Weblog van Annelies Hoornik
  28-02-2007  15:58:16         

De secret deel 2

Toen ik naar de Secret keek viel mij alleen maar op hoe goed ze het principe uitgelegd hebben. Met name omdat ik het op alle facetten van mijn leven zoveel mogelijk toepas.

 

Wat mij opvalt aan de commentaren van de mensen die er naar kijken is dat ze in de eerste plaats wat moeite hebben met de materialistische blik op zaken in de Secret.

 

Ik ben dus weer gaan kijken om te zien wat men bedoelt en snap nu waar dat over ging.

De auto, het huis, de bankrekening en dergelijke, ook het jongetje dat zo uit de "petje pitamientje" reclame zou kunnen stappen en een baby.....

 

Heel amerikaans, maar doe even de moeite daar langs te kijken en kijk eens naar je eigen leven en alles wat er regelmatig door je hoofd spookt.... met name die zaken waar je niet blij mee bent zoals je gezondheid, je liefdesleven, je woon of werk situatie en pas het daar op toe. Je zal zien dat je er veel gelukkiger van wordt, geld en uiterlijkheden als een auto of een huis kunnen je niet gelukkig maken maar een heleboel niet materiële zaken wel degelijk.

 

De Secret of ook wel de wet van aantrekkingskracht geldt voor alles in ons leven, dat waar we  blij mee zijn maar zeker ook voor alles waar we niet blij mee zijn. Ons leven nu is inderdaad niet meer dan een optel som van al onze gedachten en emoties in het verleden.

Door nu daar verandering in te brengen, dus je te richten op wat je wel wilt en daar je positieve emoties mee te koppelen zal je leven een nieuwe draai krijgen. 

 

Ik zou zeggen:  Ga er voor!!!!

 

Onze cursus manifesteren met engelen sluit geweldig aan op deze film!!

 

 

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


02-07-2010    colaianni ottaviano   

het boek is heel goed het helpgt dank u
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief