God. Dit betekent niet dat je zwaar gelovig moet zijn om met engelen te werken.  Engelen staan los van religie maar worden er wel vaak in genoemd. Doreen's gebruik van het woord God is enkel bij gebrek aan een betere aanduiding voor wat je ook Chi, universele levensenergie,  de bron,  of een andere aanduiding voor dat ene wat die levensvonk geeft voor je betekent. Helaas is voor veel mensen een weerstand tegen de kerk en hun acties er de oorzaak van dat ze deze weerstand voelen bij het woord God terwijl die alleen maar een energievorm omschrijft.


Wanneer je daar moeite mee hebt kun je dus in plaats van God ook de bron of iets anders lezen en blijft de betekenis van het boek het zelfde. Beter is het natuurlijk nog wanneer je het instituut kerk en de bron genaamd God van elkaar los kan koppelen.

 

Voor mensen die graag willen werken met Angel Therapy is er de mogelijkheid om de workshop Helen met engelen te volgen. 

 

Veel lees plezier

 

Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


09-08-2010    erik   

als de engelen het werk doen betekend dit dan dat je het engelenwerk dus gratis doet ?

en is het niet zo dat gebeden even krachtig zijn om genezing te mogen ontvangen van engelen ?

09-08-2010    Annelies   

Dat klopt de engelen zijn gratis, de betaling van de klant is voor de tijd die ik investeer in een consult. Deze tijd wordt vergoed zoals bij elk ander werk, ik heb ook mijn kosten die ik moet betalen.
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief